tüm göbüşlere maşallah
bu da bizim bugünkü göbüşümüz
Maşallah fıstıklarrrrr
sakura datlum maşallah göbüşü büyümüş amaaaa
gülüncani canım sende çıtır hamilelerdensinfatoşgülden yediğimiz fırça üzerine 26+3 göbüşümüz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
poshingcim çok sağol canım ama asıl sana maşallah bu ne çıtırlıkkaydirigubbakcemile3
karanfil28 siz de pek şekersiniz canım maşallah size de
bu da bizim 27+0 halimiz kızlaarrr:
poshingcim çok sağol canım ama asıl sana maşallah bu ne çıtırlıkkaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize bin kere maşallahh
KARANFİL im sanada erkekinede maşallahh ne kadar şekersiniz öyle :)))
Allah ım nazarlardan saklasın
maşallah göbişler harika.fatoşcum maşallah senin bebek gelişmiş olacak belliii.oy hepsi sağlıklı olsun tatlı olsuunn.tubaok,sevinç,wanna sizde hoşgeldiniiz.sizede maşallahh.
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/28/3029.jpg bakın bakalım kızlar 30 haftalığız zemuszemus
slm kizlar..ben pek giremiyorum sayfaya ama aklim hep sizde.umarim herkes iyidir!!göbüsümü ekliyorum simdi bende eklenebilirse tabii:) 29+3 haftaligiz teyzeleri..
bu arada herkesin göbüsüne 1000 kere masallah!!
[/URL][/IMG]
fıstıklar bu da benim göbeğim. burda 26.haftadaydım sanırım..
şimdi 28+4 deyim.. kısmetse 22 eylül benim de doğumum.
hepinize bayıldım, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
bu arada cevaplama ekranımızın altında doğum cetvelimizi nasıl gösteriyoruz. bi türlü beceremedim. yazarsanız sevinirim.a.s.
teşekkür ederiz kızlar allah hepimiz nazarlardan lkorusun :)))cok guzel bir gobis masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?