2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke bizde yabancılarda ki gibi olsaydı yani evlilik sadece iki kişi arasında yapılsaydı , yedi sülaleylen değil ...
Bende hep bunu düşünmüşümdür.
neden böyle bizde.
Bazen diyorum ki bir kişiyle degil 6 -7 kişiyle evlenmişim diyorum.kayınvalidem var. kayın pederim var. işi ögleye dogru biter eve damlar hemen
bekar bi görümcem var. calışıyor ama varlıgı bile yetiyorklava:
Bizim alt katımızda evli bir görümcem var. onun yaramaz 6 yaşında bir oglu var.
anlarsınız işte ne kadar vahim durumdayım -tatlicadiarzu-

peticim oğluşuna isim buldunmu ne olucak adı???
valla eymen olcak galıba.esimle ıkımızın ortak paydada bulustugu tek ısım.manası da cok gusel.cok duyulmamaıs olması da hosuma gıdıo.bakalım artık.

canım senınkı psıkopatmıs accık ben ona kanaat gtrdım sen onu kendı halıne bırak.allah sana sabır ona da akıl fıkır versın.

canım baya baya buyuk aıleymıs. bende acaba dedım kayınpeder vefat ettide tek kaynanamı ama sende ohoo yok yok

İşte bizimkide aynı hesap... Hep o biliyor , hep onun dediği olsun... Bizimki de kızsa aynısını der hiç çekinmez valla. Aslında benimkide titizdir eltimin iki çocuğuna da o baktı ama yine de endişelerim var ve korkuyorum... Mesela eltimin bir yaşındaki çocuğu tek istiyor diye kola bile içiriyordu birkaç çay kaşığı . Eltim kızıyordu ama olan oluyordu tabii.
Birde düşün onların yanında.. Aman ne olcak ki bir kaç yudumdan derdi.. Ama eşim bu konuda fazlasıyla hassastır izin vermez onu yapmasına ama ya biz yokken yaparsa diye de düşünmüyor değilim açıkcası...

eymen harıka ısım valla. uğurlu gelsin ismi gibi kzuun ınsallah. bende eymen ıstıyorum ama eşim yok dıyo

kızlar valla kımseye minnet etmiycem ben. bakarsa kaynana gelip bakacak. oda gelmezse bakıcı tutarım. ablamın oğluna bakıcısı var. yıgenım seneye krese baslayacak. olmazsa o kadın gelır benım oğlumada bakar. onun bakmasını daha çok ıstıyorum. tamam masraf artıyor ama yapacak bişey yok

canım benim çok sağol Allah razı olsun.inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve kimseye çekemeyecegi dert vermesin.öyle canım işini çok iyi biliyor ama Allah a havale ettim ben onu eşim için yüzünü görüyorum 2 ayda bir oda 2 saat oturuyorum evinde doğru düzgün konuşmuyorumda kalkıp geliyorum aslında gitmem ama eşimi doldurmasın diye ben ona hiç anne demedim bir gün eşime demişki karın bana anne demiyor eşimde bana sordu demiyorum çünkü hak etmedi etmiyor dedim.dün akşam bile beni deli etti eşime bagırdım sinirimden ne bagırıyon oğluma diyo bagırırım dedim kimseyi ilğilendirmez dedim. eşimde şaka yaptı seni döverim haaa diye o sıkar biraz dedim güldüm kaynanam diyo ki oğlum şimdiye kadar dövmedim şimdide hamile dövemezsin ama bunu derken suratını görsen bende dedimki beni kimse dövemez beni dövecek adam doğmadı daha dedim hem dövse çok sevineceksin galiba dedim hiç duymamazlıktan geliyo. ama şunu anlamıyorum bizlerde insan evladıyız kendi kızlarına deli oluyorlar kızım kızım diye bize gelince ehh gelin işte el kızı yazık yaa
ayyy emsalcim çok üzüldüm ne cadıymış o öleee...haksızlık etmiş çok hem annene hem sana sen önüne bak geçmişi düşünüp üzülme cnm.... allah ın dan bulsun cezasını

