• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

image.php
[/URL][/IMG]

kızlar bunu becerebilirsem kızıma örücem .. nasıl?

ay canım çok güzel bence örünce resmini aklersin...

dün eski bir çalışma arkadasımızla konustum. eşi eylulde dogum yapmıs onunda. son zamanlarda esinin hiç havuzdan cıkmak ıstemediğini oğlununda havuzdayken daha keyıflı oldugunu ve daha çok hareket ettiğini söyledi.. ben havuzu yasak bılıyordum ama bellı bır zamandan sonra sakıncası yokmus. onlara dr ları oyle demiş..

ya kızlar kel alaka ama ben yıllardır hep yunan adalarına gitmek istiyordum. bir türlü kısmet olmadı. şu an yine kuduruyorum. ve galiba artık imkansız :((

turizmci gençler ekonomik kısa süreli birşeyler ayarlayın beeee
canım git kaşa oradan turlar yapıyorlar. ablam balayı için oraya gıtmıstı. meyis adasına tekne ile gectiler. antalyadasın miss gibi. 2 saatte yol cek bı hafta sonu kal esinle kaşta. en azından meyise gidersin..

görcem antalyalılar sizi yazın:) günaydın canım

Niye böyle diyosun ama içime kurt düşürüyon fisfisfis

msms dur bakalım gidebilirim :)

mozi günaydın canım. hakikaten bahar nihayet geldi galiba...

Evet cnm ya süper hava. Hiç soğumazinş. artık

burdada hava süper tam bir ilk bahar hatta yaz gibi keşke çalışmasaydık

Keşke cnm. Çıkıp dolaşsaydık şöyle deniz kıyısında missssss gibidelikafadulden

Niye böyle diyosun ama içime kurt düşürüyon fisfisfis

Evet cnm ya süper hava. Hiç soğumazinş. artık

Keşke cnm. Çıkıp dolaşsaydık şöyle deniz kıyısında missssss gibidelikafadulden

yok valla kurt murt düşmesin. siz yine sanslısınız. bizim burada denız sansımız yok. iş yerim eminönü sahiline yakın ama kesmez:) bak pembeye lara sahılıne yakınım dıe hava atıyokaydirigubbakcemile3

ya ben simi ve hatta santorini özellikle. ama orası da çok kayalık ve yamaç fazla gezemem değil mi?

ama yıllardır santorini santorini ölüyorum...
keşke geçen sene kassaydım da gitseydik

ya ben simi ve hatta santorini özellikle. ama orası da çok kayalık ve yamaç fazla gezemem değil mi?

ama yıllardır santorini santorini ölüyorum...
keşke geçen sene kassaydım da gitseydik

kayalık ve yamaç yerleri normal insanlar gezmekte zorlanırken sen tek bedende 3 kişi nasıl gezeceksın:) inşallah bebeklerınle gıdersın canım

dilek canım bizim satlarımız seninle aynı ama senin neden geriden geliyor benim 18+6 oldum bugün canım

Back
X