• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyordum gerksiz bilgiler dağacığıma katkıda bulundun. kızııım o senin dediğin züğürt tesellisi. hee yataktaymış. inandım.

ya gıcık mısın yaaa kaydirigubbakcemile sımdı anlatırdım ama yerı burası dııl:mymeka: ıyı sen yan o zman halıne rusların ıcınde:roflol: valla bak kıız oyle dıolar ne bılım

kızlar ozellıkle ıkız annesı ablacım:) bebekelr için güvenli uyku mınderlerı var. ben alıcam nette bır bakın. ozellıkle pembe sana deme sebebım bız bır taneyı kontrol edıcez senın ıkı tane. için daha rahat olur

slm kızlar ben geldim Allah a şükür bebeğimi gördüm çok iyiydi kıpır kıpır oynuyordu :) DİLEKcim beni merak ettiğin ve ilğilendiğin için çok teşekkür ederim. bu arada dr. kıza benziyor dedi 2 hafta net belli olur ama kız gibi dedi bir önce dr.da erkege benziyor demişti :) ben bu işten bişey anlamadım :) şöyleeee net bi şekilde görsek yada dr.lardan birş evet kesin kız yada kesin erkek desede yavrulamıza ciciler alsak :))

emsal hadi hayırlı olsun. ben sana bir şey soracağım avatardaki bebek netten rastgele mi yoksa tanıdık birinin mi? çok tatlı maşallah ya. benim en sevdiğim bebek tipi. :)

uzun zamandır girmiyodum siteye bende eylül annesi olucam inşallah şu an 14 haftalık bebeğim ama down sendromu riski yüksek çıktı 1 ay sonra amniyosentez yaptırıcaz bu konuda bilgisi olan varmı ilk bebeğim ve çok korkuyorum inşallah sağlıklı çıkar

hosgeldın canım.boyle testlerı sorunlu cıkan ama amnıosantezde temız oldugunu ogrenn cok kısı var.ıcını ferah tut.bız de dua edrız sıızn ıcın

bu arada izmirde oturan ve şirinyer natonun ordaki doruk tıp merkezine gelebilecek olan arkadaşlar hiç düşünmeden gidebilirsiniz acil durumlarda. ssk lıdan sadece 19 tl alıyorlar tüm tahlil ve tetkikler ücretsiz yapılıyor üstelik 15 dk da sonuç çıkıyor. haaa unutmadan 5. ayda üç boyutlu ultrasonla bakıyorlarmış. bu gün gittiğim dr. çok iyiydi kan veidrar testi yaptı yarım saat beni dinledi 10 dk bebeğime baktı ve 15 gün sonra isterseniz bi kontre daha gelin 1 ay sonrada gelin 3 boyutlu ultrasona girin dedi haberiniz olsun özelde 3 boyutlu ultrason çektiremek istemeyen arkadaşlar mutlaka gitsin derim ben

Dunyam hoşgeldin aramıza , bazı testler kötü çıkabilir ama sen iyi düşün , amniyosentezde iyi sonuç alacağına inanıyorum ben inşallah iyi haberlerini bekliyoruz :)

uzun zamandır girmiyodum siteye bende eylül annesi olucam inşallah şu an 14 haftalık bebeğim ama down sendromu riski yüksek çıktı 1 ay sonra amniyosentez yaptırıcaz bu konuda bilgisi olan varmı ilk bebeğim ve çok korkuyorum inşallah sağlıklı çıkar

Cnm hoşgeldin öncelikle. Daha öncede bir arkadaşımızda böyle bir risk vardı ama şükür iyi çıktı. Gönlünü ferah tut.

slm kızlar ben geldim Allah a şükür bebeğimi gördüm çok iyiydi kıpır kıpır oynuyordu :) DİLEKcim beni merak ettiğin ve ilğilendiğin için çok teşekkür ederim. bu arada dr. kıza benziyor dedi 2 hafta net belli olur ama kız gibi dedi bir önce dr.da erkege benziyor demişti :) ben bu işten bişey anlamadım :) şöyleeee net bi şekilde görsek yada dr.lardan birş evet kesin kız yada kesin erkek desede yavrulamıza ciciler alsak :))

Hoşgeldin cnm. Evet ya kesin birşey söylemiyorlar. hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli değil kız veye erkek

gamma cım, her birimiz ıphone falan alalım muayene anında yorum atalım sayfaya değil mi ne güzel olur :)

emsal hadi hayırlı olsun. ben sana bir şey soracağım avatardaki bebek netten rastgele mi yoksa tanıdık birinin mi? çok tatlı maşallah ya. benim en sevdiğim bebek tipi. :)

sağol canım teşekkür ederim. avatarı netten bulmuştum çok hoşuma gitti :)) inşallah Rabbim sanada böyle bi bebiş verir

hyrlı olsun emsal.ıns bı daha degsmez artık.kız erkek farketmezdır herhalde senın ıcın.saglıklı olsun beben ıns

Cnm hoşgeldin öncelikle. Daha öncede bir arkadaşımızda böyle bir risk vardı ama şükür iyi çıktı. Gönlünü ferah tut.

Hoşgeldin cnm. Evet ya kesin birşey söylemiyorlar. hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli değil kız veye erkek

canım hoşbuldum :)) tabii herşeyin başı o sağlıkla gelsinler anneye babaya da gerisi boş

hyrlı olsun emsal.ıns bı daha degsmez artık.kız erkek farketmezdır herhalde senın ıcın.saglıklı olsun beben ıns

sağol canım bakalım benim için önemli değil sağlıkla sıhhatle doğsunda kız mış erkek miş önemli değil. Rabbim inşallah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder

kızlar ben geldim 3 lü testimizin sonuçlarını gösterdim dr uma kansızlıktan başka bi prb yok çok şükür idrarda kanda temiz çıktı. kontrolüm 1 ay sonra..

emsalcim gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün...allah uzun ömür versin bebişlerimize...

Buarada benim görümceminde 3 lü testi kötü çıkmıştı ve amniosentez yapıldı hiçbişey çıkmadı şimdi bebeği iki aylık oldu bile..çok üzülüyor insan gerçekten o yüzden seni anlayabiliyorum canım...

ya istanbuldaki anneler ne zaman buluşuyoruz.? karnımız fazla büyümeden buluşsak keşke..ben 12 haziranda yolcuyum zatensenağlama

selam eylül anneleri.......ben bir ekim annesiyim...3lü test ne zaman yapılıyor diye soracaktım...

begum canım çok sağol Allah a şükür herşey yolunda bebeğim iyi maşallahh ilğinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. aminn canım Rabbim hepimizin yavrusuna uzunnn ömürler versin

Back
X