• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şimdiden önyargıları kaldırdım , sonuç itibariyle bebek olunca herkes kendi tarafına benzetecek , netice de yedi sülalenin geni geliyor , umarım doğum sonrası bunalım falan geçirip kimsenin kalbini kırmam -tatlicadiarzu-

Ben kesin kayınvalidemi bu konuda kırarırım... Şimdiden biliyorum hatta eşime diyorum ki anneni tembihle sakın benim bebeğimi kendi tarafına benzetmesin diyorum. O da ben bunu nasıl söyleyeyim diyor:))) Ama eltimin çocuklarından bu konuda tecrubeliyim. İlk çocuğu tamam aynı kendi taraflarına benziyor aksini söylemek mümkün değil. Ama ikinci çocuklarının yakından uzaktan ilgisi yok. Ona rağmen hala onu kendi taraflarına benzetmesi beni deli ediyor...Kesin benim bebeğime de yapacak ve ben zaten o hassaslıkla altta kalamıcam için (normalde de kalamam zaten yaa) kesin sorun olacaktır yani...

merhaba kızlar...Dünden beri karnım çok sancılanıyor özellikle kasık tarafım rahim olan yer değil...Korkmaya başladım..Acaba bebekle ilgili bir durum mudur ?..Birde geçen hafta bebeğin hareketlerini hissediyorudum ama bu bi kaç gündür hissetmiyorum...kafamçokkarıştı

yok canim damar atmasi gibi hissediliyo suanda.ve benimki bazen gercekten acayip atiyo.yani daha önce hic böyle olmamisti.ilk basta bagirsak falandir dedim ama bagirsak hareketiyle onun arasinda fark oluyo bilirsin sende.ben esimin elini hareket ettirdim ve ayni yerde ikimizde hissettik.sanki oda hissettide babasina tepki verdi gibi oldu.
bilmiyorumki:uhm:

o zaman senınkı bıraz hareketlı olucak.babasına ben burdayım demış.aslında babalarına daha cok tepkı verıolarmıs bızden bılıomusunuz.

slm kizlar giremiyodum ne zamandir herkes iyidir umarim tabi bebislerde iyidir insallah.

kizlar bende 1 haftadir hissediyorum bebegimi ve hatta dün 2 kez esimde hissetti cok acayip bi duygu yaa:))
yarin görcez insallah oglumuzu:)

ne güsel ya bende kararımı dğeiştirmezsem kayınvalidemle gidicem. kayınvalidem yeterki gel muayne parasını vercem dedi bakalım merak ediyorlar cinsiyetini

evet canım demstock ama pek bişey yok yeni açılan optimum alışveriş merkezinde mothercare in outleti varmış diye duydum..
onuda duydum canım. Orayada bakarım. Zaten baya bısey aldım. Anneme gostermem lazım hepsını. Aynı seylerı fazla fazla almak ıstemıyorum. Zaten annemlerde alacak. Bakalım

ya su benzetme olayina bende sinir oluyorum bebegin iyi yönleri kendi taraflarina kötü yönleri öbür tarafa benzetilir ya ne gicik bir durum. güzel olunca bizim taraf cirkin olunca öbür taraf :) herkes kendi genlerini begeniyor demekki:) o kadar cok degisecekler ki tam anlamiyla yüzleri oturana kadar kac kisiye benzetilecekler kimbilir.

Ben kesin kayınvalidemi bu konuda kırarırım... Şimdiden biliyorum hatta eşime diyorum ki anneni tembihle sakın benim bebeğimi kendi tarafına benzetmesin diyorum. O da ben bunu nasıl söyleyeyim diyor:))) Ama eltimin çocuklarından bu konuda tecrubeliyim. İlk çocuğu tamam aynı kendi taraflarına benziyor aksini söylemek mümkün değil. Ama ikinci çocuklarının yakından uzaktan ilgisi yok. Ona rağmen hala onu kendi taraflarına benzetmesi beni deli ediyor...Kesin benim bebeğime de yapacak ve ben zaten o hassaslıkla altta kalamıcam için (normalde de kalamam zaten yaa) kesin sorun olacaktır yani...

bizimde bakalım benim kayınvalidemde mesela bir yere bebek görmeye gittiğimizde kayınvalidem hemen yorumunu yapar bizimkine yapmaz mı düşünün yani ama eşimin bebekliği çok güsel ama benimkide güsel inşallah babasının küçüklüğüne benzer çok tatlıydı diyor kendine benziyormuşta. neyse herkesin kendi çocuğu kendine güsel anneme sorarsanızda kardeşimle benim bebekliğimizden güsel yoktur yani aynısnı bizde yaşarız merak etme. ama bende sinir oluyorum çocuğun alakası yok benzettikleri insanlar yaratıcılıkmı nedir yoksa onlar başka mı görüyor anlamadım

denızcım 16.haftadan ıtıbaren yeme duzenın aynı olsa da ıster ıstemz alıosun cunku zaten bebek 150 gr cıvarı.bır o kadar da plesantası etttı 300gr.e 300 gr cıvarı suyu.600 ettı mı.rahım de bu haftalarda 250-300 gr cıvarı oluomus.toplamda 900gr-1 kılo oluo.ıster ıstemez alıosun yanı.16.haftada hala almayanlar kendı zayıflamıs demek oluo.

O zaman benim herşey olması gerektiği gibi... Ben 17. haftamı yeni doldurdum sadece 1 kilo almışım kızım da 190gr. Senin hesabına tam olarak uyuyorum öyleyse. Bu da demek oluyor ki ben hiç kilo almamışım:)))

o zaman senınkı bıraz hareketlı olucak.babasına ben burdayım demış.aslında babalarına daha cok tepkı verıolarmıs bızden bılıomusunuz.
evet gercekten öyle bizimki zaten cok hareketli dr.da öyle demisti.esim elini karnima koyunca hareketleri esim hissetmese bile ben acayip hissediyorum:dance:
ne güsel ya bende kararımı dğeiştirmezsem kayınvalidemle gidicem. kayınvalidem yeterki gel muayne parasını vercem dedi bakalım merak ediyorlar cinsiyetini

kayinvalide sponsor olduktan sonra gitmek sart olmus bence:jeyyar: hayirlisi olsun insallah canim.

Kızlar size bir fıkra :

Kaynana olmak sanattır...

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir. Aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.

Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

Kızlar size bir fıkra :

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir. Aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

ayy bayildim cok hos yaa nasilda dogru dimi ama:roflol:

Kızlar size bir fıkra :

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Anne cevap verir:

süpermiş ya hihi

Hiç durma git canım mutlaka, bak ne de olsa kayınvaliden ödeyecekmiş kaçırma bu fırsatı derim ben:))) Valla bende acayip merak ediyorum cinsiyetini...

Kızlar size bir fıkra :

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Anne cevap verir:

:roflol: işte budur

kızlar bana yardımcı olabilir misiniz :çok üzgünüm:

Tabiki oluruz. Noldu cnm?

kızlar bana yardımcı olabilir misiniz :çok üzgünüm:

feyzacım benım gecen hafta vardı dun yıne oldu butun gun kasık ve karın agrısı cektım.bebegımız buyuyo normal bunlar.hareketlerını de doktorunun soylemıs olması lasım her zaman hıssetmezsın suan 19.haftadan sonra sureklı hıssedersın dıe.korkma yanı

Back
X