2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

22+5 günlük göbeğim.Her gün biraz daha büyüyorum

Eklentiler

• $göbek 007.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 43
24. hafta göbeğimmmm.delikafadulden:CüvCüv:

Eki Görüntüle 15307

o kadar büyük göründüğüne aldanmayın bluzden kaynaklanıyor biraz

buda bizim 6. ayımızın ilk gunuuu.....(21+4)

masallah gobuslerinize veicindekilere kizlar nazAR DEGMESINNNNNNNN

24. hafta göbeğimmmm.delikafadulden:CüvCüv:

canım ikinizede maşallah yaa inanın 8 aylık gibii.e ikiyle üçle çarpılıyor sizin zamanlar nerdeyse ayy maşallahh bebişleredeee.

canım sende feet çıtır anne grubundasın belli maşallahh.

merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse Eylül annesi olucam bir oğlum olucak çok mutluyummm.Bu arad herkes çok tatlı görünüyor göbişleriyleee benimkinnde maşallahı var 24 hafta doldu bizim bugün kocaman bir göbişim var benimdee en kısa zamanda resim eklerim...

Allahııımmm herkese maŞallahhh seybay harıka gÖzÜkÜyosun yaaaa aman yarabbım ne gÜzeldır onlar kımbılır hemde 3 tane yaa sÜperrrr :))))

Maşallah göbişlerinize,nasılda büyümüşler, zaman çok çabuk geçiyor kızlar,şu anların tadını çıkartın

ben buraya uğramıyodum yahuuu du akşam bi göbek yapiiiim ekliiim bu arada hepinizin göbükleri çok güseeeeel maşallah herkese kaydirigubbakcemile3

fatoşcum yiğitini büyütmüşün annesi maşallah ıkınızede

ya sizin yanlar çok dolmamış benım belım çok doldu kalınlaştı bel falan kalmadı yanı kütük oldum resmen-tatlicadiarzu-

arkadaşlar 25+3 iken göbük bu.(sadece göbük değil heryer dolmuş anacımmm:) bu arada oradaki bebiş 11 aylık.annesi Dr.Browns biberon kullanıyor çok iyiymiş.gazı falan olmuyormuş maşallah.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0041.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…