2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

aslında 12. haftadan sonra belli oluyor ama doktorlar sölemek istemiyo genelde 14. haftadan sonra söylemeye başlıyolarrr canımm

aminn karakızz sen de sağlıkla al bebeini kucağına inşallah..ben cinsiyeti öğrendiğimde 13+0 dım..

mersi şekeriimm..ewet ya daha hiç tulum almadım..bukadar pijimik yeter accık da tulum alıym :))

handancımm zuzucummm ciciler müthiş, bayıldım. maşallah maşallah ayy içim açıldı.
bizim pijimikimiz sizin pijimikinizi döver zuzucumm aynı maynı ehehehhehe

handancımm zuzucummm ciciler müthiş, bayıldım. maşallah maşallah ayy içim açıldı.
bizim pijimikimiz sizin pijimikinizi döver zuzucumm aynı maynı ehehehhehe

lülülülülülülülülülülülü hadi ordan önje bis aldıkkk..laelaelaelaelae naniknanik hepsi sağlıcakla giysinler inşallahh

bende aldım ama ekleyemiyorum okadar yardım istedim kimse bana yardımcı olmuyoooo neden kimse bana cevap vermiyooooosenağlama

Dün babamız aldı :)

kıss pançit ne güzel seçmiş kocan, meleğin sağlıkla giysin inşallah

bu ciciler de benim kuşumunnnn:):)

amazoncum çok güzeller yaahihoyyyt meleğin güzel günlerde giysin inşallah

selinacım çok kulllanışlı bişeymiş bu ilk kez görüyorum, bende bakayımyerimseniben

bu kadar teyzeleriii:))

kısss dandan durdun durdun sonradan açıldın senkaydirigubbakcemile3
paşan güzel günlerde giysin inşallah bayıldım aldıklarınayerimseniben

bak senn kendinede pay çıkarmayı unutmaz hiç hatunnkaydirigubbakcemile3

wee minnoşumun yeni cicileriiii hihoyyyt biri beni durdursunnnn kaydirigubbakcemile3

zuzum nann bunlarda diğerleri gibi süper...
güzel günlerde giysin sağlıkla zilli kızın

Son düzenleme:
becerikli hatunun hali başka olurmuş
çok güzel örmüşsün cnm ellerine sağlık, sağlıklı günlerde giysin meleğin

Çok tesekkür ederm canım boş durunca sıkılıyorum minik bebişime bişeyler ormek beni cok mutlu ediyor simdide patik örüyorum cok kolay ve tatlı bi patik.....

Amin hepimizin bebikleri cicilerini saglıklı günlerde giysinler....

bak senn kendinede pay çıkarmayı unutmaz hiç hatunnkaydirigubbakcemile3

zuzum nann bunlarda diğerleri gibi süper...
güzel günlerde giysin sağlıkla zilli kızın

mersi şekerriimmm:CüvCüv: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…