• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya bide hava kapalı burda yağmurda başaldı içerside karanık nasıl uyku bastı başımda ağrıyor kasığımda

Burada güneş var ben de dışarı çıkmak istiyorum. Biraz hava alsam sonra da uyusamm. Kasık ağrısı dün benim de çok fazlaydı are buldum bacağımın altına küçük iskemle koyuyorum masanın altına sakladımsırnaşık şey Sancı girince bacağımı uzatıyorum hemenhihoyyyt

Dün gece hiç uyuyamadım lilyum gelince aklıma geldi. Benim doğumum bayram tatiline denk geliyor inşallah bu yılki bayram tatili uzamaz sadece 3 gün olur:1no2:

ben bişey sormak istiyorumm....doktorunuz oluşabilecek çatlaklar için bi krem önerdimii size arkadaşlarr..cildimm çok kuru çok çatlıcam sanırımm...siz şimdiden bi önlem aldınızmı....??

Canım bebe yağı kullanıyorum ama doktorum Lierac diye bir krem önermişti. Ama alıp almamakta kararsızım hem çok pahalı hemde sanırım benim göbüş öyle fazla fazla büyümeyecek:))

Sağlıklı olsunda kuzucuğum benim bakalım neymiş annesini bitanesi tosuncuk mu prenses mi? dilek ya sanki bu gün 2 kez bebeğimi hissetim gibi kanat çırpışı gibi

Muhtemelen odur tatlım nasıl birşeydi yaa? Canım benim yerim onu ben.. Annecim ben burdayımmı demek istiyor acaba? Ben bir türlü anlayamıyorum sanırım ilk hamileliğim olmasından kaynaklanıyor..

su uyku olayı bır bende yok herhalde.o konuda gayet rahatım arkadaslar.insallah sizlerinde duzene gırer.

ya ben çatlak işini sormayı unuttum gerçi benim cildim yağlı bebe yağı sürmeye başlıcam üç hafta böyle idare edip gittiğimde sorayım bari ben bir katta dolanıp geleyim çok uzun süre de oturmamak lazım biliyorsunuz kızlar...geliyorum şimdi

NERDENNEREYE hosgeldin canım aramıza bebişini sağlıkla kucagına alırsın inş.
doktorum bana mustelanın çatlak kremini önerdi ama ben henüz baslamadım kreme bebeyağı kullanıyorum şimdilik kremi daha sonraki aylarda başlarım diye düşünüyorum
hmm anladımm canımm...bende şu anda bebeyağı kullanıyorumm...anneminde benimde cildim çok kuru ..dünn annem çatlaklarını gösterdi şimdiye kadar farketmediğim...sanki ameliyat izi gibii...şaştımm kaldımm:1shok:.....kullandığın ilacı duydumm bende ya lierac yada mustela alacam ama hangisi daha etkili daha karar veremedimm...

ya ben çatlak işini sormayı unuttum gerçi benim cildim yağlı bebe yağı sürmeye başlıcam üç hafta böyle idare edip gittiğimde sorayım bari ben bir katta dolanıp geleyim çok uzun süre de oturmamak lazım biliyorsunuz kızlar...geliyorum şimdi

bebe yağı kullanıyorum ben de yaklaşık 1 aydır. Cildim kuru olduğu için tahminimce derin çatlaklarla savaşacağım o yüzden erken tedbir aldım.süprizzzzz

hmm anladımm canımm...bende şu anda bebeyağı kullanıyorumm...anneminde benimde cildim çok kuru ..dünn annem çatlaklarını gösterdi şimdiye kadar farketmediğim...sanki ameliyat izi gibii...şaştımm kaldımm:1shok:.....kullandığın ilacı duydumm bende ya lierac yada mustela alacam ama hangisi daha etkili daha karar veremedimm...

evet ya bi çatladıgı zaman görüntüler malesef öle oluyor vallahi etkilerini bilmiyorum hangisi daha iyi diye doktorum kullancaksan mustelayı kullan kullanıpta memnun kalmayan yok dedi piyasa da önerilen fiyat 72 tl ama ellerinde fazla
olan eczaneler varmış 65 tl veririz demişlerdi bana ama kararsızım işte alıp almamakta

Muhtemelen odur tatlım nasıl birşeydi yaa? Canım benim yerim onu ben.. Annecim ben burdayımmı demek istiyor acaba? Ben bir türlü anlayamıyorum sanırım ilk hamileliğim olmasından kaynaklanıyor..[/QUOTE]

benimde ilk ama bebek mi bilmiyorum tam olarak anlayamadım bende ama netten okuduğum kadarıyla şuan hissetmemiz mümkün değilmiş 20. haftadan sonra hissedermişiz o yüzden heveslenmedim bebektir diye

evet ya bi çatladıgı zaman görüntüler malesef öle oluyor vallahi etkilerini bilmiyorum hangisi daha iyi diye doktorum kullancaksan mustelayı kullan kullanıpta memnun kalmayan yok dedi piyasa da önerilen fiyat 72 tl ama ellerinde fazla
olan eczaneler varmış 65 tl veririz demişlerdi bana ama kararsızım işte alıp almamakta
gerçi cildin kurusuna yağlısına bakmıyo bu çatlak....önlem almak gerekiyo bi şekilde...sonuçta o kremde 1 kutu idare eder diye duymuştumm..öyleyse bütçeyide çok sarsmaz diye düşünüyorum

selam kızlar, nasılsınız her şey yolunda mı? yarın ben de kontrole gideceğim... merak içerisindeyim.Bir de öğretmen arkadaşlar bu aralar okula nasıl dayanıyorsunuz? Ben sesten ve sinirden kafayı yemek üzereyim. Öğrencilerim de benim zayıflığımdan faydalanıp bunu kullanıyorlar. Bağırmadan susmuyorlar... en anlayışlı olduklarında bile bu defa da herkesin aynı soruyu ayrı ayrı sormasından rahatsız oluyorum.. offf çok tahammülsüzüm ne yapacağım ben:(((

selam kızlar, nasılsınız her şey yolunda mı? yarın ben de kontrole gideceğim... merak içerisindeyim.Bir de öğretmen arkadaşlar bu aralar okula nasıl dayanıyorsunuz? Ben sesten ve sinirden kafayı yemek üzereyim. Öğrencilerim de benim zayıflığımdan faydalanıp bunu kullanıyorlar. Bağırmadan susmuyorlar... en anlayışlı olduklarında bile bu defa da herkesin aynı soruyu ayrı ayrı sormasından rahatsız oluyorum.. offf çok tahammülsüzüm ne yapacağım ben:(((

kıyamam canım ya eminim zor oluyordur. yarın güsel haberlerle gelirsin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin

Back
X