Kızlar hepinize koca bir günaydın.....
Tüm bebişlerimize de koca bir öpücük...
Meryemciğiminde söylediği gibi kızlar bugün şirketimiz için çok önemli misafirlerimiz geliyor yurtdışından 16 kişiler. Ama sabahtan beri yapılan organizasyonların ve hazırlıkların kontrolünü yapmaktan anca fırsat bulabildim. Öğlene doğru gelecekler ve 4-5 saat kalacaklar. Tabi o neden le yine çok yoğun olucam.
Sizler nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir.. Fırsat buldukça bugün yine aranızda olacağım canlarım...
Ahhh
Asoscum seni çok iyi anlayabiliyorum. İnsan acayip şekilde yoruluyor. Evi toplarken yardıma bir tek annem gelmişti , bizde 3 kişi topladık çok zordu. Bende aynı senin gibiydim oofff ne çok şey almışız topla topla bitmiyor diye düşünmüştüm o ara. Ve en zorunun toplamak olduğunu düşünmüştüm , gözünü korkutmak gibi olmasın ama yerleşmek daha zor biliyor musun? Allah kolaylık versin canım... Sende en azından evi toplarken hiç kendini kasma... Olduğu kadar olsun , zaten yeni eve taşındığında orda bayağa detaylara takılman gerekecek. Bari toplanırken kendini çok yorma tatlım...
Eşine de söyle sana yardım etsin canım mutlaka.

klava:
Sağol
pembemavicim baktım resimlerine ikisinde de çok tatlı çıkmışsın.
Elacım sana zahmet oldu resimleri tekrar eklettirdim sana ama o an açık olmadığım için yine bakamadım maalesef. Neyse kısmet değilmiş... Belki başka zaman.. Yine de çok sağol.
Canım
Bircancım çok az kaldı yarına... Kızımız olacak galiba yaaa. Bende öyle hissediyorum çünkü.. kaydirigubbakcemile5
Meryemcim çok geçmiş olsun...Dikkat et kendine.
Denizcim o değere hiç bakma cinsiyet için mesela Ayferin değeri ve benim değerim aynı çıktı ikili testte ama benim kızım olacak onun oğlu...