arkadaşlar 25+3 iken göbük bu.(sadece göbük değil heryer dolmuş anacımmm:) bu arada oradaki bebiş 11 aylık.annesi Dr.Browns biberon kullanıyor çok iyiymiş.gazı falan olmuyormuş maşallah.
arkadaşlar 25+3 iken göbük bu.(sadece göbük değil heryer dolmuş anacımmm:) bu arada oradaki bebiş 11 aylık.annesi Dr.Browns biberon kullanıyor çok iyiymiş.gazı falan olmuyormuş maşallah.
kızlar buda benim 1 saat önce çekilen 23+1 halimmmmm :)))
amin canıım hepimizinkini inşallahh.sanada maşallah çıtır anne.maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
canım maşallah sana yaa ne şeker olmuşsunnnnnnn......
bende bi resim koysammı napsam artık hıı?? şakkıdı
bu arada dr. browns biberonlar hem çok güzel hemde ANTİKOLİK!! yani bebekte gaz yapmıyor ve kolik krizlerine bebek girmemiş oluyo.. nolur nolmaz diye biberon alacaklar varsa bu markayı tavsiye ediyo dr.lar ve kullanan herkes arkadaşlar....
maşallah kızım sen emin misin kilondan.incecik hatunsun.bebek neredee:)sağlıklı olsunda senin iç karın geniş demek ki.dediğin gibi dr.browns çok öneriyorlar.kızlar buda benim 1 saat önce çekilen 23+1 halimmmmm :)))
Ayfercim, Fatoşcum, Gamzecim maşallah göbüşlere and bebişlereee
geçen haftaki göbeğim bu
geçen haftaki göbeğim bu
kızlar buda benim 1 saat önce çekilen 23+1 halimmmmm :)))
maşallah göbüşüne diyecem ama göbüşün nerde:1shok:
abbbaaaaooooooowwwwwwwwww naaptın seeen :))))))))))))))))))))) nerde bebek.. resimlerin kaırşmış bence seninnn maşallah nerde bebek beee :))))))))
Arkadaşlar mutluluktan ağlıycam şimdi.Ben tam 11 kilo aldım 62 idim 73 oldum.Hatta dün bi diyetisyene başladım kendime dur demek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?