kızlar merhaba, bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.
birkaç gündür foruma giremiyorum
çünkü müdürümüz izne ayrıldı, yerine ben bakıyorum, gündem yoğun olduğu için yazamadım
hatta ankara'daki eylül anneleriyle buluşmamızda (yasemin ve gülay)ilgili fotoğrafları da atamadım.
bir kaç gün daha atamayacağım gibi görünüyor, çünkü doktorum beni hastaneye yatıracak. erken doğum riski varmış. oysa ki ben kendimi çok iyi hissediyordum. hatta 37. haftaya kadar çalışabilirim diyordum ama olmadı.
sabah uyandım, tuvalete gittim, leke şeklinde kan geldi. doktorumu aradım, hemen hastaneye gitmemi ve muayene olmamı, NST'ye bağlanmamı istedi. tabi bu arada kanama başka olmadı. muayenede herşey iyi çıktı ama doktorum erken doğum riski olduğunu ve 1 günlüğüne hastaneye yatıracağını söyledi. hastanede bebeğin erken gelme ihtimaline karşı, ciğerleri büyüsün diye bir iğne yapacaklarmış. bu iğnenin yan etkisi biraz acıkma yaparmış o kadar, başka da bir yan etkisi yokmuş. ayrıca doktorum artık çalışmamı istemedi. doğum öncesi iznini kullan dedi. raporumu ona göre yazacak.
bu arada dün sabah kasıklarımda çok çok az bir sancı vardı, biraz alt taraflara sanki bebek vuruyo gibiydi. ben pek önemsemedim çünkü öyle büyük, beni rahatsız edecek bir ağrı değildi. zaten öğlene kadar sürdü sonra geçti. akşam da saat 7:30-8 gibi birden bir yorgunluk geldi ama onu da sabah 5'te kalkmıştım ve bir daha uyuyamamıştım ona yordum. bu sabahta işte bir kaç leke şeklinde kan geldi.
kızlar kendinize iyi bakın nolur. artık teknoloji ile daha içiçeyiz ve bence erken doğumlarda bunun etkisi var.
hem sizleri bilgilendirmek hem de kendimden haber vermek için yazdım. Allah herkese zamanında hayırlı doğum, sağlıklı evlat versin inşallah.
hastaneden çıktıktan sonra işe gelirsem yazarım. gelemezsem artık yasemine mesaj atarım kendimle ilgili. olur mu yasemin? :kedi: hepinizi ve bebişlerini öpüyorum