2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım hevesle aldı ama hiç kullanmamış bende düşünmüyorum çok lazım olursa alırım ama kaynatmakda aynı işi görüyor

bende kararsız kaldım daha dogrusu kullanmak gerekecekmı bılemedım sadece bıberon ısıtıcıyı dusundum o da hanı fazla sutlerımızı derın dondurucuda sakalayabılıcez dıye cıkardıgımızda hemen cözünsün mantıgıyla..ayy ne cok sey varr..

canım ben sadece anne sütü için bir kap varmış onu alacam, geçen görümcem göstedi, ben 3 yada 4 ay sonra işe başlayacağım için sütümü sıkıp içine doldurcam, bir de biberon yeter... sanırım onu normal ısıtıyormuşuz sıcak suyun içinde. ben ayrıntılı öğrenir sana söylerim. doğum iznine ayrılınca bana en çok o lazım olacak... ucuna da kabın biberon ağızlığı takılıyodu, ama tam incelemedim....

baharcık oldu canım, ticker'ın görünüyor :)
bizim de p.tesi kdv son gün, yetiştirmeye çalışıyoruz ama çok şükür aşırı yoğun değiliz bu ay, en azından eve götürmeyeceğim :)

evet hayatım artık benim de tickerim var. ehih :)

pembecim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım kusura bakma geç kaldım azcık ama

Ben şimdilik bunların hiç birini almayı düşünmüyorum , ha ilerde çalışmaya başladığımda biberon ısıtıcısı alabilirim o da belki , ben bu tarz şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum ...

canım ben sadece anne sütü için bir kap varmış onu alacam, ucuna da kabın biberon ağızlığı takılıyodu, sütümü sıkıp içine doldurcam, bir de biberon yeter... bana da diğer şeyler para tuzağı olarak geliyr, bir de çok kalabalığa dayanamam evde....

trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.

pembecim sende mi mersinlisin. benim eşim de mersinli, ben de kendimi artık tantuni, künefeyi çok sevdiğim den mersinli olarak görüyorum. siz neresindensiniz.

benim esimde mersin erdemliden.
ben dogma buyume istanbulluyum ama tantuniye bayilirim.
benimde gordugum yerde gozum donuyor, iki yarim ekmek yemisligim var bir oturusta :hooray:

ay hamilelikte asiri kilo almayalim diye kasmaktan eskiye gore daha az yer oldum.
zaten herkese diyorum bebisimi dogurayim afedersiniz okuz gibi yicem cokacimcoook

Ben kap değilde süt saklama poşeti almayı düşünüyorum , ilk zaman eğer sütüm bol olursa bebek hepsini ememiyormuş çok geliyormuş , ve ilk gelen sütler en kaliteli sütlermiş artık atarız buzluğa çok emmeye başlayınca veririz kuzulara ...

Ben şimdilik bunların hiç birini almayı düşünmüyorum , ha ilerde çalışmaya başladığımda biberon ısıtıcısı alabilirim o da belki , ben bu tarz şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum ...

canım ben sadece anne sütü için bir kap varmış onu alacam, ucuna da kabın biberon ağızlığı takılıyodu, sütümü sıkıp içine doldurcam, bir de biberon yeter... bana da diğer şeyler para tuzağı olarak geliyr, bir de çok kalabalığa dayanamam evde....

gülaycım bence de çoğu şey para tuzağı ve kullanılmadan kalıyor ya. ben de şaşırdım ne alacağımı inan. biberon bir tane alsam bence de her ihtimale karşı yetecek gibi geliyor ilk zamanlar. sonuçta nasipse emzircez dimi ama :lepi:

canım ben sadece anne sütü için bir kap varmış onu alacam, geçen görümcem göstedi, ben 3 yada 4 ay sonra işe başlayacağım için sütümü sıkıp içine doldurcam, bir de biberon yeter... sanırım onu normal ısıtıyormuşuz sıcak suyun içinde. ben ayrıntılı öğrenir sana söylerim. doğum iznine ayrılınca bana en çok o lazım olacak... ucuna da kabın biberon ağızlığı takılıyodu, ama tam incelemedim....[/QUOT

sut saklama kaplarını duydum hatta bı de posetlerı varmıs ama bana cam daha saglıklı gelıyor herhalde camdır saklama kapları deılmı? hıc gormedım yakından kullanıslarınıda bılmıyorum etrafımdada yenı dogum yapan cok kımse yokkı valla ogrenırsen cok sevınırım.
sen ucretsız ıznı dusumuyorsun sanırım deılmı?bende ılk etapta 3-4 ay kullanıcam ama belkı sonuna ucretsız ıznımıde ekleyebılırım

kızlar ben mersine bir kere gittim bayıldım. merkezini bir iki saat gezebildim ama çok güzel bir şehir ya. ama canım künefe çekti şimdik bakıcam hangi lokantada var arıyım isticem artık napıyım :)

benim esimde mersin erdemliden.
ben dogma buyume istanbulluyum ama tantuniye bayilirim.
benimde gordugum yerde gozum donuyor, iki yarim ekmek yemisligim var bir oturusta :hooray:

ay hamilelikte asiri kilo almayalim diye kasmaktan eskiye gore daha az yer oldum.
zaten herkese diyorum bebisimi dogurayim afedersiniz okuz gibi yicem cokacimcoook

canım ya sevindim sen de mersinli sayılırsın o zaman, biz de sürekli mersine gideriz her ay 2,3 günlüğüne. normalde olsa oturur yarim künefe, tantuni, sonra tekrar künefe, tantuni... bu döngü gün boyu sürerdi. ama şimdi yiyemiyorum.... benim hamileliğim garip ilerliyo, ben yemek yiyim diye kastırıyorum, çünkü toklu hissi yarattı hamilelik ben de, yemek yiyemiyorum artık....

