2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

slm kizlar..ben pek giremiyorum sayfaya ama aklim hep sizde.umarim herkes iyidir!!göbüsümü ekliyorum simdi bende eklenebilirse tabii:) 29+3 haftaligiz teyzeleri..
bu arada herkesin göbüsüne 1000 kere masallah!!

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
poshingcim çok sağol canım ama asıl sana maşallah bu ne çıtırlık kaydirigubbakcemile3

karanfil28 siz de pek şekersiniz canım maşallah size de

bu da bizim 27+0 halimiz kızlaarrr:

Eklentiler

• $27+0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 32
kızlar hepinize bin kere maşallahh
KARANFİL im sanada erkekinede maşallahh ne kadar şekersiniz öyle :)))
Allah ım nazarlardan saklasın

ne tatlı şeylersiniz öyle :)) bayanlar bende 31.haftama girdim..her öne çıkan göbek gördüğümde duygulanır oldum artık..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.benim bebişimin tahmini doğumu eylülül biri veya ikinci haftası arasına geliyor.pek resmim yok çektirdiğim.bir kaç gün içinde çeker atarım.

fıstıklar bu da benim göbeğim. burda 26.haftadaydım sanırım..
şimdi 28+4 deyim.. kısmetse 22 eylül benim de doğumum.
hepinize bayıldım, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

bu arada cevaplama ekranımızın altında doğum cetvelimizi nasıl gösteriyoruz. bi türlü beceremedim. yazarsanız sevinirim.a.s.

maşallah göbişler harika.fatoşcum maşallah senin bebek gelişmiş olacak belliii.oy hepsi sağlıklı olsun tatlı olsuunn.tubaok,sevinç,wanna sizde hoşgeldiniiz.sizede maşallahh.

maşallah göbişler harika.fatoşcum maşallah senin bebek gelişmiş olacak belliii.oy hepsi sağlıklı olsun tatlı olsuunn.tubaok,sevinç,wanna sizde hoşgeldiniiz.sizede maşallahh.

valla bilmiyomm simdilikk normall cıkıncaaa görecezz bakalımm...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

QUOTE=tubaok;7794318]fıstıklar bu da benim göbeğim. burda 26.haftadaydım sanırım..
şimdi 28+4 deyim.. kısmetse 22 eylül benim de doğumum.
hepinize bayıldım, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

bu arada cevaplama ekranımızın altında doğum cetvelimizi nasıl gösteriyoruz. bi türlü beceremedim. yazarsanız sevinirim.a.s.[/QUOTE]

http://i0906.hizliresim.com/2009/6/28/3029.jpg bakın bakalım kızlar 30 haftalığız zemuszemus

poshingcim çok sağol canım ama asıl sana maşallah bu ne çıtırlık kaydirigubbakcemile3

karanfil28 siz de pek şekersiniz canım maşallah size de

bu da bizim 27+0 halimiz kızlaarrr:

tüm göbüşlere maşallah

bu da bizim bugünkü göbüşümüz

Eki Görüntüle 18398

herzamanki gibi hepiniz ayri bir guzelsiniz prens ve orenseslerinizle allah sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin allah nazardan korusun hepimiziiiii:Saruboceq::Saruboceq:

Eklentiler

• $Snapshot_20090703.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 33
buda benim 30+6 göbüşüm ve jennifer lopez popom:)
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
herzamanki gibi hepiniz ayri bir guzelsiniz prens ve orenseslerinizle allah sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin allah nazardan korusun hepimiziiiii:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]teşekkür ederim canım a.s.a.s. maşallah size allahım nazarlardan korusun :)))

cok guzel bir gobis masallah.
teşekkür ederiz kızlar allah hepimiz nazarlardan lkorusun :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…