Emsall allah Çok buyuk. Elbet onunda bır yanı eksık kalacak.

ne diyeyim ki canım bişey demiyorum Allah büyük. Rabbimden tek dileğim hayırlısı ile evladımı kucağıma alabilmek herşeyi herkezi boşverdim Allah a havale ettim yatıp kalkıp yavrum için dua ediyorum canım. Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bagışlasın kucaklarımıza almayı nasip etsin

kızlar ben cıkıyorum.
ütü yapmam lazım.
Daha sonra gelirim yine.görüşmek üzere hoşçakalın

Demek şikayet de etmesini biliyor eşine...Boşver canım yaa sen dün gecede ağzının payını çok iyi vermişsin eşine de söyle şaka bile olsa onun yanında onu dörtköşe yapacak şakalar asla yapmasın...

ayyy emsalcim çok üzüldüm ne cadıymış o öleee...haksızlık etmiş çok hem annene hem sana sen önüne bak geçmişi düşünüp üzülme cnm.... allah ın dan bulsun cezasını
üzülme canım ben ona ve yaptıgı herşeye alıştım sayesinde yüzsüz oldum çat çat veriyorum cevabını haa bu beni mutlumu hayır bazen kendimden iğreniyorum kendime kızıyorum Allah ım günah yazma ne olur diye her gece dua ediyorum ama Allah biliyor kim haklı kim haksız

benimkine ne diyeyeim bende şaşırdım canım :)) sadece şundan çok eminimki kadın aileye giren gelini hazmedemiyor oğullarını paylaşamıyor ve hep kendini düşünüyor

bilmezmiiiii eşimde ne yapsın iki arada bi dere kaldı ama Allah razı olsun bensiz gitmiyor ben gidelim demeden bir kere demiyor gidelim mi diye biliyor çünkü nasıl biri oldugunu ama annesi işte...
Kızlar hepinize iyi akşamlar sıkmayın canınızı kimse için :) bebişler iyi olsun da gerisi vız gelir ...

canım iyi akşamlar kendine ve bebişine iyi bak. sen dahil hepinizi çok sıkmadım inşallah hakkınızı helal edin kusura bakmayın kızlar sıktıysam sizi üzgünüm

En azından Allah eşinden yana güldürmüş yüzünü canım.. Ya o da onun ağzına bakıp sana laf söyleseydi... Bu arada kendi adıma konuşayım asla sıkılmadım canım derdini paylaşmaktan. Burda onun için varız , birbirimize her konuda destek olmak için...

Yerim sizi ben sinirli hamişler sizi. Sinirliyken daha bi şeker oldunuz beeeŞeniz Şaka bi yana ben şanslı taraftayım. Kayınvalidem uzakta bizden. Yılda anca 2 kere falan görüyorum kendisi çalışıyor çünkü. Gerçi beraber olduğumuzdada kadının gıkı bile çıkmıyor. Benim istediğim ne varsa evde bile o yemek pişiyor. Allah razı olsun ama yakında olsaydı belki işler değişirdi fisfisfis

arkadaslar selam bıra ısım cıktıda bılgısayarın basında bulunamadım

zaten bu yaşıma kadar şanslı oldugum tek konu eşim oldu Allah a şükür canım. canım benim çok sağol Allah razı olsun arkadaşım .a.s.

ben kayın valıdemle aynı mahallede oturuyorum amasukur ufak tefek problemler harıc ıyı gecınıyoruz.sag olsun her aksam yemegımı yapar ben orda yemegımı yerım oyle eve gecerım.calıstıgım ıcın evde yemek yapmak cok zor oluyor bu acıdan bana cok yardımcı olur sag olsun.

sağol Dilekcim yüzün kadar içinde güzel arkadaşım öpüyorum seni ve kızını çok. (hepiniz çok sağolun arkadaşlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…