Bende hep bunu düşünmüşümdür.Keşke bizde yabancılarda ki gibi olsaydı yani evlilik sadece iki kişi arasında yapılsaydı , yedi sülaleylen değil ...
valla eymen olcak galıba.esimle ıkımızın ortak paydada bulustugu tek ısım.manası da cok gusel.cok duyulmamaıs olması da hosuma gıdıo.bakalım artık.peticim oğluşuna isim buldunmu ne olucak adı???
canım senınkı psıkopatmıs accık ben ona kanaat gtrdım sen onu kendı halıne bırak.allah sana sabır ona da akıl fıkır versın.vallaha canım ben cvp veriyorum altta kalmıyorum aksini yapsam tepeme çıkar. üstelik çok kızgınım ben ona karşı ve bu kırgınlık asla bitmeyecek dinmeyecek.nedenini anlatayım sana. ben eşimle nişanlıydım 1 buçuk yıla yakın nişanlı kaldım kadın kılını kıpırdatmadı düğün için Annem rahmetli demekki içine doğmuş sürekli ben senin düğününü görmeyecegim dedi durdu ki çok sağlıklıydı. birden annem hastalandı kanser oldu 5 ayda eridi kadın önümüzde herkez dediki annen düğünü görmeyi çok istedi yapın düğünü görsün hem seninde kalacak yerin yok annene bişey olursa dedi. düğün yapacagız yapalım diyoruz kadın diyorki benim öbür oğlum var o daha büyük bizde adettir önce o evlenecek ortada ne kız var ne bişey 2 ayda kız buldu evlendirdi milyarlar harcadı. sıra bana geldi öyle agırdan aldılarki anlatamam zor zar üç kuruş parayla düğün yapacaklar ne salon tuttular ne bişey. neyse ev tutuldu eşyalar alındı gelinlik melinlik herşey hazır düğün için 2 hafta var Annem vefat etti yanında kalacabilecegim birileri olmadıgı için evlenmek zorundaydım ama nihaım kıyılsın çekip gideyim dedim hatun nikah önemli degil bizim için ben oğlumun düğününü görecek benim kızlarım geldi memleketten düğün için boşunamı geldiler dedi düğün olacak dedi lanet olsun Allah ınızdan bulun dedim kendi düğünüme 9.30 dan sonra gittim 11 e geliyordu eve geldim ağlamaktan içim dışıma çıktı biz eve geliyoruz kadın gelmiş kulagıma benim yaptıgım yatakta yatın emi diyor. çek git başımdan manyakmısınız siz yaa dedim bindim arabaya geldim. yanii bu kadın yüzünden benim Annem benim düğünümü göremedi. ama oda gün görmedi benim ahımı aldıktan sonra ve bunu çok iyi biliyor.
Allah ım korusun ona benzemesinde kime benzerse benzesinn arkadaşım.
๒คl๒öςєğเ๓;6010788 .!.:Bende hep bunu düşünmüşümdür.
neden böyle bizde.
Bazen diyorum ki bir kişiyle degil 6 -7 kişiyle evlenmişim diyorum.kayınvalidem var. kayın pederim var. işi ögleye dogru biter eve damlar hemen
bekar bi görümcem var. calışıyor ama varlıgı bile yetiyorklava:
Bizim alt katımızda evli bir görümcem var. onun yaramaz 6 yaşında bir oglu var.
anlarsınız işte ne kadar vahim durumdayım -tatlicadiarzu-
bizimkide bakar bakmasına çokta iyi bakar bişiy dmeiyorum çok titizdir ama kendi istediği olsun ister hep onun dediği olsun yandık bide kızınca çocuğunuzada kendiniz bakın diyor bazen ben kızdırmıyorum eşim kızdırıyor hemen ösyle söylüyor
canım benim çok sağol Allah razı olsun.inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve kimseye çekemeyecegi dert vermesin.öyle canım işini çok iyi biliyor ama Allah a havale ettim ben onu eşim için yüzünü görüyorum 2 ayda bir oda 2 saat oturuyorum evinde doğru düzgün konuşmuyorumda kalkıp geliyorum aslında gitmem ama eşimi doldurmasın diye ben ona hiç anne demedim bir gün eşime demişki karın bana anne demiyor eşimde bana sordu demiyorum çünkü hak etmedi etmiyor dedim.dün akşam bile beni deli etti eşime bagırdım sinirimden ne bagırıyon oğluma diyo bagırırım dedim kimseyi ilğilendirmez dedim. eşimde şaka yaptı seni döverim haaa diye o sıkar biraz dedim güldüm kaynanam diyo ki oğlum şimdiye kadar dövmedim şimdide hamile dövemezsin ama bunu derken suratını görsen bende dedimki beni kimse dövemez beni dövecek adam doğmadı daha dedim hem dövse çok sevineceksin galiba dedim hiç duymamazlıktan geliyo. ama şunu anlamıyorum bizlerde insan evladıyız kendi kızlarına deli oluyorlar kızım kızım diye bize gelince ehh gelin işte el kızı yazık yaaCanım benim yaaa kıyamam ben sana ne zor zamanlar geçirmişsin. Allah bundan sonra hep yüzünü güldürsün inşallah bebeğinden yana , ailenden yana... Senin kayınvalidende fazlasıyla terbiyesizmiş yaa kusura bakma ama acayip şekilde kızdım... Ne dersen haklısın canım...En mutlu olman gereken anlarından birini mahvetmiş, ya bu dünyada ya öteki dünyada çeker zaten yaptıklarını.. Sen hiç kafana takma canım...
