2009 Ekim Bebeklerinin sağlık Sorunları

benim oğlan bu günlerde çok az yiyor ve iştahsız sizin bebeişelr nasıl uykuları nasıl

aynencnm..dorukta saba9 kahvaltı yaptı..şimdi çorbasını biberona koydum le içtii..başka türlü içiremedm

Merhaba ekim anneleri. Benimde oğlum pütürlü yiyemiyor malesef:( sizde durumlar nasıl? rondodan geçecek illa offf:(

yasemin ben faceden armağan yağız

armağan benm oğlummunnapcağıbelli olmuoo..biyiyo bi yemioo..dünköfte pilav yedii bugün tavuk çorbasını rondodangeçtimm biberonda içtii.zorlama büyüyünce mecbur yicekler.

aslında bendede hata var. eline veriyorum birşeyler koparıyor dişleriyle ama boğazına takılır diye alıyorum hemen ağzından lokmayı:( bir keresinde mosmor olup morarmıştı. korktum ondan sonra.
ya bide gün içinde neler yapıyorsunuz siz çocuklarla? ayy ben bazen kendimi yetersiz görüyorum:((

aslında bendede hata var. eline veriyorum birşeyler koparıyor dişleriyle ama boğazına takılır diye alıyorum hemen ağzından lokmayı:( bir keresinde mosmor olup morarmıştı. korktum ondan sonra.
ya bide gün içinde neler yapıyorsunuz siz çocuklarla? ayy ben bazen kendimi yetersiz görüyorum:((

canım benim düşünme öyle yetersiz falan artık büyüdüler sayılır eline ver bişeyler kemirsin

Back
X