2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

ay aya ay.gezmelere de cıkarmıs,fotolar da cekılırmıs:)kız ben senı yerım ayfeer.
anacım sen tam sıkıstrmalık olmusssun ben senı butun gun mıncıklayabılırım kaymakım.masallah anacım 41 kere masallah.mıllet gobek gorsun,sevımlı gebeş gorsun:dilcikar:

arkadaşlar 25+3 iken göbük bu.(sadece göbük değil heryer dolmuş anacımmm:) bu arada oradaki bebiş 11 aylık.annesi Dr.Browns biberon kullanıyor çok iyiymiş.gazı falan olmuyormuş maşallah.

canım maşallah sana yaa ne şeker olmuşsunnnnnnn......
bende bi resim koysammı napsam artık hıı?? şakkıdı
bu arada dr. browns biberonlar hem çok güzel hemde ANTİKOLİK!! yani bebekte gaz yapmıyor ve kolik krizlerine bebek girmemiş oluyo.. nolur nolmaz diye biberon alacaklar varsa bu markayı tavsiye ediyo dr.lar ve kullanan herkes arkadaşlar....

kızlar buda benim 1 saat önce çekilen 23+1 halimmmmm :)))

Eklentiler

• $gamze 23+1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
Gamzecim ne güzel , hiç karnın çıkmamış ben eskisi kadar hevesli değilim artık çünnkü benim ki artık göbüş değil bildiğin göbekkkkkkkkkkkk

sağol canım moral verdin :)) aman nasıldsa bendede çıkacakta siz kadar görünür olmicak herhalde ne bileyimm :)))

ınannnmıyorum kızım gamzee sen bu cocugu nerde buyutuon kızıım.allam cıldırcam ya.ben ayu gıbı oldum yaaa.masallah sana ne catlarsın ne bısey.kızım senın neren şişman ben anlamıom zaten.bı git ya:1closedeyes:

Son düzenleme:
maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
amin canıım hepimizinkini inşallahh.sanada maşallah çıtır anne.

kızlar buda benim 1 saat önce çekilen 23+1 halimmmmm :)))
maşallah kızım sen emin misin kilondan.incecik hatunsun.bebek neredee:)sağlıklı olsunda senin iç karın geniş demek ki.dediğin gibi dr.browns çok öneriyorlar.
Ayfercim, Fatoşcum, Gamzecim maşallah göbüşlere and bebişlereee

canımmmm teşekkür ederimmm.hepimise maşallahhh.

abbbaaaaooooooowwwwwwwwww naaptın seeen :))))))))))))))))))))) nerde bebek.. resimlerin kaırşmış bence seninnn maşallah nerde bebek beee :))))))))

Arkadaşlar mutluluktan ağlıycam şimdi.Ben tam 11 kilo aldım 62 idim 73 oldum.Hatta dün bi diyetisyene başladım kendime dur demek için.

Arkadaşlar mutluluktan ağlıycam şimdi.Ben tam 11 kilo aldım 62 idim 73 oldum.Hatta dün bi diyetisyene başladım kendime dur demek için.

kız sus valla şimdi toplanıp senle beni dövmeye gelecekler... ben diyom bidahaki resme karnıma yastık koycam topic kalabalık canımızı zor kurtarırız valla :)))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…