10 dk sonra doktoru arıcam 3lu sonucu ıcın ama ellerım dızlerım delı gıbı tıtrıo.rabbım yardımet
kıyamam tatlım ta sıkıntı yapma çıkmamıştır bişiy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk sonra doktoru arıcam 3lu sonucu ıcın ama ellerım dızlerım delı gıbı tıtrıo.rabbım yardımet
Elacım güzel sonuçlarını bekliyoruz , ben burada ki herkese o kadar çok alıştım ki kimsenin mutsuz olmasını istemiyorum ... Daha doğum hikayelerimizi yazıcaz ama değil mi kaydirigubbakcemile5
gözümüz aydın canımmm çok sevındım ama ben dedım adam kendınden emındı :)kızlar,allahıma bınlerce sukurler olsun.sonuclarım temız cıkmıs,yas rıskım 1/850 cıkmıs gerısını detaylı soramadım doktora.gusel cıkmıs dedı.destegınız ıcın hepınıze teskkur edrım.cok sukur rabbıme
kızlar,allahıma bınlerce sukurler olsun.sonuclarım temız cıkmıs,yas rıskım 1/850 cıkmıs gerısını detaylı soramadım doktora.gusel cıkmıs dedı.destegınız ıcın hepınıze teskkur edrım.cok sukur rabbıme
kızlar,allahıma bınlerce sukurler olsun.sonuclarım temız cıkmıs,yas rıskım 1/850 cıkmıs gerısını detaylı soramadım doktora.gusel cıkmıs dedı.destegınız ıcın hepınıze teskkur edrım.cok sukur rabbıme
haa kızlar bu arada dün dr.a gitmiştim ya sordum doğum olayını acısız normal doğum 300 tl miş epidural sezaryan karataş veya çınarlıda 1500 tl miş. dr. nomal doğum anne için rahat ve iyi sezaryan bebek için rahat ve iyi dedi. nasıl dedim normal doğumda anne rahat eder çabuk toparlanır kilo vs. dedi sezaryanda bebek için rahat doğum kanalında sıkışma vs. riski yok üstelik bebek strese girmiyor dedi bende sezaryan düşünüyorum ama bakalım hayırlısı Allah tan
arkadaslar sıze bısey soracağim benım ılk hamılelığım benım sol taraf kasıkta hafıf iğnelenme var hergun oluyor bezen 10 dk bır bazen 20 dk bır oluyor normalmı sızdede varmı böyle bısey
tatlım 1-2 haftadır bendede var o.özellikle de eğilip kalkarken oluyo ama neden bilmiyom büyüorlar galibaaa
kızlar hastane buldum izmir konak hayat hastanesi sezeryan 225 normal doğum 225 ama ssk'lıya normalde de muayne parası 10 tl.