Mervecim maşallah göbüşüne o kadar kiloya rağmen yine küçük duruyor dün genç bir kız gördüm tesettürlü o kadar zayıftı ki herhalde mervede böyleydi dedim kaydirigubbakcemile3 Ama o kadar zayıflıkta iyi değil eminim şimdi çok tatlı olmuşundur. Bu arada çantanız çok güzel bende böyle birşey alıcam bebeğimle gezerken taşımak için ama artık doğumdan sonra alırım. Güle güle kullan canım..
Günaydın Tülaycım canım benim. Kız yatıp dinlesene sen

klava: ne işin var erkenden buralarda hadi biz mecburuz geliyoruz ama sana da rahat batıyor valla :roflol:
Bak gör ben izne çıkınca nasıl uyucam , bakma bana da insan çalışırken şöyle uyucam böyle uyucam falan diyor ama izne çıkınca bende uyuyabilecek miyim hiç bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın kızlar,
Ben bugün daha iyiyim kafam biraz daha rahat dün bir ürologla görüştüm doktor eşimdeki kitle için o senin düşündüğün tarzda birşey değil sizin cilt altı yağ dokusudur korkmana gerek yok cildiyeye gitmeniz lazım falan dedi bayağı bir rahatladım. :dance:
Ama yine de işin ucunu bırakmak yok kocişi işlerinden ilk fırsat bulduğunda yine yollayacağım hastaneye kaydirigubbakcemile