• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anaa okudum ben yalandan okumuşum demek ki. pardon gündemdışı kalmışım. biraz iş biraz forum deyince böyle oldu tabi kem küm.

elacım benim ailemde yurtdışında canım annemler beni hazirana kadar göremeyecek hazirandada biz oraya taşınıyoruz....oğlumda hiç görmediler taa doğuma kadar çünkü doğumu orda yaptım...üzülme canım seninkiler uzak sayılmaz en azından...
ay evet kotunun kotusu var.buna da sukur.sana da allah sabır versın canım
valla istanbullulardan da ses çıkmıyo baksana şekercim... biz en iyisi senle bulusalım ben mayıs sonu bodrumdayım sanada uğrayayım bari geçerkene:roflol::roflol:
vallaha ya bız bulusalım bari.kaydirigubbakcemile5

ayy annenin aklı hp sendedir canım ya

sormöa sureklı soruo kıyafetlerın oluomu gobegın ne kadar oldu oglum kıpırdıo mu kılo aldın mı bı gorsen nası merak edıo

kizlar dr.dan geldim hersey yolunda cok sükür:) detayli ultrason iyi gecti.bi daha 8 mayista yapalim dedi.fotolari ekliycem simdi:)

oh ne güzel şükür canım yaa, geçmiş olsun canım, darısı gitmeyenlerin başına artık.. gitmeyenlerde öyle güzel haberlerle dönsün işallaaahhhhh :)))) :nazar:a.s.

msms, sad, ayfersmu, fbozkurt,hzenbil, sezens ve diğer istanbullular 18 nisanda buluşuyomuyuz:oklava::oklava:

merhba arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldım tam bır ay yoktum. aılemın yanına gıtmıstım gecmıse soyle baktım herkes ıyı cok sevındım. cınsıyetler ogrenılmıs benım ıkılı test guzel cıktı. yarın kontrolum var cınsıyetı ogrene bılecegım cok heyecanlıyım

merhba arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldım tam bır ay yoktum. aılemın yanına gıtmıstım gecmıse soyle baktım herkes ıyı cok sevındım. cınsıyetler ogrenılmıs benım ıkılı test guzel cıktı. yarın kontrolum var cınsıyetı ogrene bılecegım cok heyecanlıyım

hosgeldın canım.ıspartaya gıden arkadas sen ıydın.ıkılıne sevındım canım.3lun de ıyı cıkar allahın ıznıyle.bız bıraktıgın gıbı çene yoruoz ıste

gal.php

iste teyzeleri eger ekleyebildiysem buda oglum batu:)

anaa ne guseeel:nazar: rezıl ettın cocuğu mallarını bıle koydun ortayakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
msms, sad, ayfersmu, fbozkurt,hzenbil, sezens ve diğer istanbullular 18 nisanda buluşuyomuyuz:oklava::oklava:

canım yazdım ya 18 nısan bana uymuyor. siz bulusun istersenız ıkıncıye gelırım.yada calısmayaanlar bulusacaksa haftaiçi gelin eminonune. meyva suyu içerken bende 1 saat kacar sıze eslık ederım

Hoşgeldin cnm. Sevindim testinin iyi çıkmasına. Hadi bakalım seninkide göstersinde öğrenelim.

tmp6953z.jpg

tmp8282.jpg

bu sefer oldumu emin degilim.insallah olmustur..

Ayyy maşallah kuzucuğa. Yakışıklı tosuncuk bu yaw:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X