sağol canımm.. amin inşşş...
kızlar bu arada ayın 24 ü babamın senesi... dua okurken babamada yollarsınız dimi.. ben 24 ünde giremem nete.. ama ertesi gün takip ederim sizi. evde okutulcak gerçi ama annem okutçak bende camilere bişeyler alıp gidip dağıtsam mı acaba die düşünüorum ne yapsam sizce kızlar camiyemi bağış yapsam ihtiyacı olanamı... çok kararsızımmm..
Allah Rahmet eylesin canım , mekanı cennet olsun babanın ... Bence de muhtaç bir çocuğu sevindirsen daha iyi .
Kızlaaaaarrrr!!!
Detaylı test sonucum geldıııı veee hersey yolunda cok sÜkÜr!bebegım saglıklı!allahıma sÜkÜrler olsun:)))))))))
Hadi canım gözün aydın , artık herkesin test sonuçları belli oldu heralde :)) Çok iyi ...
๒คl๒öςєğเ๓;5822211 .!.:Selam kızlar nasıslınız.
benide aranıza alırmısınız.
rabbim izin verirse bende eylülde dogum yapcam :CüvCüv:
Hoşgeldin aramıza , canım seninle sat larımız aynı ben bugün tam 13+0 oldum ...:))
ya meryem seni nasıl kıskanıyorum bı bılsen ya 10. haftada ögrendın ne guzel
bize hala sölemıyolar dövmek lazım doktorlarıkötükedihüso
Aslında belli oluyor muş şekerim ama dr. kendini riske atmamak için söylemiyor . Bir de devlet hastanesiyse çok geç söylüyolar , onun da nedenini görümcem kız olacak olan bazı baba adayları ( eşşekoğlueşşekler ) karılarına ya da dr. şiddet uygulayabiliyormuş , ya da aldırtmak istedikleri için .