• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım biz bu gün çok iyiyiz şükür. sabah erken kalktık tertemiz misss gibi havayı soluduk ondanmıdır bilinmez ama çok pozitifiz bu sabah :)) sen nasılsın yavrun nasıl ??

izmirde hava donuk canım yağmur yağcak gibi kapalı. sabah kaısk sancısıyla uyandım ayıptır söylemesi sıkışmışım lavoboya zor gittim ama hala sancım var yavaştan yavaştan ağrıyo. bide uykum var ki sormasüprizzzzz sen nasılsın canım[/QUOTE]

evet canım hava biraz kapalı dediğin gibi yağacak sanki ama en azından soğuk degil kışı ve soğugu hiç sevmiyorum ama kuş seslerine bayılıyorum :)) canım benim dikkat et kendine çok sıkışıp gimeyince baya ağrı yapıyor bende sanırım bazen üşeniyorum yataktan kalkmaya sonrası sancı :( çalışınca zor oluyor demi hamilelikte var zaten.uyku bastırıyor insanı. bu gün sizlerle olmak için erken kalktım ama sanırım fazla dayamayacagım :)) Allah tüm çalışan anne adaylarına yardım etsin. kendinize ve yavrularınıza dikkat edin

Canım Allah kolaylık versin, yar ve yardımcın olsun.. Taşınmak gerçekten çok zor hele bu dönemde daha da zor. Hiç kasma canım kendini bırak işler olduğu kadar oluversin. Emin ol hiçbiri bebeğinin sağlığından önemli değil. Sakın yorma kendini...

Canım az da olsa seni hatırlıyorum. Kısmet böyleymiş demek ki tatlım. Allahın takdiri böyleymiş.. Allah en kısa sürede yine bu duyguyu tattırsın inşallah sana.

Emsalcim,Bircancım,Fatoşgülcüm hepinize günaydın.Bircan'ın dediği gibi hava İzmirde biraz bozuk bugün.Amannn bizim havamız iyi olsun da:))) Geçmiş olsun Bircancım merak etme kalan sancının sebebi gazdır. Bu aralar bende de çok sık oluyor çünkü.

canım benimmmm günaydınn. nasılsın kuzun nasıl ??

Saol tatlım bizde iyiyiz. Hala evdeyiz. Sabahtan biraz sancım vardı. Şimdi giyinicez işe gidicez. Prensesin nasıl?

Sabahları aynı sancı yataktan kalkınca bende de oluyor ama lavaboya gidince geçiyor...
Senin iş bayağı iyiymiş 9'da başlıyor herhalde. Bebişim de iyi teyzesi , uyuyor:)))

Sabahları aynı sancı yataktan kalkınca bende de oluyor ama lavaboya gidince geçiyor...
Senin iş bayağı iyiymiş 9'da başlıyor herhalde. Bebişim de iyi teyzesi , uyuyor:)))

Evetcnm 9 da başlıyor. Zaten evim ile işyerimin arası 5 dk. yürüyerek. Şimdi çıkıyorum giyineyim. İşe gideyim. 30 dk ya görüşürüz hihoyyyt

canım benimmmm günaydınn. nasılsın kuzun nasıl ??

İyiyiz canımmm benimm siz nasılsınız? Demek bizim için erkenden kalktın bugün kıyamam sana:))) Canım bence git dinlen kasma kendini...Uykusunu alsın bebişimiz.,Biz mecbur olduğumuz için burdayız.. Sen bizim içinde uyu ollur mu:))

yaa benimde her sabah kalktığımda hafif hafif sancım oluyordu hem kasıklarımda hem belimde demekki herkezde oluyor ve korkulacak bişey yok yanii :))

İyiyiz canımmm benimm siz nasılsınız? Demek bizim için erkenden kalktın bugün kıyamam sana:))) Canım bence git dinlen kasma kendini...Uykusunu alsın bebişimiz.,Biz mecbur olduğumuz için burdayız.. Sen bizim içinde uyu ollur mu:))

iyi olmanıza çok sevindim canımmm bizde iyiyiz şükür. sizinle konuşuyoruz daha iyi oluyoruz bebişimin teyzeleri kardeşleri :)) sizin için kalktım sabah sabah doping gibi geldiniz bana Allah razı olsun. eşim bile şaşırdı sabah sen gidip yatsana aşkım diyo ne kalktın 6.30 da diyor.yok yatmayacagım dedim ona bişeyler aldırdım kahvaltı için onu işe uğurladım kahvaltımı yaptım sizi bekledim.merak etme arkadaşım uykumuz yok senin pozitifliğin bizi ayakta tutar :)) sizede ben kıyamam yavrularla sabah kalk işe git çalış bari yormayın kendinizi tamam mı ?

