• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya moralınızı bozmak gibi olmasın ama benım bıldıgım göbekte hissettıgınız o bebegınızın kalp atışı değil gbekte atar damar geçiyo onun atması çünkü kalp atışını hissetmek çok zor zaten
ama ben hareketleri falan da hissetmiyorum

ya moralınızı bozmak gibi olmasın ama benım bıldıgım göbekte hissettıgınız o bebegınızın kalp atışı değil gbekte atar damar geçiyo onun atması çünkü kalp atışını hissetmek çok zor zaten
ama ben hareketleri falan da hissetmiyorum

gulcan dogru soyluo.o gobegınızde hıssettıgınız kalp atısı dıılkızlar,atardamar kan hacmımız arttıgı ıcın eskıye nazaran daha kuvvetlı atıyo.bazı arkadasların soyledıgı o atardamardır.bebegın kalpatısını elınızle hıssetmnız mumkun dııl ki bazı arkadaslar steteskopla bıle zor duyuyo.bız elımızle asla hıssedemeyız

bende kalp atışı sanıyordum. ama sizin söylediginiz gibidir bencede.
ufacık şeyin nasıl öyle hızlı atabilir ki kalbi dimi.
ama işte bi şekilde hissetmeyi cok istedigimden her hareketi onun sanıyorum. ama nafile henüz hiç bişey hissedilmiyor.

efilcim sen ne ıs yapıyordun benımde ısler baya durgun ınsallah acılacak.ama morellerı cok bozuyor ıs olmamsı demı

selam kızlar 11:30 da geldim anca yazabiliyorum geçmişi okuyamadım ama bir çok işim vardı anca birazını ahllettim merakta bıraktım sizi.. gittik doktora baktı kalp atışlarında bişiy var dedi çok korktum sonra şimdi normale döndü dedi ama ben benden gittim o kadar korktum ki ama normale döndü ya bir daha olursa belki basınçtan olmuştır dedi ultrasyondanda olabilir dedi . ama kızalr hiç bu kadar korkmamıştım inanın elimden ayağımdan can gitti resmen ağlamamak için zor durdum ama normal şimdi dedi yinede içim içimi yiyiyor. kafasına baktı burnuna kemiklerine herşey normal deid ölçümler yaptı çok uzun boyulu bir bebek dedi eşim 1/85 boyunda zaten ama bizimki yatıyordu göremedik yine kalp atışıda öyle olunca zorlamayalım dedi ama hala etkisindeyim bebeğim iyi olsun
canım Allahın ıznı ıle hiç bişey yoktur bebeğinde. cinsiyet dediğin gibi önemli değil. sağlıklı olsunda. geçmiş olsun canım

mrb hnlar 3 gündür giremıyorum babamız geldı çok mutluyduk ama yıne gitti kolumuz kanadımız kırıldı dün eşimde ılk defa bebegımızı gördü çok heyecanlandı ama doktor mesalef yı ne cinsiyeti sölemedi
sizler nasılsınız güzel annışler
dr un senın bıraz uzatmıs gibi arayı 14. hafta soylenır artık ya. hayırlısı canım

๒คl๒öςєğเ๓;6024346 .!.:
selam kızlar nasılsınız
ben cok üzgünüm
sabah koşa koşa bi heyecanla doktora gittik eşimle.
bebegimizin cinsiyetini ögrencektik. ama doktor daha cok küçük dedi baktı baktı göremedi :( allah aşkına 15 hafta olmuş daha belli olmaz mı?
ama rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey yolundaymış gelişimi gayet normalmiş. gördüm bebegimi.kıpır kıpır :))
onemli olan gelişimi. artıok bir dahakı sefere öğrenırsın ınsallah

sağolun kızlar içimi rahatlattınız ama bebeğim 16+2 değil tam 17. haftalık çıktı oda beni teselli etti

sağolun kızlar içimi rahatlattınız ama bebeğim 16+2 değil tam 17. haftalık çıktı oda beni teselli etti

bircancım sormuştum ama kımse cvp vermedi sen doktora niçin gitmiştin cınsiyet ögrenmek için mi yoksa kötü bişey hissettın ondanmı

elıfcim sımdı sezon acılıo ıslerın de duselır artık sıkma canını.bebegını goremıosun madem saglık ocagına gt bazı saglık ocaklarında ultrason var.ultrason olmasa bıle doktorlar kalpatıslarını dınlıolar senın de ıcın rahatlar moral olur sana.sen uzuldukce bebegını de uzuosun yapma canım.

