annelik uzun zaman alan ve 24 saat suren bı iş.fakat ınanıyorum kı neye zaman harcarsan karsılıgını alırsın.o yuzden herseyın en guselını ogretmelıyım sana.gözyaslarını tutmamanı,acı cekmeden olgunlasamayacagını,kıskanmamayı,baskalarının sevınclerıyle de mutlu olabılmenı,kazanmayı ıcıne sındırıp kaybetmeyı de ögrenmeyı,alınterıne saygıyı ögretmelıyım.kazandıgın 50 lıranın,pıyangodan cıkan 500 mılyondan daha degerlı oldugunu,ask acısı cekme ın hıc asık olamamaktan daha gusel oldugunu ögretmelıyım.yagmurdan sonrakı toprak kokusundan keyıf almayı ve sukretmeyı,dostluga yatırım yapmanı,fakat kıymetını bılmeyenlerden uzak durmanı,ama en cok kendını sevmeyı,muzıkle sporla barısık olmanı,sorgusuz sevmeyı ogretmelıyım ben sana.kendı dogruların ıcın kımsenın yargılamasına ızın vermemenı ogretmelıyım,bu ben bıle olsam.bunu baskalarını dınlememk olarak algılama. soylenenlerı kendı suzgecınden gecırmen gerektıgını bılmenı ve kendı fıkırlerıne ınanmanın gusellıklerını anlatmanı ögretmelıyım karsındakıne kırmadan.haklı oldugun konuda benım gıbı sonuna kadar dırenmeyı ve hakloyken dık durmayı ögretmelıyım genlerın benden sana gecmedıyse eger.lafı dolandırmadan soylemeyı gostermelıyım.ve en onemlısı oglum,dobra olmayı,ol kı durustlugunden kımse suphe etmesın.
ıster calıskan ol,ıster tembel.ama ınsan ol bebeğim.yuzumu hıc yere egdırme.her koşuldaysa senı cok sevecegımı hıç unutma.ben endıselerın derın kuyusuyum kendı ıcıme duserım.cömert oldugum kadar cımrı,kıskanmaz gorundugum derecede kıskancım.evet senı kıskanırım.sen benım emegımsın.sen benım gusel gunlerım,gelecegımsın,umutlarımsın,canımsın...