Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok be güzelim ne girişi 4. katta oturuyor çelik kapıyı kırıp öyle girmişler..ama evi talan etmişler..ilk önce eşim beni içeri sokmadı korkarım diye ama annemi öyle görünce kıyamadım ne olursa olsun giricem içeri dedim..her yer heryerdeydi bütün gelinlik takılarını alyanslarını falan çalmış..şimdi ikimizinde evine alarm takıldı kapı yapılıyor..insan korkuyor ya allah kimseye yaşatmasın..
yok be güzelim ne girişi 4. katta oturuyor çelik kapıyı kırıp öyle girmişler..ama evi talan etmişler..ilk önce eşim beni içeri sokmadı korkarım diye ama annemi öyle görünce kıyamadım ne olursa olsun giricem içeri dedim..her yer heryerdeydi bütün gelinlik takılarını alyanslarını falan çalmış..şimdi ikimizinde evine alarm takıldı kapı yapılıyor..insan korkuyor ya allah kimseye yaşatmasın..
öyle dediyse öyledir.cünkü benim dr.11+4 ken erkek gibi demisti erkek cikti.
bekle 10 gün bise olmaz:) insan dayanamiyo dimi cok merak ediyo..
Biraz gülelim kızlar
Anne karnında ikizlerin konuşmaları
Ya kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni
- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
- Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle
- Önce ben çıkıcam
- Hayır ben
- Sen çıkamazsın
- Nedenmiş
- Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü
- Şşt baksana
- Ne var
- Bu ne
- Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere
- Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
- Yok üçüz
- Aa üçüncü nerede
- Galiba önümdeki şey
- Burnumu ısırma bak tekme atarım
- Atamazki atamazki
- All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı
- Erkek sen dışarı gelsene
- Erkek mi o ne?
- Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
- Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
- Bilmem
- Ya bi dursana
- Ya sıkıldım bea
- İki dakka rahat durda yüzüme bakayım
- Şşt kardeş bak bi
- Ne var
- Bak ne buldum
- Ne o
- Bilmem.Dur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak
olm bi dur yaa! uyutmadın 2 dakka!
-yav napiim sıkıntı bastı beni gerineyim dedim!
-hay kordonu büzüşece gerinmeyiver! .öt kadar yerde beyimiz keyif yapıyo la!
-bey ne?
-bilmem bi yerden duydum.
-.öt ne?
-ulan susmıcan mı sen? hay senin plasentana!!!!
Alıtıdır..
hadi ya...çelik kapıları bile o kadar sessiz kırıyolar demek ki..ay canım bende çok korkuyorum bu hırsızlardan..yeni gelin olunca insan ister istemez tedirgin oluyor...alarmların maliyeti ne oldu bir ev için..bizde düşünüyoduk çünkü.
hepinize selamlar arkadaslar.benim bugun kasıklarım agrıyor belki birazdan doktoro gidecem
bende kactim kizlaarr görüsürüzz..
hadi ya...çelik kapıları bile o kadar sessiz kırıyolar demek ki..ay canım bende çok korkuyorum bu hırsızlardan..yeni gelin olunca insan ister istemez tedirgin oluyor...alarmların maliyeti ne oldu bir ev için..bizde düşünüyoduk çünkü.
KIYAMAM canım yaaaa çok geçmiş olsun...çok iyi anlıyorum seni benim düğünden 27 sonra girmişti tüm takılarım çalınmışrı bir kez takamadan ramazan ayıydı eve polisler filan geldi iğrenç bi durum ama rabbim can sağlığı versin kimseler yaşamasın çok zor
ecem çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım
canım benim çok üzüldüm yaa..ben gerçi evde hiç altın bırakmıyorum ama hiçbirşey almasa bile evi öyle görmek yetiyor insana..Allah korusun..
kızlar iyi akşamlar görüşürüz yarın...
ya bizde daha yeniydik ya ne bilem aklımın ucundan geçmezdi oysa eşimin dükkanında 2 çelik kasası var koyabilirdik ama gitceği varmış hiç te üzülmedim napimmm mala gelen cana gelmesin Allah beterinden saklasın...epeyde çoktu bizim ve apt da 4 daireye aynı anda girdiler.ama çalınmasaydı belki sağlımızla yada başka bişeyle sorun olcaktı ölesinden de ne yapalım