• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şifaya gidemiyorumm muayne sistemleri dğeişmiş bir gün bi doktor bir gün bir doktor bakıyormuş bide ameliyatları varmış benim doktorun doluymuş kapalıymış sinir oldum perşembeye verdi oda 9 da gitçem ama çok beklermişim falan filan. bende bekleyemem böyle giderse gitmicem şifaya canımı sıktılar ya ssk'lıyız diye böyle yapıyorlar ya. bende karar veridm yarın yada bu gün karabağlara gidicem ordaki tıp merkezinde 3lü testte yapıyorlar ultrasyonada girerim arıcam birazdan belki bu güne belki yarına randevu alcam

sıkma canını bircan. inşallah bugune alırsın randevunu. devlet hastanelerınde malesef boyle. gercı ızmır bıze gore bu konuda daha ıyı

kızlar şifaya gidemiyorumm muayne sistemleri dğeişmiş bir gün bi doktor bir gün bir doktor bakıyormuş bide ameliyatları varmış benim doktorun doluymuş kapalıymış sinir oldum perşembeye verdi oda 9 da gitçem ama çok beklermişim falan filan. bende bekleyemem böyle giderse gitmicem şifaya canımı sıktılar ya ssk'lıyız diye böyle yapıyorlar ya. bende karar veridm yarın yada bu gün karabağlara gidicem ordaki tıp merkezinde 3lü testte yapıyorlar ultrasyonada girerim arıcam birazdan belki bu güne belki yarına randevu alcam

canım bu hastane seçmekte çok zor iş ya..ama sana bişe diyim mi benim gittiğim hastane skk ya bakmıyo.biz özelden gidiyoruz.diyelim ki randevumuz 10 da ama biz 40 dakika bekliyoruz..Neden ?çünkü önden giren hastalar oluyor durumu acil olanlar düşük tehlikesi olanlar yada doğum için geri sayım yapanlar gibi..inan hiç sinirlenmiyorum.Çünkü bu durum ilerde benimde başıma gelebilir.Şu an çok şükür sağlıklıyım bi aciliyetim yok de bekle bence..ama doktorunu sevmiyorsan yorum yok:sm_confused:

canım bu hastane seçmekte çok zor iş ya..ama sana bişe diyim mi benim gittiğim hastane skk ya bakmıyo.biz özelden gidiyoruz.diyelim ki randevumuz 10 da ama biz 40 dakika bekliyoruz..Neden ?çünkü önden giren hastalar oluyor durumu acil olanlar düşük tehlikesi olanlar yada doğum için geri sayım yapanlar gibi..inan hiç sinirlenmiyorum.Çünkü bu durum ilerde benimde başıma gelebilir.Şu an çok şükür sağlıklıyım bi aciliyetim yok de bekle bence..ama doktorunu sevmiyorsan yorum yok:sm_confused:

canım beklemek değil sorun benim iş yerim sorun oluyo. o yüzden sıkılıyorum işler durdun 2 günüdür yani gitsemde sorun olmucaktı hafta ne olut bilmiyorum patron visite kağıdı imzalarken laf sokuyo. bide neden istediğim zaman gidemeyim ki doktora 1 ay oldu zaten gideli merak ediyorum elimde değil

Kızlar hepinize koca bir günaydın.....
Tüm bebişlerimize de koca bir öpücük...

Meryemciğiminde söylediği gibi kızlar bugün şirketimiz için çok önemli misafirlerimiz geliyor yurtdışından 16 kişiler. Ama sabahtan beri yapılan organizasyonların ve hazırlıkların kontrolünü yapmaktan anca fırsat bulabildim. Öğlene doğru gelecekler ve 4-5 saat kalacaklar. Tabi o neden le yine çok yoğun olucam.
Sizler nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir.. Fırsat buldukça bugün yine aranızda olacağım canlarım...

Ahhh Asoscum seni çok iyi anlayabiliyorum. İnsan acayip şekilde yoruluyor. Evi toplarken yardıma bir tek annem gelmişti , bizde 3 kişi topladık çok zordu. Bende aynı senin gibiydim oofff ne çok şey almışız topla topla bitmiyor diye düşünmüştüm o ara. Ve en zorunun toplamak olduğunu düşünmüştüm , gözünü korkutmak gibi olmasın ama yerleşmek daha zor biliyor musun? Allah kolaylık versin canım... Sende en azından evi toplarken hiç kendini kasma... Olduğu kadar olsun , zaten yeni eve taşındığında orda bayağa detaylara takılman gerekecek. Bari toplanırken kendini çok yorma tatlım...
Eşine de söyle sana yardım etsin canım mutlaka. :oklava:

Sağol pembemavicim baktım resimlerine ikisinde de çok tatlı çıkmışsın.

