2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

Buda bizim bu haftaki göbüşümüz...33+4 doğmamıza sadece 45 gün kaldı eğer daha önce gelmek istemezsek:)
[/URL][/IMG]

kızlar herbirinizin maşallahı var.tabi bebişlerinde.bu arada hilkamcım sonunda göbiş büyümüş maşallah:)
fatoşcum bu şıklıkla maşallah senden süper bi anniş olur.bu arada sen kapalısın ama evde kıyafetler gani maaaşallahh:) en iyisini yapıyon kıs aferin.ben evdede dışardada tam paçoz oldum lülülülülülü
begümcüm zaten feettin hala öyle gidiyon maşallah yaniii :ecrin_bebek:
bu arada çingenecim yazık alışveriş merkezi dimi orası atmışın kendini bi teşhir koltuğuna heralde ama nasıl cici nasıl şekersin maşallah yaaa bütün anniş hamişlere hepimizeee.

ay seybaycığımıda unutmayayım onlar kalabalık aile çünküüüü:) fıstıklar senin iyice büyüttü göbişi ama sağlıkla gelsinlerde bebişleeerrr.maşallahhh.

sorma ayfercim şimdi de baş edemiyorum göbekle.

kızlar göbüşlerınıze bayıldım ay maş.benımde cokk buyudu doya doya seyredıyorum zaman daralıyor 24 gumunüzkaldı hayırlısıyla doya doya yaşamak ıstıyorum bende göbuşumu eklemeye calışacagımm

canım maşallah 31 de böyle ise 38-39 da daha da büyür oy oy kuzu iri yarı olacak galiba:)

beklerisss.hadi hayırlısı ile az kalmış.

canım maşallah 31 de böyle ise 38-39 da daha da büyür oy oy kuzu iri yarı olacak galiba:

cnm benim kilolar sadece göbek ve çevremde var 14 kilo aldım ve sadece top yutmuş gibiyim...sanırım hep bebegim kilo alıyor annesi yesin onu

Eklentiler

• $SDC12143.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
kızlar hepinize kırkbir kere maşallah çok güzelsiniz hem siz hem göbişler.

bende ekliyim danacık anne olarak bi göbiş be yaa:)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0038...webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 127
begüm bu ne güzel bi göbektir yawww sadece bi göbek var oda top yutmuş gibi diger yerlerde hiç bişey yok maşallah canım sana ve kızına

ayfer bacım dana degiliz hiç de bileee hamıleyız dimi ama olcak okdar çok tatlısın valla maşallah sanada gülen yüzün hiç solmasın oglumuzada bi maşallah takalım ama oda hak ediyo

bu topigimiz çok sessiz kalmış 2.sayfalara düşmüşüz topiğimizi ayakta tutayım
36 haftalık göbüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…