• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar nasilsiniz hasta olanlara gecmis olsun bebegini gorenlerin gozu aydinnnn yeni gelenlerde hosgeldiler

kızlar ayağına bakın ben kurban olurum onun bir parmağına

ayyyyyyyyyyyy yerim ben onu yaaaaaaaaaaa ne tatli masallah:emir_bebek::nazar: nazarlar degmesin canim cinsiyetini ogrene bildinmi?

kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim

cnm benim evde bütün herşeyim arçelik çok memnunum 2 buçuk yıldır evliyim ve bende tık yok orbital benim bütün beyazeşyam bir koçlu olarak kesinlikle yerli malları son derece iyidir parça olarak çabuk bulunur ve parçaları uygun cnm garantisi bitsede

gözünaydın deryacım... biz senle aynıyız bende pazartesi gidicem doktora inşallah öğrenirim... gün geçtikçe daha çok sabırsızlanıyorum

yarın eşinle bi bakar fiyat alırsınız fikir edinirsiniz daha sonra biz birlikte gidemesekte ordaki yakınımızı arar söyleriz sizin gideceginiz gün bişeyler yapar canım. ( tabii seninle tanışmayı çok isterim )bu arada erkeklerin hepsi aynı sanırım benimkide aynıydı ama şimdi Allah a şükür daha iyi.bebek için henüz bişey bakmadık biz ama benim için bi kaç kıyafet aldık. ben yolunu buldum. ben isteksiz isteksiz bakınca baktım dükkan dükkan dolaşıp şu nasıl bu nasıl diye kendisi bakmaya başladı :)) bebek içinde kıpır kıpır bir görsen dün gidip bebek odası alalım odayı hazarlamaya başlayalım diyo bana dur daha çok var şimdiden olmaz millet bize güler dedim kimene bee diyo :))

Tamam tatlım çok iyi olur , sevinirim... Çok teşekkürler ayrıca.. Yarın biz biraz bakalım birkaç parça küçük birşeyler alırız belki yinede ama toplu olarak alacağımız zaman dediğin gibi telefon açarsın belki birşeyler yapar sanada zahmet olacak tatlım. Çok sağol.
Bende çok isterim seninle tanışmayı elbette umarım birgün denk gelir tüm izmirli kızlar olarak biraraya gelir tanışırız. Bu arada merak ettim kaç yaşındasın? Bizde öyle daha bebek için pek birşey bakmadık maalesef... O taktiğide ben uygulayamam ki :(( Eşim durum ne olursa olsun alışveriş konusunda sınır tanımadığımı bilir:))) inanmaz yani ama tabi yarın bende daha ılımlı olacağına eminim bakalım görcez yarın:))) Ohh eşin bayağı aceleci tabi canım onlarda en az bizim kadar heyecanlı ve mutlulular.. Allah hiç bozmasın mutluluklarımızı, tabi hiçbirimizin inşallah...

eslemcim günaydın sen nasılsın bebiş nasıl hayırlı cumalar olsun cnmmm

Allah razı olsun arkadaşım, iyi olmaya çalışıyoruz
dün çıkardım yine, inşallah bebiş iyidir
bazı şikayetlerim etrafta kol gezen rota virüsüne çok benziyor, Allahım hayretsin

sen nasılsın, bebiş nasıl, hissediyon mu kuzunu
bu arada ben demir ve elevit ilacı içmesem ne olur?

Kızlar herkese selamlar;
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün doktora gittik veeee öncelikle bebeğimin cinsiyeti kesinleşti... Kızım olacak Allah izin verirse... Çok şükür her şey yolundaymış. Hatta doktorum 3lü teste gerek yok dedi ben de siz eminseniz benim açımdan bir problem yok dedim. Dişimdeki çürüğü sordum. Lokal anestezinin bebek ile ilgisi yok dişine dolgu yaptırabilirsin dedi. Okulda çok sinirliyim dedim. İstersen pasiflora alabilirsin hiç bir zararı yok tamamen doğal dedi. Yine de içime sinmedi almadım. Bunların dışında demir hapını almadığın günler yarım bardak pekmez iç aynı miktarda demir alırsın dedi. Aklınızda olsun kabız olduğunuzda rahatlıkla hapı bırakıp pekmez alabilirsin,z:)) Kızım kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu. Sanırım bacakları biraz eğri:)) valla ultrosoundın yalancısıyım:)) Paylaşacaklarım bu kadar... 1,5 ay sonraya gün aldım nasıl geçer bilmem... tetenoz aşısı yapılacakmış gittiğimde. Yarın kızıma pembeler alacağım.. Allah pişman etmesin....

