Bişey sorucam , burun akıntısı artan oldumu ?? Ben de burun akıntısı var nezle gibi değil ama arada bir silme ihtiyacı duyuyorum o sırada da çok az çatlak gibi kan oluyor ...
Benim arttı cnm. Dediğin gibi kanda oluyo bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey sorucam , burun akıntısı artan oldumu ?? Ben de burun akıntısı var nezle gibi değil ama arada bir silme ihtiyacı duyuyorum o sırada da çok az çatlak gibi kan oluyor ...
20 lik diş demişken kaleydoskop benimde 20 lik dişim çıkyo acaip sancılı bişi ya tamda hamileyken çıkyo sağ tarafıma yatamıyorum yüzüm çenem ağrıyo zor muş diş çıkarmak :)))))))
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım baş ağrısı için aslında ağrı kesici veriyolar ve senin migreninde var verseler daha ii olurdu ama dr tedbiri elden bırakmak istemiyo galiba :) neyse üzülme inşalalh en kısa zamanda migreninden kurtulursun :)[/QUOTE
inşallah kurtuluruz canım ya, ilaçsız ağrı geçmiyor ama doktor kesinlikle ilaç yasak dedi mecburen uyuyoruz işte.
çok uyumakta baş ağrısı yapar en iyisi temiz hava ama gözlükle çık ben güneşten acaip rahtasız oluyorum malesef gözlerimi açamıyorum :CüvCüv:
Öptüm kızlar hepinizi. Kalkıp giyinip işe gitmem gerekiyor. 3te dersim başlayacak. Görüşürüz.. Hepiniz ve bebişlerimiz Allaha emanet olun...
benim burun akintim artti canim normal herhelde...aslinda diger akintilarin artmasi gerekirken benim onlar normal. burnum cok fazla akiyor....senağlama
çok uyumakta baş ağrısı yapar en iyisi temiz hava ama gözlükle çık ben güneşten acaip rahtasız oluyorum malesef gözlerimi açamıyorum :CüvCüv:
bana da gözlüksüz güneşe çıkmamayı tavsiye etti doktorum aşırı hassas gözlerim diye ama takamıyorum utanıyorum
eşarpla bi garip geliyor çünkü![]()
amin sakuracım amin :)
ne yalvardım burda yardım edin diye değil mi :roflol: :roflol:
doğurmadan doğurdun diyorlardı annemler falan, doğum böyle bişeyse katlanabilirim hatta daha kolay gelir :roflol: :roflol:
benimde midem kötü 1-2 gündür ne yersem yanma oluyoo nedense inanılmaz çok kötüyüm
fussilet çim o bende de var normal miş aratık mide bulantısı geçiyo ya onun yerine sürekli yanma ekşime filan olurmuşya bu arada bende bir sürü hastalık var yani herşey var ne ararsan :)
elma yiyin mide için ii gelir :) sakura bi diş ağrısı bide doğum sancısı hiç bir ağrıya benzemez derler :) sen onu çekmissin nasıldı dicem alatsan anlayamam yaşarsam ancak anlayabilrim :) bu aralar herkez doğum hikayesiniş sancılarını anlatıyo bazen korkuyorum napıcaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun :)
Kızlar yaa üçlü test sonucum geldi ama benim canım çok sıkıldı. Şu değerlere bir baksanıza herhangi bir problem var gibi gözüküyor mu? Doktoru aradım ama şu an yokmuş birazdan cebini arayacağım...
...