• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim 26.18 çıktı ama cinsiyet tahmininde doğru sonuç vermiyor galiba

yaaa bende en son buna güvenmiştim yinede bir umut doktor bir ay sonra falan gelin demiş ama ben 3 hafta sonra gideceğim dayanamam valla eskiler doğana kadar nasıl bekliyormuş valla büyük sabır

a.s. a.s.

hr işte bı hyr vardır oyle dusun o zaman dogursan belkı bı tane olcaktı ama allah boyle ıkı tane verdı bak.bır de 21ımde ben de cocukmusum gıbı gelıo ama ınsan kucuk yasta evlenınce daha cabuk olgunlasıo.ben 25imde evlendım ama evlenmeden onceki halım, 20 yasında olup evlı olan arkadasımdan daha cocuktu:utangac:

ben de hala çocuk hissediyorum aslında ki etrafımdaki herkes öyle diyor..
ama düşünüyorum, çocuğumla çocuk olacağım :sm_cool:
yerine göre olgun olduğuma da inanıyorum tabii ki...
bakalım zaman ne gösterecek...

kızlar hiç beşik bakıyor musunuz? ben iki gündür netten bakıyom çok güzel beşikler var..

ohoooo 2 aydır bebek arabasına karar vermeye çalışıyorum :roflol: :roflol:

yaaa bende en son buna güvenmiştim yinede bir umut doktor bir ay sonra falan gelin demiş ama ben 3 hafta sonra gideceğim dayanamam valla eskiler doğana kadar nasıl bekliyormuş valla büyük sabır

kedinihal arkadaşımızın 80 çıkmış ama erkek senin kaç çıktı

sakura banada gelen misafirler çocuklarını verirdi, al ayağında sallada uyusun diye
çocuğu alır odaya geçerdim, salllar sallar dururdum, bi gözümü açardım kii, kerata beni uyutmuş kaçmış delikafadulden:roflol::oklava:

çoluk çocuksunuz hepiniz ulen.

kızlar süprüzüm var. albüme bakın bakalım orada kim var... bakan bakar sonra kaldıracağım ha.

cingene ben bikaç haftaya kalmaz odayı alıcam kısmetse

sakura ne arabası gııı, yatağı aldınmı kii arabaya karar vermeye çalışıyon

sakuracım inş. soğukkanlılığını korursun kendi bebişinde de inş.çünkü bazen başlarında soğukkanlı olan lar kendi bebişlerinde panik oluyolar..sen olma sakınnn

sakura banada gelen misafirler çocuklarını verirdi, al ayağında sallada uyusun diye
çocuğu alır odaya geçerdim, salllar sallar dururdum, bi gözümü açardım kii, kerata beni uyutmuş kaçmış delikafadulden:roflol::oklava:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar siz hissediyormusunuz bebişleriniz

daha bana çok erken sanırsam... hissedemiyorum ben...

pembemavii kızzz ne güzel yer orası öyleeeee valla gelinciklere bakmaktan sana bakamadım dermişimmmm
yaşını göstermiyorsun valla, maşallah
bende 27 oldum bu ayy

çoluk çocuksunuz hepiniz ulen.

kızlar süprüzüm var. albüme bakın bakalım orada kim var... bakan bakar sonra kaldıracağım ha.

muhteşemler yaaa bebiklerine bayıldıımmm kaydirigubbakcemile3
hem sen de 20 gibi görünüyorsun boşuna konuşma :roflol: :roflol: :roflol:

cingene ben bikaç haftaya kalmaz odayı alıcam kısmetse

sakura ne arabası gııı, yatağı aldınmı kii arabaya karar vermeye çalışıyon

yatak park alıcam o kesin sadece gözümle görüp karar vermek istiyorum ama araba konusu çok zorluyor beni şimdiden :roflol: :roflol:

sakuracım inş. soğukkanlılığını korursun kendi bebişinde de inş.çünkü bazen başlarında soğukkanlı olan lar kendi bebişlerinde panik oluyolar..sen olma sakınnn

evet bazen öyle olabiliyormuş, aklıma gelmiyor değil, bakalım artık hayırlısı olsun inşallah...
eninde sonunda alışıcaz ya napalım el mahkum :roflol:

pembeee yafffrum sana yorum yaptım okursun artıkk:)
bu arada ben de albüm ekledım bakan bakar sonra sılerım::)))

Son düzenleme:
Back
X