Elacım sana zahmet oldu resimleri tekrar eklettirdim sana ama o an açık olmadığım için yine bakamadım maalesef. Neyse kısmet değilmiş... Belki başka zaman.. Yine de çok sağol.

Canım Bircancım çok az kaldı yarına... Kızımız olacak galiba yaaa. Bende öyle hissediyorum çünkü.. kaydirigubbakcemile5

Meryemcim çok geçmiş olsun...Dikkat et kendine.

Denizcim o değere hiç bakma cinsiyet için mesela Ayferin değeri ve benim değerim aynı çıktı ikili testte ama benim kızım olacak onun oğlu...

Canım benim yaaa kıyamam sana, sıkma canını... Nasıl olsa bir şekilde bir yerden randevu alırsın. Ama hastaneler böyle işte maalesef... Umarım Karabağlardaki tıp merkezinden randevunu alabilirsinde bebeişini bugün yada yarın görebilirsin.

herkese günaydın annecikler...
bircancım ne güzel bugün yarın gideceksin doktora benim daha 10 günüm var ama ev taşıdım kasıklarım ağrıyo bahanesiyle bende gitmeyi düşünüyorumm en kısa zamanda.. :utangac: ama senin kızın olacakmış gibi geliyo bana da...

canım beklemek değil sorun benim iş yerim sorun oluyo. o yüzden sıkılıyorum işler durdun 2 günüdür yani gitsemde sorun olmucaktı hafta ne olut bilmiyorum patron visite kağıdı imzalarken laf sokuyo. bide neden istediğim zaman gidemeyim ki doktora 1 ay oldu zaten gideli merak ediyorum elimde değil

anladım canım.ssk ile anlaşmalı özel hastaneler çok var..inşallah maddiyatı yüksek olmayan bir hastane bulabilirsin canım.Ben 2 hastaneye gidiyorum...kendi hastanemin doğum fiyatları çok yüksek geldiği için bu kararı aldım..çünkü 4.000 tl nerde 500 tl nerde..

kızlar biz hergün eşimle kenara 5 ytl atıyoruz...Doğuma kadar ne birikirse artık...olası aksilikler için bir kenarda dursun dedik.tavsiye ederim kumbara yapın.elinize 3-5 ne geçerse atın..

anladım canım.ssk ile anlaşmalı özel hastaneler çok var..inşallah maddiyatı yüksek olmayan bir hastane bulabilirsin canım.Ben 2 hastaneye gidiyorum...kendi hastanemin doğum fiyatları çok yüksek geldiği için bu kararı aldım..çünkü 4.000 tl nerde 500 tl nerde..

kızlar biz hergün eşimle kenara 5 ytl atıyoruz...Doğuma kadar ne birikirse artık...olası aksilikler için bir kenarda dursun dedik.tavsiye ederim kumbara yapın.elinize 3-5 ne geçerse atın..

bende bozuk paralar bırıktırıyorum. ama duzenlı olmuyor tabı..

ecem bende biriktiyorum her ay 100-150 atıyorum daha önce başlamıştım ama annemi umreye gönderiyoruz ona verdim para kısmet artık ne kadar birikirse kardır

cümleten günaydın herkeşe

ah canım yaa bunda da bi hayır vardır sıkma canını tammmı yazık sana ve bebişine

ecem bende biriktiyorum her ay 100-150 atıyorum daha önce başlamıştım ama annemi umreye gönderiyoruz ona verdim para kısmet artık ne kadar birikirse kardır

günaydın cnm anne süle bizede dua etsin benm planlarım içinde de vardı bu yıl ramazanda umre ama bebişim süpriz yapınca kaldı olsun seneye inş.

kendimde gördüğüm erkek bebek belirtileri:) göğüslerde aşırı şişlik.11 haftaya kadar tatlı gördüğümde midem bulanıyordu..şimdi yemek yiyorum ama doymak bilmiyorum.1 tane şeker bile yesem hemen doyuyorum..yani tatlıya istek aşırı arttı:) ve çin takvimindeki bilgiler tutmuyor..birde belim genişledi.kilom aynı bir değişme yok.

Back
X