gunaydın kızlar. burasıda bugun yagacak gibi hiçç hoşlanmadım. ben cici bici incecik elbisemle gelmiştim:(

günaydın kızlar sabah sabah maşallah baya hızlısınız... benim kasıklarımda iki gündür ağrı vardı meğersem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.... doktorum antibiyotik verdi aman kızlar dikkat edin hamilelikte çok önemliymiş.. Allah korusun düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş.... ilaç içmek zorundayım minik bebeğime dokunmaz inşallah... aman dikkat edin benim durumuma düşmeyin bol bol su için... eğer kasıklarınızda geçmeyen ağrınız varsa ve sık idrara çıkıyorsanız mutlaka doktorunuza baş vurun sağlıkla kalın.... hıııı bide dün gittiğim doktor kendi doktorum değildi benimki şehir dışındaymış cinsiytini kız dedi ama kesin konuşmadı....

günaydın kızlar sabah sabah maşallah baya hızlısınız... benim kasıklarımda iki gündür ağrı vardı meğersem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.... doktorum antibiyotik verdi aman kızlar dikkat edin hamilelikte çok önemliymiş.. Allah korusun düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş.... ilaç içmek zorundayım minik bebeğime dokunmaz inşallah... aman dikkat edin benim durumuma düşmeyin bol bol su için... eğer kasıklarınızda geçmeyen ağrınız varsa ve sık idrara çıkıyorsanız mutlaka doktorunuza baş vurun sağlıkla kalın.... hıııı bide dün gittiğim doktor kendi doktorum değildi benimki şehir dışındaymış cinsiytini kız dedi ama kesin konuşmadı....

canım ya çok sevindimmmm prenses mi acaba? benim idarar yolarımda intahap var ondan sanırım ağrım

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Allah korusun arkadaşım dikkat et kendine. kullanacağın ilacı kendi dr.una sorsaydın bari dokunacak bişey olsa dr. varmezdi ama kendi dr.una danışıp emin ol istersen. bu arada gözün aydın diyeceğim ama kesin konuşmadı dedin bir dahaki sefere tebrik edelim bari :))

izmirde hava donuk canım yağmur yağcak gibi kapalı. sabah kaısk sancısıyla uyandım ayıptır söylemesi sıkışmışım lavoboya zor gittim ama hala sancım var yavaştan yavaştan ağrıyo. bide uykum var ki sormasüprizzzzz sen nasılsın canım

evet canım hava biraz kapalı dediğin gibi yağacak sanki ama en azından soğuk degil kışı ve soğugu hiç sevmiyorum ama kuş seslerine bayılıyorum :)) canım benim dikkat et kendine çok sıkışıp gimeyince baya ağrı yapıyor bende sanırım bazen üşeniyorum yataktan kalkmaya sonrası sancı :( çalışınca zor oluyor demi hamilelikte var zaten.uyku bastırıyor insanı. bu gün sizlerle olmak için erken kalktım ama sanırım fazla dayamayacagım :)) Allah tüm çalışan anne adaylarına yardım etsin. kendinize ve yavrularınıza dikkat edin[/QUOTE]

sağol tatlım ya ben evde olsam 11 re kadar uyurdum ya

herkese günaydın güzel bir gün diliyorum bebişler bir gün daha büyüdü...
serdi geçmiş olsun bircan canım dikkat et
meryemciğim üşütme sakın

dilek canım haklısın gazdanda oluyor bide sıkıştığımı anlamıyorum kalkınca anladım sanırım ondan oldu çünkü şimdi iyim biraz. bol bol su içiyorum. akşamki maçada üzüldüm bide hzenbil üst üste geldi.

meryemciğim üşütme sakın

canımm sağol elimdne geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bide hep sağa yada sola yatmaktan bende ağrı yapıyo yandık daha şimdiden belim tutuluyo sonra napcam bilmem

meryemciğim üşütme sakın
günaydın canım. üşütmem inşallah. ofis sıcak dısarıda cıkmam bugun hiç bu sorunda hallolur:)

Back
X