Maalesef canım hiç hatırlayamıyorum aslında cmt. sabahı uyandığımda daha net hatırlayabiliyordum ama şimdi unuttum

(( Ama kötü birşey yoktu merak etme...Tirenin neyinden bahsettiniz? Hiç gelmedin di mi Tireye , valla bir haftasonu oturmaya bekleriz canım eşinle birlikte.. Hem biz tanışırız hem eşlerimiz hemde bebeklerimiz:)))
İşinle ilgili duruma gerçekten çok üzüldüm yaa .... Bu yanlış anlaşılmanın tek sebebi sen misin ki niye sadece senin maaşından kesiliyor.. Ayrıca da çok saçma yaa maaşından kesilmesi, sonuçta iyi işler yapınca maaşınızın üstüne prim alıyor musunuz ki , işte yanlışlık yapınca kesilsin... Var ya burda üretimde bazen ne hatalar yapılıyor, milyarlık hatalar ve yalnızca bir kaç kişiden kaynaklanıyor yine de hiç kimsenin maaşından kesilmiyor tabii hatalar çoğalırsa işlerine son verilebilir ama benim bahsettiğim hatalar bayağa yüksek meblağlar... Neyse tatlım sen üzme kendine, bebişimizi de üzme lütfen..
Giden para olsun , nasıl olsa çaresi var yerine konur yine ilerki zamanlarda bir şekilde.. Allah korusun o para sağlık içinde harcanabilirdi o nedenle lütfen olumlu yanından bakmaya çalış... Bir de patron sorunu var elbette ama o da özel sektörde çalışıyorsan daima yaşanabilecek bir sorun biraz arkana atmaya çalış en azından bu günlerde canım...
Evet yaa insan yorum yapmaya korkacak artık cinsiyetler konusunda:))