bence doktorlar hem normal doğumla uğraşmak istemiyolar hemde sezeryanda daha fazla para kazandıkları için normal doğumu önermemeye çalışıyolar ve ayrıca korkutuyorlar..böyle bişey olamaz çünkü adı üstünde normal doğum ve nasıl bebeği strese sokar ben anlamadım..bebek kendi istediği zaman çıkıyor bu normali sezeryan ameliyattır.. sezeryanda güne gelmeden alınıyor bebek kendi istemiyorki çıkmayı ki kendini 9 ay buna hazırlıyor anne karnında...bence bidaha düşünün sezeryan olmadan önce çok acil bişey yoksa normal doğum en iyisi ve korkulacak hiç bişey yok ben yaşadım bebeğinizi kucağına verdiklerinde tüm herşey unutuluyor..
bazı dr.lar evet dediğin gibi uğraşmak istemiyor sezeryan na gidiyor ama bazılarıda gerçekten çok içtenler anlattıklarında üstelik karar zaman anneye kalmış bişeydir zorla yaptıramaz. bende normalin en iyisi oldugu kanaatindeyim ama sanırım bebeğimi riske atamam bazılarınız biliyor hikayemi. yoksa benimde bakacak kimsem yok benimde hemen toparlanıp yavruma en iyi şekilde annelik yapabilmeliyim ama bakalım herşey Allah tan Rabbime sığınıyorum inşallah hepimiz hayırlısı yavrulamızı kucağımıza alırız. eger dr.um bana o güveni verir ve hiç bir şekilde riski yok normal yapalım derse neden olmasın anlık yada değil her türlü acıyı çekmeye razıyım yeterki onu kollarıma alayım hayırlısı ile Anne olmak büyük şerefmiş Rabbim inşallah tamamına erdirir