• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çıkan arkadaşlar herkes kendine iyi baksın

yeni giren arkdaşalrda nasıllar bu gün bebişleri nasıl

Merhaba hanımlar iki gündür acayip yoğunum ama meraktan da çatladım ne olup bitti diye :)) Bu arada geçmişe şöyle bir göz attım _Zeynep kızını tebrik aderim ,sağlıkla kucağına alırsın inşşallah canım -

slm kızlar dersi erken bitirdim biraz nabersiniz...

denızcım senın ogrencıler hamılelıgınden cok memnundurlar ha ne gusel hoca dersı erken bıtırıo dıe.cunku bız de hocanın gozunun ıcıne bakardık ne zaman bıtrcek dıekaydirigubbakcemile3

gutten morgen kızlar, ben de ikli test yapıyormuşum. her halükarda bakacakmış kana da. kanımı verdim geldim. drum özelde ama testlerimi devlette yaptırdım. siz de paranıza kıymayın yazık. devlette hakkımız var nasılsa..

haklısın canım benim doktorum bana hamileliğimin ilk aylarında birsürü tahlil verdi bende özel hastaneye gidiyorum 350ytl dediler bende devlet hastanesinde yaotırdım hepsini hiç para ödemedim bağkurumuz olduğu için devletten faydalanıyoruz :lepi:

iyidir Allahın izniyle bebeğim inşallah onu mareke diyorum ama Allah'ma emanet

bende iyim çay içtim midemde iyi
sn ansılsın bebikin napıyo

iyi canim afiyet olsun..beim bebik kendini hissettirmeye basladi artik:) 4 gündür icimde bi balik varmis gibi:)cok tuhaf bi his:))
seninki basladimi hisssettirmeye?

pembe mavi bende bir ikiz olarak sana bişiyler yazak istedim... gözümü açtığımdna beri kardeşim hep yanımdaydı o kadar güsel bir duygu ki anlatmam küçükken tek çocuklara şaşırıdık kardeşimmle biz hep 2 taneydik ya herşeyi parlaşırdık birimizle biri bişey verse kardeşime yok mu diye sorardık yada hemen yarısnıı birbirimize ayırırdık biz birbirimizi hiç kıskanmamışız ama aramızda yaş farkı olsa belki kıskanırdık. sadece kardeşim pantalon giyiyor diye bende etek giymek istemezmişim. kardşeimde annem bana toka alırken oda istermiş toka. ama kıskançlıktan değil herşeyimiz aynı olsun diye... küçükken kavga etmezmişiz ama büyüdükçe derdik biraz oda kardeşim çok kurnaz ve yaramazdı o yüzden kavga ederdik kendimizi bildikten sonrada sadece düşünce farklılığından kavga ederdik ama evlendiğimdne bu yana o kadar koyduki onada banada evlendikten sonra ben 1 hafta eve gelmemiş beraber yatardık yazın çatıda hep ağlamış zaten evden çıkarken düğün salonunda çok ağladı şimdi asker konuşuyoruz sık sık artık birbirimizin kavgalarını bile özlüyoruz çok güsel bir şey ikiz olmak

bende 7-8 arası uyuyorum çok şükür yaza ne yapcezz bakam

gecen sene evıme panjur yaptırmıstım. heralde hiç panjur acmıycam yatak odasının:) gunes girip ısıtmasın dıe:) klımanın altında yatılmaz. yatsan zaten duzgun kalkmak mumkun değil.

haklısın canım benim doktorum bana hamileliğimin ilk aylarında birsürü tahlil verdi bende özel hastaneye gidiyorum 350ytl dediler bende devlet hastanesinde yaotırdım hepsini hiç para ödemedim bağkurumuz olduğu için devletten faydalanıyoruz :lepi:

ya bısey dıcem bız emeklı sandıgına baglıyız.özel hastaneye gıdıoruz sureklı.ama bızden hıc para almadılar 3lu test sırasında aldıkları 11tl dan baska.sız nıe bole ucuk rakamlar verdınız ben sasrdım sımdı

Back
X