• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar bende ekledim, dayanamadım
merak eden bakıversin, çok tutmimm resimlerimi, nazar neyim değer :))))))))

Baktım bacım maşallah

hepınıze teskkur edrım canlarım.hepımız ayrı guselız masallah.ben keyineyüm de cıkıcam esımın yanına gıdıcem hava gusel hem yuruyus olur

Görüşürüz cnm. Bizim yerimizede hava al

pembiş canım seni arkadaş olarak ekledim, kabul edince görürsün
yaa sadece arkadaşlar görsün diye üyelere açık yapmadım
ehr önüne gelen bakmayıversin, sizlere özell

pembe benim bi arkadaş severken hep "dana gözlüm, eşşek gözlüm" der sende o ne göz kaş deyince arkadaşımı hatırladım :)))))

slm güzel annişleerr hepiniz iyisinizdir inşallah çok gecmişi okuyamadım sadece10 sayfa kadar baktım valla resimler koyulmuş göbekler tokuşturulmuş maşallah bebişlere yarış içindeler kim önce büyüycek diye

bu aralar yazamıyorum bi türlü sadece arada bi girip yasdıklarınızı okuyorum okadar bizim muhasebede calışan bayan aniden ben ayrılcam dedi valla şok oldum hersey bana kalıcak galiba yeni birini al yerine yetiştir tamda sırası yani.. sebebinide sölemiyor çok memnumun işyeriyle alakası yok diyor baska bişey demiyor bitürlü söyletemedim kıza ne oldugunu rüyama bile girmiş :)

kızlar bu arada üçlü testimin sonuçlarını öğrendim dün telefonla çok şükür hiç bi sorunumuz yokmuş hersey normal dedi kağıt elimde olmadıgı için degerlerden haberim yok ama doktor normal dediya o yetti bana

varmı sonuçları öğreneler kızlarr

ben 2liyi yaptım temiz ama 3lüyü ne doktor istedi, neden ben yaptırmak istemiyorum
genel olarak herkesin test sonuçları temiz çok şükür

Ela, Pembemavi ve Eslem
Ama bende görmek istiyorum sizin resimlerinizi.. Kaldırdınız mı yoksa arkadaş listenizde olmadığım için mi göremiyorum:((( Ama haksızlık bu...:((

hoşgeldin bacım yaa, nerelerdesin, yoksun pek
anaa yeni eleman biraz uğraştırır

sagol canım hoşbuldum evet ya benide onun sıkıntısı aldı zaten aklım sizde herkes iyimi diye arada bi girip bakıyorum o kadar yeni basvuranlarla falan görüşüyorz işte işler sıkıntıda yani yeni birisini yetiştirmek zor oluyor daha bulamadık tecrübeli olması lazım ama yinede yoğun günler bekliyor beni
sen nasılsın iymisin canım

Kızlar sabahtan beri bir türlü katılamadım aranıza yoğunluktan. Daha öncede bahsetmiştim yaa yarın çok önemli misafirlerimiz geliyor diye yurtdışından..
Hala onlarla ilgili işlerle uğraşıyorum, bu nedenle acayip yoğunum. Yarını bir atlatayım
yine aranızdayım kızlar... Bu iki gün birazcık uzak kalıcam sizlerden. Ama fırsat buldukça yazıcam da...

Özgecim umarım bu yüksek sesli müzik dinleme seansları bebişlerimizi rahatsız etmiyordur..

Bircancım aynı durumu bende yaşıyorum, hiç iştahım yok benimde. Hani midem kötü olmasa yemek falan aramayacağım.. Ne yapsak ki doktorla falan mı konuşsak acaba?
Yoksa iyi bir durum mu bu:))

Pınarcım el kuruması bende de var , dediğin gibi kremde pek fayda etmiyor..

Denizcim ve Birbelemir ; gözünüzaydın , sevindim test sonuçlarınızın iyi çıkmasına...

Sad ben dün gece de birşeyler hissettim ama anlayamadım karnım mı gurulduyor yoksa bebişim mi tekmeliyor? Sen hissediyor musun?

Back
X