• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa 4. ayım bitti ama benim çıkarmalar yine başladı.. Benimle aynı durumda olan biri var mı?
Canım sıkılıyor çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ama böyle daha da kötü oluyorum.. Ne yapayım sizce yaaa?

dilek yediklerinden kaynaklanıyo olabilirmi mesela ben tavuk ve balık yedikten sonra mutlaka çıkartıyorum.bide acaba bebişinin saçımı uzuyo bu aydamı uzuyodu olabilirmi

hamilelikte öyle birden acıkıyor insan canım cokacimcoook

canım banada oluyo o birden bire

çok fena oluyorum valla neyse çıkarmaktan iyidir

dilekcim bişeyler dokunduysa belki ondandır
ben üşütünce kusacak gibi oluyorum, aşırı midem bulanıyor, belki öyledir seninde canım
geçer inşallah

dilek tükettiklerin yoğurtlu seyler olsun bir süre mideni rahatlatır dıye düşünüyorum. ben oyle yapıyorum canım. çok sukur buyuk bulantılarımız olmadı

dilek yediklerinden kaynaklanıyo olabilirmi mesela ben tavuk ve balık yedikten sonra mutlaka çıkartıyorum.bide acaba bebişinin saçımı uzuyo bu aydamı uzuyodu olabilirmi

Olabilir canım öğlenleyin bende söylemesi ayıp tavuk yemiştim kendimi zorlaya zorlaya... Belki de ondan olmuştur... Bilmiyorum ki ne zaman uzuyor saçları acaba?

limonlu soda denesen Dilek ciğim o bana iyi geliyor yada peynir ekmek

Olabilir tatlım limonlu soda sorayım hemen firmadaki bayanlara var mı diye..

ay ben o konuda çok şanslıyım ne dersem yapıo eşim yaklaşmıyo banabi bazen dalga geçioo

BİZİMKİ YAZIK YA NE DESEM YAPIYOR SÜREKLİ ARIYOR İYİMİYİM DİYE SORUN VAR MI DİYE SU İÇMEYE BİLE KALMIYORUM ÇOĞU ZAMAN. GEÇEN MİDESİNİ ÜŞÜTMÜŞ MİDESİ BULANIYORMUŞ BANA DİYOR Kİ ÇOK ÜZÜLDÜM SNEİN DE HEP BÖYLE BULANIYORMU DİYE ÇOK ÜZÜLDÜM DEDİ. ÇOK KÖTÜYMÜŞ ÇOK ZORMUŞ DİYO

kızlar benim hiç midem bulanmadı iyimi kötümü bu bir kere bile hissetmedim bunu

baanlarm mrh.bende eylül annesi olcam inşaah.sizler ikili testleri yaptırmışınıdır bende yaptırdım kanın sonucunu bekliyoruz ense 1mm çıktı ço heycanlıyım sonuçlar nası çıkarsa riski oluyor mesaa sizin testleriniz nasıldıki.cvp verirseniz çok mutlu olurum.

çok fena oluyorum valla neyse çıkarmaktan iyidir
dilekcim bişeyler dokunduysa belki ondandır
ben üşütünce kusacak gibi oluyorum, aşırı midem bulanıyor, belki öyledir seninde canım
geçer inşallah

Sağol canım.. Oabilir ama bu sadece bugüne özgü bir durum değil dünde 2 kez çıkarttım..

dilek tükettiklerin yoğurtlu seyler olsun bir süre mideni rahatlatır dıye düşünüyorum. ben oyle yapıyorum canım. çok sukur buyuk bulantılarımız olmadı

Öğlenleyin yoğurtta yedim canım zaten her öğünümde mutlaka yoğurt ya da peynir yiyorum ama neden böyle oldu ki anlamadım gitti.

BEN DOLU DOLU 20 ODA 25 İŞTE 26 YA GİRCEK ÇOK DUYGUSAL BİZİMKİ BENİMLE BİR ODA KİLO ALICAK SANIRIM NORMALDE DE ÇOK KISKANÇ ZATEN

Evet canım anladım bizimde aramız 5 yaş tabi ben 25 eşim 30... Ama kıskançlık her ilişkide oluyor takma kafana mesela bende acayip kıskancımdır.

BİZİMKİ YAZIK YA NE DESEM YAPIYOR SÜREKLİ ARIYOR İYİMİYİM DİYE SORUN VAR MI DİYE SU İÇMEYE BİLE KALMIYORUM ÇOĞU ZAMAN. GEÇEN MİDESİNİ ÜŞÜTMÜŞ MİDESİ BULANIYORMUŞ BANA DİYOR Kİ ÇOK ÜZÜLDÜM SNEİN DE HEP BÖYLE BULANIYORMU DİYE ÇOK ÜZÜLDÜM DEDİ. ÇOK KÖTÜYMÜŞ ÇOK ZORMUŞ DİYO

ya bazı şeyleri bize yaşamadan anlayışlı olsalar daha bi süper olucak amaaakaydirigubbakcemile5

Dilek ciğim ben dışarda tavuk yemiyorum. biliyorsun tavuk çabuk bozulan bir et hafif bir koku değişimi bile mahvediyor zorlayacağına sevdiğin canını çeken şeyler yemeye çalış

Sağol canım.. Oabilir ama bu sadece bugüne özgü bir durum değil dünde 2 kez çıkarttım..

Öğlenleyin yoğurtta yedim canım zaten her öğünümde mutlaka yoğurt ya da peynir yiyorum ama neden böyle oldu ki anlamadım gitti.

Evet canım anladım bizimde aramız 5 yaş tabi ben 25 eşim 30... Ama kıskançlık her ilişkide oluyor takma kafana mesela bende acayip kıskancımdır.

ay dilek çim hiç kıyamıyom sana en çok sitede midesi bulanlardansın benim 4.ayda bittidenecek kadar azaldı darısı başına inş.sevdiğin şeyleri biraz yemeğe çalış

Back
X