• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peticim iyi oldu bu bilgi ya. ben neredeyse o markayı sipariş ediyordum . hepsi burada'dan. antalya'nın yapış yapış 50 derece sıcağında da onu takmak pek şahane olurmuş hakikaten.

slm kızlar ben geldim :)) bebişlerini gören arkadaşlarımın gözü aydın. yavrulara ciciler alınmış mini mini şimdiden güle güle iyi günlerde sağlıkla sıhhatle giysinler inşallahh

bengicim neler eklemişsin harika bebiş odaları ama bnm ev küçük böle şeyler alamam şimdiden kendi evim olunca düzerim inş.

Eklentiler

• $IMGA0281.webp
    $IMGA0281.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 38
kızlar benim kızımın ismi Nisa olucak ama iki isim istiyorum
Beste - Ecem - Ela - Eylül - Ilgaz - Irmak - Işılay - Öykü - Semin - Yağmur napıcam karar veremiyorum

benim oğlan benzemedi dayısına kardeşimde mavi gözlü sarışın bizimki kumral ela gözlü...kızda halasına benzemez umarım:roflol::roflol:

minikmiş kardeşin.
benim de bey öyle sarışın mavi gözlü. umudumuz onun genlerinde :)

16yasında daha.oo kucuk bebekte de renklı goz sarsısın cok sevımlı oluo.esımde cok yakısıklı ona cekerse kumral olur.cok merak edıom acaba kıme cekecekkaydirigubbakcemile2

eh kızlar bi saat bekledim yazmadınız yazmadınız, bi çıkayım dedim 20 sayfa ilerlemişsiniz :roflol:

bu arada elacım bilgi için çok sağol, ben o kemer için mail attım hala cevap gelmedi, iyi oldu senin yazdığın..
ve memnuniyetini yazmışsın, ben de düşünüyordum rahat olur mu falan diye, h.sonu alışverişte alayım o zaman :)
üzerime hiçbişey olmuyo diye alışveriş yapmak istiyorum ya, rüyamda sabaha kadar alışveriş yaptım :roflol: :roflol:

Back
X