hayırlısı olsun canım çok şükür herşey yolundaymış. ama dr.un hakikaten ne kadar rahatmış herşeyi serbest kılmış :) benim dr.um kabızlık için rezene çayını bile önermedi düşün benim tanıdıgım bir çok kişi içiyor. benim taşikardim var onun için bile ilaç almaya korkar oldum dr.um yüzünden. sen temkini elden bırakma tabii dr.larımıza güveneceğiz ama şu pasiflora konusuna hiç girme bence. yaa dediğin gibi gerçekten şu muayne aralıkları çok uzun 1 ay 1 buçuk ay atıyorlar insan merak ediyor ve özlüyor zaman da geçmiyor :)) şimdiden alacağın cicileri bebişin güle güle ve iyi günlerde giysin inşallahhh

herkese hayırlı cumalar
nasılsınız umarın kötü gelışmeler yoktur.2gündür nette baglantı yoktu giremedım sizleri çok özledım
cinsiyet ögrenenler varmı????geçmişe bi gözatıyım

bitane daha kızımız geliyor hayırlısı olsun canım
bende bugün öğlen dışarı çıkıcam kuzuma bakarım bişeyler eğer oğlum olursa ismi oğuzhan samet kızım olursa nisa olucak
eslem canım sametin anlamı hakkında bilgin varmı

eslem msms sad, çok sağolun.

model önerebilir misiniz peki?

başka arkadaşların fikrine de açığım kızlar. kusura bakmayın bebek dışı oldu ama... kardeşimi evlediriyoruz da... bugün yarın alınacak mallar bunlar.

Yok canım ben sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Gezmek amaçlı mı gidiyorsunuz?
evet canım. aslında zıyaret. esimin dedesi baya yaşlı bizleri görünce çok mutlu oluyor. onu mutlu gormekde benı mutlu edıyo:) en son bayramda görüşmüştük. kaynanalar falanda orada yasıyo zaten. bı gezınıp bırde ordan dogal sebze meyva alıp gelıcez.

Kızlar ben aklıma gelenleri yazayım. Herkes eklesin...
Bugün işim olmazsa çok fazla geriye doğu gider bakarım yinede.
Dilekakal--------------------Kız
Mozijku---------------------Kız
Petibör --------------------Erkek
Zeytingözlü ---------------------Erkek
Kedinihal-------------------------Erkek
Ultlar ---------------------------Erkek
Hko -----------------------------Erkek
Hzenbil -----------------------Kız
Buket27 -----------------------Kız

Arkadaşlar bunlar aklımda kalanlar , eksikler eğer listeden haberleri olursa eklesin. Eğer bir yanlışlık yaptıysam şimdiden özür diler, düzeltmenizi rica ederim.

Tamam tatlım çok iyi olur , sevinirim... Çok teşekkürler ayrıca.. Yarın biz biraz bakalım birkaç parça küçük birşeyler alırız belki yinede ama toplu olarak alacağımız zaman dediğin gibi telefon açarsın belki birşeyler yapar sanada zahmet olacak tatlım. Çok sağol.
Bende çok isterim seninle tanışmayı elbette umarım birgün denk gelir tüm izmirli kızlar olarak biraraya gelir tanışırız. Bu arada merak ettim kaç yaşındasın? Bizde öyle daha bebek için pek birşey bakmadık maalesef... O taktiğide ben uygulayamam ki :(( Eşim durum ne olursa olsun alışveriş konusunda sınır tanımadığımı bilir:))) inanmaz yani ama tabi yarın bende daha ılımlı olacağına eminim bakalım görcez yarın:))) Ohh eşin bayağı aceleci tabi canım onlarda en az bizim kadar heyecanlı ve mutlulular.. Allah hiç bozmasın mutluluklarımızı, tabi hiçbirimizin inşallah...

rica ederim canım ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu zahmet ne demek sen merak etme kuzuya bizimde bi katkımız olmuş olur inşallah :) aslında güzel olurdu değilmi izmir li eylül annelerinin buluşması. ben 27 yaşındayım canım. bak taktiği uygulayabilseydin eşini hiç bir zaman görmediğin bir halde görürdün :) ama şimdiki alışverişlerimiz her zamnkinden farklı tek başımıza gezemeyiz dolaşamayız o yüzden kıyamazlar. sorma benim eşim birden çoştu dün :) odayı nasıl yapcaz ordaki kitaplık nereye kalkcak o bilgisayar ne olacak diye bi ton plan yaptı durdu. dediğin gibi onlarda çok heyecanlı ve mutl evet Rabbim hiç birimizin mutlulugunu ve ve huzurunu bozmasın inşallahhh

Arkadaşlar bunlar aklımda kalanlar , eksikler eğer listeden haberleri olursa eklesin. Eğer bir yanlışlık yaptıysam şimdiden özür diler, düzeltmenizi rica ederim.

:emir_bebek::nazar: masallah erkekler cogunlukdaaaaa kaydirigubbakcemile5 cadi kizlarimiz birazcik az prensesler yaa kizlar ben simdiden kiz eksikligi cok yaaaaaaa oglu onlarnlar nasil kiz bulacak onu duyunuom benim cevremdekilerinde hepsi erkek gamyoncuiremsu su 3 yildan ber isüprizzzzz

Banada kıza benziyor dedi ama 2 hafta daha net belli olur dedi bilemiyorum yaniii :(( galiba beni bu listeye kesin olarak 2 hafta sonra yazarsınız

Back
X