Canım sen bugün ultrasonda görmek için mi doktora gideceksin? Biraz erken değil mi?
Ultrasonda bebeğin gözükmesi için en az 5 haftalık olması gerekiyormuş. Ben de 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum bu nedenle. Umarım herşey istediğin gibi yolunda gider. Bende çok korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Rüyalarıma bile giriyor:))
canım ya üzüldüm.. mualla vural değilde soyadı tatlıadım olan bi dr vardı tam meydana giderken sağda kalıo tam hatırlayamadım adını.. oda çok iyi bi dr olarak biliorum.. ama oralar bana uzak kalıo.. kendi dr umdan çok memnunum.. senin semt nerde..
çamlıca senin karşıda oluo galiba semt dimi
evet canım semt.. sen sat ne zaman dı???
27 kasım dı canım senin bu arada listemize ne oldu bu kadarız galiba
benim 2 aralıktı :) dra ne zaman gidicen keseni görmeye..
ama valla istemeyerek yiyom iştahım çok açıldı elimde değil yani.. yemediğim zaman gözüm dönüo :) ama herkez dio ilk 3 ayda iştahı açılanın son 3 ayda kapanır kilo verir diolar.. hayırlısı artık...
sen mi benmi canım bazen çok okumak bilmek iii olmuo işte ama napıcaksın ben acaiip merak içindeyim kalp atışlarını duyuyım bana yeter :1closedeyes:
a.s haklısın canım... Umarım doğumlarımıza kadar hiçbirimiz bu gruptan ayrılmak zorunda kalmaz...
O zaman bu teoriye baştan iştahı kapalı olanında son 3 ayda açılabilir:)) Yandık o zaman..
ayyyyyy sen böle dedinde aklıma kısırlar çiğköfteler içliköfteler filan geldi yemekteyiz programını belki izleyenin vardır allahım bazen deli oluorum hemen eşiimi arıorum sağlık derecesine göre istediğimi getiriio mesela çiğköfte getirmio kızlar hamilelikte çiğ köfte zararlımı eşim zararlı die getirmioklava:
ben yarın gidicem aslında doktorum cumartesi gel demişti ama biliosunbenimki 5+4 haftalık seninki ne kadar oluo sen ne zaman gidicen
kızlar çok erken olmasına ragmen karnım şişti benim bariz görebiliyoruz çok az göbeğim vardı önceden sizlerdede böylemi merak ettim :))
benim 4+6 haftaya bugün gidicem.. keseyi falan görürüm inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?