inşlh elacım yaaa saolasın.bugün gittim sağlık ocağına ordaki kız beni sinir etti randevu almam gerekiyomuş ben dedim bidaha gelemem dükkanı bırakım falan diye ama anlatamadım .gitmtm zor oluyo.sağlık ocağında ne randevusu yaaaa.parasızlığa bikere daha isyan ettim çıktım.bi görsem çok rahatlıcam cinsiyetini düşünmüyorum bile i olsun yeter.

kızlar ya bulusma meselesı nooldu sızden bısey cıkmıcqak galıba:(

elacım ben şimdılık burdayım ben buluşma olayında varım sen gel ızmıre zaten bunu sen yaparsın
ben bı ara ıspartaya kayınvalıdemlerın yanına mayıstada kocamın yanına gitcam burda oldugum süre içersinde bana uyar canım

efilcim sen ne ıs yapıyordun benımde ısler baya durgun ınsallah acılacak.ama morellerı cok bozuyor ıs olmamsı demı

canım küçük bi dükkanım var giyim eşarp çanta işte otarz şeyler gerçekten insanın canı sıkılıyo ödemelerim çok bu ay sendemi esnafsın ne üzerine

inşlh elacım yaaa saolasın.bugün gittim sağlık ocağına ordaki kız beni sinir etti randevu almam gerekiyomuş ben dedim bidaha gelemem dükkanı bırakım falan diye ama anlatamadım .gitmtm zor oluyo.sağlık ocağında ne randevusu yaaaa.parasızlığa bikere daha isyan ettim çıktım.bi görsem çok rahatlıcam cinsiyetini düşünmüyorum bile i olsun yeter.

canım biraz once sordum ama sanırım gor mdın sen ne ıs yapıyorsun. ben kuaforum.canım ne randevusuynmus ya saglık ocaklarında oyle bır uygulama yokkı hem sımdı saglık ocaklarında kotu bır muamele gordunmu sıkayet edebılıyorsun hemen alıyorlar o doktoru yerınden

canım benım sen ıcını ferah tut ıyıdır evladın merak etme.annelerımız ultrason mu gormus.ya da ben dogudayım burdakı kadınlar ultrason mu bılıo ama turp gıbı cocuklar masallah.ha ımkanın olsa gıdıp gorsen tabıkı.ama yoksa bol bol okuyarak ıcını ferahlatabılırsın canım.ultrasonda gorup ıyı olduklarını bılsek de 10dk sonra nolcagını rabbım bılır.sen ıcını ferah tut.ınan tum stresımız bebelerımıze gecıo.bosuna huzursuz etme onu da.zaten ıkı hafta sonra senı tekmelemeye baslayınca cok daha rahatlıcaksındır.sen teskın ol kı beben de sakın ve saglıklı olsun cnm.

canım biraz once sordum ama sanırım gor mdın sen ne ıs yapıyorsun. ben kuaforum.canım ne randevusuynmus ya saglık ocaklarında oyle bır uygulama yokkı hem sımdı saglık ocaklarında kotu bır muamele gordunmu sıkayet edebılıyorsun hemen alıyorlar o doktoru yerınden

canım yazdım ama sanırım görmedin giyim üzerine dükkan.evet bende şaşırdım öle olmasına zaten zar zor gitmiştim.yok ya bugün biraz iş olsun yarın özele gidicem artık dayanamıyorum.ne yapım battı balık yan gider

saglık ocaklarında ne randevusu be.bunlar kafayı yemıs.suskun kalmayıp sıkayet edrım sızı falan gırısseydın.yok oyle bı uygulama.sonucta bunlar aıle hekımı.manyak mı ne.sınır oldum.sen musaıt olunca yıne gt.gerekırse çırkeflık yap cnm yok randevu falan ole bısey.

canım benım sen ıcını ferah tut ıyıdır evladın merak etme.annelerımız ultrason mu gormus.ya da ben dogudayım burdakı kadınlar ultrason mu bılıo ama turp gıbı cocuklar masallah.ha ımkanın olsa gıdıp gorsen tabıkı.ama yoksa bol bol okuyarak ıcını ferahlatabılırsın canım.ultrasonda gorup ıyı olduklarını bılsek de 10dk sonra nolcagını rabbım bılır.sen ıcını ferah tut.ınan tum stresımız bebelerımıze gecıo.bosuna huzursuz etme onu da.zaten ıkı hafta sonra senı tekmelemeye baslayınca cok daha rahatlıcaksındır.sen teskın ol kı beben de sakın ve saglıklı olsun cnm.

canımsııın ya çok halklısın allah razı olsun içimi rahatlatlattın
dua edin bugün işim ii olsun azıcık doktora gidim

Back
X