SLm nurefsann
bigilerimi veriyorum şimdi.
başlangıç kilo : 69
şimdiki kilo : 72
canım bugün dr. gittim ve bebişimin cinsiyeti için %51 kız %49 erkek dediii...offfffffffffff offffffffffffffff
canım bugün dr. gittim ve bebişimin cinsiyeti için %51 kız %49 erkek dediii...offfffffffffff offffffffffffffff
bir sonraki ayı mı bekleyeceksin şimdi lalciğim? off hakikatten yaa kafamçokkarıştı benim de 23 unde randevum, doktorumda da senin aldığın cevabı verecek kapasite var, kendini garantiye alıyor yani :roflol: kesin öğreneceğim diye şartlamasam kendimi iyi olacak sanırım yerimseniben
canım bilmiom iyice kafam karıştı ....kızımın dr.kağıtlarına baktım adam 14 haftada sölemiş kesin olarak...anlamadımkiiii........kafamçokkarıştıbir sonraki ayı mı bekleyeceksin şimdi lalciğim? off hakikatten yaa kafamçokkarıştı benim de 23 unde randevum, doktorumda da senin aldığın cevabı verecek kapasite var, kendini garantiye alıyor yani :roflol: kesin öğreneceğim diye şartlamasam kendimi iyi olacak sanırım yerimseniben
kıss dövelim biz bu doktorları haaaklava: klava:
lllalll canım ya bu doktorun nasıl bı dr gelmıssın kacıncı haftaya yuzdelıklerle ne konusuyo deseydınkı sende zaten her hamılelıkte yuzde ellı kız yuzde ellı erkek olma ıhtımalı bvardır deseydın delümü ne Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeklava:
dedim zaten canımkafamçokkarıştıbirde dalga geçer gibi bu sonuca güvenme dioooklava:sanki % 90 demiş gibiii alam yaa klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?