• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

CİNSİYET LİSTESİ
Msms---------------------Erkek
Begum84------------------Kız
Ecem87--------------------Erkek
Karanfil28------------------Erkek
Ayfersmu-------------------Erkek
Kardelen79-----------------Erkek
Ecem84---------------------Kız
Birbelemir-------------------Erkek
Dilekakal--------------------Kız
Mozijku---------------------Kız
Petibör --------------------Erkek
Zeytingözlü ---------------------Erkek
Kedinihal-------------------------Erkek
Ultlar ---------------------------Erkek
Hko -----------------------------Erkek
Hzenbil -----------------------Kız
Buket27 -----------------------Kız
Deryadevrim------------------Kız
Melike--------------------------Kız
Guluzar------------------------Kız
Candy5------------------------Erkek
Pushing-----------------------Kız
Kamille-----------------------Erkek
Bengi ------------------------Erkek

beni ve kızımı unutmuşsun canım

günaydın annişleerrrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
dilekcim böcüğümü kız olarak yazar mısın teyzesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pembemavi, seçim sonuçları için ne kadar güzel dua etmişsin öyle hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkese çok güzel bi hafta diliyorum, Rabbim hayırlı ve huzurlu kılsın hepimiz için inşallah :Saruboceq:

Pembe Reale bir bak derim cnm. Dün akşam ordaydık. bebişlere çok uygun fiyatlı giyecekler var. Tulumlar 3-4 tl, tek altlar 4 tl falandı. Bende aldım.

Biliyor musun canım bunları hazırlarken valla sen geldin aklıma benimde:)))
Böyle söyleyeceğini biliyordum.... En kısa sürede sende aramızda olacaksın tatlım...
Azıcık daha sabrediver annesi.

evet tatlım ya haklısın kasığım ağrıyyooooooooooooooooooo çoooooooooooook ağrıyo ama ara ara sancı giriyo

kızlar bücürük de de çok gusel ındrım var. son ellerinde kalan kışlıkları çıkartıyorlar. bız 3 swit 1 kot 1 kanvas 1 de gömlek aldık hepsi 70 lir atuttu. hepside çok guzelll

günaydın kızlar...
sad cım bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım kızın...
ya kızlar ben çok kötü oluyorum midem çok kötü ve ayrıca başım dönüyor arada bayılıcam sanki..hala geçmedi ya. nezaman geçecek acaba:çok üzgünüm: geçen sefer böyle uzun sürmemişti amasenağlama

Pembe Reale bir bak derim cnm. Dün akşam ordaydık. bebişlere çok uygun fiyatlı giyecekler var. Tulumlar 3-4 tl, tek altlar 4 tl falandı. Bende aldım.

güzel haber :jeyyar: cuma bursa'da olucam görümcemde, evi realin arka tarafı :jeyyar: :jeyyar:
sağol tatlım süpersin hihoyyyt

evet tatlım ya haklısın kasığım ağrıyyooooooooooooooooooo çoooooooooooook ağrıyo ama ara ara sancı giriyo

benim de geceden beri ağrıyor valla, çok ağrı yok ama çok rahatsız edici bi ağrı :bbo:

günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız??? şu listeye bende g,remedim bircancım az kaldı gircez inş.

araya kahvaltı girdi. pardon:)

cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.

cici 1 16 ytl. kızlar bu fiyat nasıl sizce? penyesi ve dikişi çok güzel.

Eklentiler

• $cici1.webp
    $cici1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $cici2.webp
    $cici2.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 28
araya kahvaltı girdi. pardon:)

cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.

cici 1 16 ytl. kızlar bu fiyat nasıl sizce? penyesi ve dikişi çok güzel.

Çok ciciler bu ciciler :) Güle güle giysinler. Cnm cici 2 nin 2 tanesimi 16 tl? güzel görünüyor

Back
X