• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[ı]ya bende yenı Çay ıÇmeye baŞlamıŞtım ıÇmesem mı kıııı!!!

Sad cım banada kayınvalıdem ÖrdÜrÜyor ne bılem gezmeye fılan gıderken ıı olur herhalde ne bılemmm[/ı]

benim ablam örüyor battaniye bitsin resmini koyarım yünü çok güzel hem pembe hem mavi

Son düzenleme:
benim anlam örüyor battaniye bitsin resmini koyarım yünü çok güzel hem pembe hem mavi

bizim ki beyaz olucak bide gezmeklik yakımı olucak yavrumun oda beyzzzz ay yicem daha doymadan yaaa Allah sen sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip et inş...

bizim ki beyaz olucak bide gezmeklik yakımı olucak yavrumun oda beyzzzz ay yicem daha doymadan yaaa Allah sen sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip et inş...

amin canım
şimdiden hayali bile güzel gerçeği kim bilir nasıldır doğum yapan arkadaşlar anlatılmaz diyor onları anlıyorum yavaş yavaş öyle olsa gerek...:ecrin_bebek:

Kayınvalidem bir tane beyaz örüyor çok hoş bitince fotosunu çeker koyarım , beyaz üzerinde nazar boncukları ve inciler olacak :)) Ben hazır motif yapmıştım annemde onları götürdü birleştirecek içinde her renk var , bakalım annem başka örecek ama model bilmiyorum , daha örerler heralde . Kayınvalidemdeydim geçen akşam beyaz bir takım almış örgü çok güzel kapişonlu hırkası var , bir tane hastane çıkısı bir de ayrı sarı penye battaniye almış... Bana gösterdi ama vermedi heralde topluca verecek bohça gibi , eee gösterişi sever canikom ...

[/B]
amin canım
şimdiden hayali bile güzel gerçeği kim bilir nasıldır doğum yapan arkadaşlar anlatılmaz diyor onları anlıyorum yavaş yavaş öyle olsa gerek...:ecrin_bebek:

bende son 1-2 gündür sürekli doğumdan sonra eşimle göz göze gelince nasıl bir duygu yaşıycaz hep onu hayal ediyorum sıkı sıkı sarılıp ağlarız herhalde....Allah göstersin hepimize o günleri inş.

Son düzenleme:
şirkette birlikte çalıştığımız bir abla var o örücek renkli :) bakalım bide yoğurt yapma makinası vericek bana bebeğim inşallah ona benzer sarışın mavi gözlü çok güzel bitiyor valla ablam benim

Kayınvalidem bir tane beyaz örüyor çok hoş bitince fotosunu çeker koyarım , beyaz üzerinde nazar boncukları ve inciler olacak :)) Ben hazır motif yapmıştım annemde onları götürdü birleştirecek içinde her renk var , bakalım annem başka örecek ama model bilmiyorum , daha örerler heralde . Kayınvalidemdeydim geçen akşam beyaz bir takım almış örgü çok güzel kapişonlu hırkası var , bir tane hastane çıkısı bir de ayrı sarı penye battaniye almış... Bana gösterdi ama vermedi heralde topluca verecek bohça gibi , eee gösterişi sever canikom ...

aman olsun kıss benseverim öle şeyleri benim ablamlarda öle yapıp vercek bana ayy ne güzelll yeni yeni ciciler ee vakti zamanında bende ablamlara çok almıştım onlar bana şimdi sen hiç bişi alma diyolar

aman olsun kıss benseverim öle şeyleri benim ablamlarda öle yapıp vercek bana ayy ne güzelll yeni yeni ciciler ee vakti zamanında bende ablamlara çok almıştım onlar bana şimdi sen hiç bişi alma diyolar

Ay kendime olsa ben gıcık olurdum ama bebişime olduğu için , çok seviniyorum kaydirigubbakcemile2 Bende olsaydı fotosunu çeker koyardım diye üzüldüm sadece o da buranın verdiği bir alışkanlık yoksa evde yer yok ki koymaya :))

izmirde oturan arkadaslar hangı hastanede dogum yapmayı dusunuyorsunuz ben su an hayat hastanesıne gıdıyorum aam duyumlarıma gore hayat hastanesı sezeryan yapıyormus sureklı bende normal dogum dusun dugum ıcın onere bılecegınız bır hastahane varmı

kızlar bebişin kıyafetleri toplanıp yıkanıp ütülenicek ben onun için anneme dedim 7 aylıkken toparlar herşeyi hazırlamaya başlarız yıkarız diye çünkü yoksa hemen giyidirmem

Ay kendime olsa ben gıcık olurdum ama bebişime olduğu için , çok seviniyorum kaydirigubbakcemile2 Bende olsaydı fotosunu çeker koyardım diye üzüldüm sadece o da buranın verdiği bir alışkanlık yoksa evde yer yok ki koymaya :))

aynen tatlım benm evimde küçük ne yapcen bebişler sağlıklı olsunlarda gerisi boşş

ben allah nasp edrse 19 nısanda ızmırde olcam.gtmısken herseyını almak ıstıyorum bebişimin.onları annemde bırakıcam buraya donerken.nasılsa dogumu orda yapıcam dıe.annem yıkasın utulesın.ama hıc bırakasım gelmez emınım:((sımdı bıle aldıklarımı sevıp konusuorum kendı kendıme .kafayı yedım herhalde

kızlar bebişin kıyafetleri toplanıp yıkanıp ütülenicek ben onun için anneme dedim 7 aylıkken toparlar herşeyi hazırlamaya başlarız yıkarız diye çünkü yoksa hemen giyidirmem

evet bende öle yaparım Allah nasip ederse bide evde şu an bizim hiç bişi yok eve bi misafir geliceği belli olsun demi yaaaa...ay o günler gelsin inş.hihoyyythihoyyyt

Back
X