ya e ile baslayan erkek ısmı onerılerınızı beklıorum.modern olsun please
ENVER d e r m ş i m...şaka şaka
eray-eren alp-emir-enes
bide bişi sorcam neden eee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya e ile baslayan erkek ısmı onerılerınızı beklıorum.modern olsun please
merve senle zeklerımız uyuyo.ever emreye uydurmaya calısıom.emir bence de gusel ama manası gusel dııl dımı?
kızlar ısım anlamları gercekten çok önemli.sen de benim gibi manasını da önemsiyorsan...
erdinç: Duru, güçlü kuvvetli erkek.
esad: 1. Oldukça mutlu, daha saadetli. 2. Çok hayırlı
emircan: Emir ve can kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Emir : 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat’tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi. Can : Güç, kuvvet, hayatiyet, dirilik
ertunç: Tunç renkli erkek. -2. Tunç madeni gibi güçlü kuvvetli erkek. Er ve tunç kelimelerinden birleşik isim.
ana emırın manasını buldum
Anlamı
1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.
guselmış
Banada en çok Beren güzel geliyo anlamı güçlü çalışkan demekmiş bide kuzu kaydirigubbakcemile3 Kayra ve Beren hoş geliyo kulağa..
kızlar ısım anlamları gercekten çok önemli.
tamamen bu yüzden senelerdir en büyük hayalim olan buğra isminden vazgeçtim canım...
anlamları söylenişlerinden daha önce geliyor bende...
puhahahaa koptummm toka takasın gelir demek :))))) ozaman eren koy bide beren doğurur ona toka takarsın :))))) gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile:teytey:
kızlar hastaneyi aradım 3 lü testim çıkmış yiğenim gidip alıo şimdi kendi dr uma göstercem.. bu arada ben oğlumun adını efe kemal koyucam. kemal rahmetli babamın adı.. efe isminide ben çok seviorum.. hatta ona bide mektup yazdım paylaşıım sizinle hemen...
canım zaten öbür dünyada anlamları ile cağırılacakmıs
3. anlamı süpermiş bence düşünme derim yerimseniben
evet güçlü çalışkan kuvvetli erkek demekmiş ama hiç erkek ismi gibi gelmiyor bana, beren diye oğlum olsa toka takasım gelir :roflol: :roflol:
haklısın Kayra ve Beren hoş duruyor :)
ENVER d e r m ş i m...şaka şaka
eray-eren alp-emir-enes
bide bişi sorcam neden eee
evet ebru şallı nın oğlunun adıda beren kaydirigubbakcemile3 bencede beren kıza daha çok yakışan bi isim kayra nın erkeğe daha güzel uyduğu gibi..unisex isimler böyle oluyo..
Bernada yiğit delikanlı demekmiş mesela ama erkek berna ya rastlamadım şimdiye kadar:roflol:
ne güsseell yazmışsıınnnn canımm benimm yüreğine sağlıkkk....Oğlum’a
Ben buradayım dediğin andan beri içimde tarifsiz bişey.. anlatamam bebeğim.. ellerini kollarını yüzünü gördüğüm andan beri bağlanmak sana.. hayatımın tek gerçeği tek önemlisi tek sahibi olduğunu sende bigün aynı duyguyu tadınca anlıycaksın.. daha kucağıma almadan konuşuorum seninle hissediosun biliorum hissettiğini hissediyorum.. NE ÇOK İSTEDİM SENİ… daha yazmaya başlamadan neler birikmişti oysa içimde sana yazmak istediğim ama el kaleme gidince düğümleniyo boğaz..
Odan hazır kıyafetlerin hazır biz hazırız sende hazır olunca bekletmeden gel yavrum.. Odanda yatıyorum artık şimdiden başladım heyecana  sen geldikten sonra neler yapacağımı seni en güzel nasıl yetiştireceğimi neleri ilk öğretçeğimi düşünüyorum şimdiden.. kendimden geçtim çünkü benim hayatım sen oldun.. sen iyi olursan iyi olurum seninle var olurum ben.. annelik duygusu diyolar buna bilmiyorum, beklide bana ait olan tek gerçek olacağın içindir bunca bağlanmam.. seni sabırsızlıkla bekliyorum OĞLUM..
Hayatında hep iyi insanlar çıksın karşına oğlum kaderin güzel şansın bol olsun inşallah ALLAHım sağ salim nasip etsin seni kucağıma.. hayırlı gel bana…
Adın efe kemal olucak oğlum.. senden isteğim gerektiğinde EFE ler gibi gitmeyi bil.. şartlar ve durum ne olursa olsun sen doğrularınla ol.. insanın tek vazgeçilmezi tek doğrusu tek karşılıksız seveni ailesidir anasıdır oğlum unutma.. ANASININ OĞLU desinler sana…
Önce ALLAH ıma sonrada BABANA sonsuz teşekkür ederim.. SENİ BANA VERDİKLERİ İÇİN… hep BENLE KAL.. SENİ TARİFSİZ SEVİYORUM..
ANNEN…