bu arada cumartesi ikeaya gidip geldik , bebek karyolası ve dolabını aldım. bu arada ikeaya bayıldık eşimle. hatta bugün eşimin istanbula günübirlik iş gezisi vardı, almayıp da aklımda kalanları gidip alacak. istanbullular çok şanslılar ya alkisalkisalkis

Benim biberonumu arkadaşım hediye gönderdi , bilmem uygun mu belki bende cam olanlardan alırım bir tane , arkadaşın yolladığı tupperware marka çok amaçlı bir sürü aparatı var saklama kabı, beiberon , ve suluk olabiliyor çok şeker bir şey . Bir de geçen gün bebk mağazasında bieberonlara bakarken bir bayan , gazlı bebekler için bir marka önerdi unuttum şimdi bebekte gaz yapmıyormuş dr. bilmem ne idi sanırım tek o markada varmış .

öyle mi diyorsun gülay_?
ben de gideyim o zaman bakayım ikeaya hazır burnumun dibinde varken :)

Benim biberonumu arkadaşım hediye gönderdi , bilmem uygun mu belki bende cam olanlardan alırım bir tane , arkadaşın yolladığı tupperware marka çok amaçlı bir sürü aparatı var saklama kabı, beiberon , ve suluk olabiliyor çok şeker bir şey . Bir de geçen gün bebk mağazasında bieberonlara bakarken bir bayan , gazlı bebekler için bir marka önerdi unuttum şimdi bebekte gaz yapmıyormuş dr. bilmem ne idi sanırım tek o markada varmış .

dr brown olabilr mi canım kaydirigubbakcemile3
kızlar aventin biberonları kanserojen madde içerdiği için yurtıdşında bi ülkede yasaklanmıştı bak ülkeyi unuttum...
dr brown falan bakıcam sanırım ben de...

yasemıncım ben tupper marka saklama kapları falan kulllanıorum cok memenunum ama bıberonu yoktu tupper ın o senın dedıgın matara olmasın yesıl mı

ben nuby marka aldım kızlar her gttıgım yerde satıcılar en ıyısı oldugunu soledıler.alıcaksanız aklınızda olsun azcık tuzlu ama onemlı bısey deger bebelere

dr.brown olmasi lazim o markanin adi. ama aventlerde kolik sancisini onleyici benim bildigim. zaten hepsinin de fiyatlari birbirine yakin.

canım ya sevindim sen de mersinli sayılırsın o zaman, biz de sürekli mersine gideriz her ay 2,3 günlüğüne. normalde olsa oturur yarim künefe, tantuni, sonra tekrar künefe, tantuni... bu döngü gün boyu sürerdi. ama şimdi yiyemiyorum.... benim hamileliğim garip ilerliyo, ben yemek yiyim diye kastırıyorum, çünkü toklu hissi yarattı hamilelik ben de, yemek yiyemiyorum artık....

bu arada cumartesi ikeaya gidip geldik , bebek karyolası ve dolabını aldım. bu arada ikeaya bayıldık eşimle. hatta bugün eşimin istanbula günübirlik iş gezisi vardı, almayıp da aklımda kalanları gidip alacak. istanbullular çok şanslılar ya alkisalkisalkis

sen bebek mideye yerlesmis olmasin ya da mideni tutmus birakmiyordurkaydirigubbakcemile

ikeadan aldiginiz karyola nasil? bende bakmistim ama bana cok minik dar geldiler acaba tamamini gormedim mi CADIARZU

benım bahsettıgım bu bıberon

Eklentiler

• $nuby.webp
    $nuby.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 32
güle güleee, güzel haberlerle gelin inşallah :) :)

tamam tamam sustum :roflol: :roflol:
inşallah öyle olur, annem de siz emdikçe çıktı diyor korkma diyor ama düşünmeden edemiyor insan...
ben emzirememekten, mama vermek zorunda kalmaktan çok korkuyorum çünkü...
hele bi de sütüm olur da beceremezsem kendi kendimi yerim bi ömür...
yok yok düşünme öyle sen.olur herşey güzelce inşallah.
ayy eskıden fır donerdım evın ıcınde sımıd tıs tıs ne zor yaw egılıp kalkmak
ay sorma yaa.gelip hem topiğe bakıyom hem dinleniyom.
dr brown olabilr mi canım kaydirigubbakcemile3
kızlar aventin biberonları kanserojen madde içerdiği için yurtıdşında bi ülkede yasaklanmıştı bak ülkeyi unuttum...
dr brown falan bakıcam sanırım ben de...
nuby diye hatırlıyorum hani ela'nın aldığı.

Back
X