ayyy emsalcim çok üzüldüm ne cadıymış o öleee...haksızlık etmiş çok hem annene hem sana sen önüne bak geçmişi düşünüp üzülme cnm.... allah ın dan bulsun cezasını
Emsall allah Çok buyuk. Elbet onunda bır yanı eksık kalacak.
canım benim çok sağol Allah razı olsun.inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve kimseye çekemeyecegi dert vermesin.öyle canım işini çok iyi biliyor ama Allah a havale ettim ben onu eşim için yüzünü görüyorum 2 ayda bir oda 2 saat oturuyorum evinde doğru düzgün konuşmuyorumda kalkıp geliyorum aslında gitmem ama eşimi doldurmasın diye ben ona hiç anne demedim bir gün eşime demişki karın bana anne demiyor eşimde bana sordu demiyorum çünkü hak etmedi etmiyor dedim.dün akşam bile beni deli etti eşime bagırdım sinirimden ne bagırıyon oğluma diyo bagırırım dedim kimseyi ilğilendirmez dedim. eşimde şaka yaptı seni döverim haaa diye o sıkar biraz dedim güldüm kaynanam diyo ki oğlum şimdiye kadar dövmedim şimdide hamile dövemezsin ama bunu derken suratını görsen bende dedimki beni kimse dövemez beni dövecek adam doğmadı daha dedim hem dövse çok sevineceksin galiba dedim hiç duymamazlıktan geliyo. ama şunu anlamıyorum bizlerde insan evladıyız kendi kızlarına deli oluyorlar kızım kızım diye bize gelince ehh gelin işte el kızı yazık yaa
üzülme canım ben ona ve yaptıgı herşeye alıştım sayesinde yüzsüz oldum çat çat veriyorum cevabını haa bu beni mutlumu hayır bazen kendimden iğreniyorum kendime kızıyorum Allah ım günah yazma ne olur diye her gece dua ediyorum ama Allah biliyor kim haklı kim haksızayyy emsalcim çok üzüldüm ne cadıymış o öleee...haksızlık etmiş çok hem annene hem sana sen önüne bak geçmişi düşünüp üzülme cnm.... allah ın dan bulsun cezasını
valla eymen olcak galıba.esimle ıkımızın ortak paydada bulustugu tek ısım.manası da cok gusel.cok duyulmamaıs olması da hosuma gıdıo.bakalım artık.
canım senınkı psıkopatmıs accık ben ona kanaat gtrdım sen onu kendı halıne bırak.allah sana sabır ona da akıl fıkır versın.
bilmezmiiiii eşimde ne yapsın iki arada bi dere kaldı ama Allah razı olsun bensiz gitmiyor ben gidelim demeden bir kere demiyor gidelim mi diye biliyor çünkü nasıl biri oldugunu ama annesi işte...Demek şikayet de etmesini biliyor eşine...Boşver canım yaa sen dün gecede ağzının payını çok iyi vermişsin eşine de söyle şaka bile olsa onun yanında onu dörtköşe yapacak şakalar asla yapmasın...
Kızlar hepinize iyi akşamlar sıkmayın canınızı kimse için :) bebişler iyi olsun da gerisi vız gelir ...
bilmezmiiiii eşimde ne yapsın iki arada bi dere kaldı ama Allah razı olsun bensiz gitmiyor ben gidelim demeden bir kere demiyor gidelim mi diye biliyor çünkü nasıl biri oldugunu ama annesi işte...
canım iyi akşamlar kendine ve bebişine iyi bak. sen dahil hepinizi çok sıkmadım inşallah hakkınızı helal edin kusura bakmayın kızlar sıktıysam sizi üzgünüm
En azından Allah eşinden yana güldürmüş yüzünü canım.. Ya o da onun ağzına bakıp sana laf söyleseydi... Bu arada kendi adıma konuşayım asla sıkılmadım canım derdini paylaşmaktan. Burda onun için varız , birbirimize her konuda destek olmak için...
Yerim sizi ben sinirli hamişler sizi. Sinirliyken daha bi şeker oldunuz beeeŞeniz Şaka bi yana ben şanslı taraftayım. Kayınvalidem uzakta bizden. Yılda anca 2 kere falan görüyorum kendisi çalışıyor çünkü. Gerçi beraber olduğumuzdada kadının gıkı bile çıkmıyor. Benim istediğim ne varsa evde bile o yemek pişiyor. Allah razı olsun ama yakında olsaydı belki işler değişirdi fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?