canım moralini bukadar bozma hem doktorunada anlam veremedim. benim görümcemde 20 yıl sonra tedavi ile daha 2 ay önce bebek sahibi oldu doktoru hamurişi ve gereksiz gıda yememen yeter demiştiki oda kilo fazla almıştı ilk aylarda.sonradan oturttu ama düzenini..ki kendisi 40 yaşında oda 17 kilo aldı ve 5kilo fazlalığı var sadece..bebek zaten bi şekilde kilo verdirtiyor insana inan bebek büyütmek çok zor uykusuz geceler yorgun günler derken meme verirkende zaten kilo veriyosun..benim oğlum daha yeni 1 yaşına girdi şuanda bile uğraşıyorum bıcırıklagamyoncuiremsu
inan bana resmen yeme dedi aç kaldım yaaaa :) verdiği ilaçlar bana yetecekmiş ben bebege degil kendime alıyormuşum. görümcen için çok sevindim Allah bağışlasın yavrusunu tabii seninkinide canım. benim için çok önemli kilo falan hayırlısı ile onu bi kucağıma alayım herşey boş benim için o kadar hasretini çektim ki :)) her zorluğuna razıyım uylusuzluk yorgunluk vs. zaten ben eminimki bunlar en güzel yorgunluklardır kim bilir ne kadar mutlusun oğluşunla yerim ben onu :)) Rabbim eksikliğini göstermesin ve uzun ömürler versin öp benim yerime oğluşunu