slm kızlar nasılsınız allah huzurunuzu ve agız tadınızı bozmasın. hepınıze kocaman![]()
hoşgeldın canım bız iii yiz sen nasılsın
senın cınsiyet kesınleştı dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız allah huzurunuzu ve agız tadınızı bozmasın. hepınıze kocaman![]()
erkekmiş. oda bizden:) tosun annesi:)ya meryem koyun can kasap et derdı oldu ama gulben ergenın ıkızlerınden bırının cınsıyetı neymıs-tatlicadiarzu-
ayy ben bi akşam baktım ki nasıl alttan alttan pembeleşmiş o çizgi eyvah diyorum çıkıyor galiba..
ertesi sabah baktım bişey yok, Allah Allah dedim herhalde akşamları belli oluyor daha çok...
sonraki gün yine bi yere gezmeye gittik, külotlu çorabı çıkarırken daha üstteki izlerini de görünce anladım tabii ve kırıldım gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
alem kızsın be canım valla nirden buluyon bu enerjıyı
senın kızın olucak bencehihoyyyt:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey cok komiksin kizzzzzzzzzzzzzsırnaşık şey resimde oyle cikmis kizzz.
elacim canim ya benimki ne olacak bencede denizin oglu olacak ama hayirlisi tabiiiiia.s.
ayy bayılırım hele de suyunacokacimcoookağaç gibi kokan bi zerzevatımız soldan sağa 7 harfli.
yaşasın erkek aneleri:lepi:erkekmiş. oda bizden:) tosun annesi:)
ayyy canım benim yaa :1hug: :1hug: :1hug:
pozitif enerji veriyorsunuz valla bana :1hug: :1hug:
amiiiinn hepimize inşallah :)
ben de 21 yaşımdayım tatlım :)
ayy canım benim yaa keşke kargoyla gönderebilsek ama küflenir kiii![]()
nıe sadece bızı merak ettınküneee.ben sureklı fotolarımı koyuyorum smamaı bılıo herkes.sen gormedın herhaldaa-tatlicadiarzu-
ağaç gibi kokan bi zerzevatımız soldan sağa 7 harfli.
hakket merve neden öle oldun yavruumm sen annen haklı yani:)
biri garanti kız. ama rüyamda gördüğüm biliyorsun biri kız biri erkekti:) oğlunun ayakları kızından buyuk olacak:)peki kızlar sizce benim nelerim olacak içinize doğanları alayım.....
ay kızlar şimdi gördüm benım göbük deliğimden aşagı dogru çizgi çıkar ya o çıkmaya başlamış çok koyu değil ama belli kesik kesık çizgi gibi ayyy çok heyecalandımdelikafadulden
ağaç kokan zerzevat mı :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: B]
:roflol::roflol:
alem kızsın be canım valla nirden buluyon bu enerjıyı
ayyyyyyyyyyyy harika olurdu canim gecenlerde arkadasim getirmis ama simit gelene kadar sadece bana kucuk bir parca dusdu her gelen aldi ucundannnnnnsenağlamasenağlama
...
kızlar bile isteye canınız istesin diye yazıyorum. çünkü miniklere faydalıymıs. çağla çıkmış kızlar temin edin yiyin. benim burada çok meyva yok bir yerde buldum. oda anasının gözü 10 tl kilosu dedı yıne bıraz aldım. akşama giderken evin ordanda bulursam alıcam
peki kızlar sizce benim nelerim olacak içinize doğanları alayım.....
hihoyyyt bendede belirmeye başladı resmen dün gece farkettim senin cinsiyet bellimiydi bundanda bisey çıkarabılırız kasarsak delikafadulden benimki erkek meselaaaaa
kızlar bile isteye canınız istesin diye yazıyorum. çünkü miniklere faydalıymıs. çağla çıkmış kızlar temin edin yiyin. benim burada çok meyva yok bir yerde buldum. oda anasının gözü 10 tl kilosu dedı yıne bıraz aldım. akşama giderken evin ordanda bulursam alıcam
ületttn agac kokan kac tane sebze var.:mymeka: