• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bitane daha kızımız geliyor hayırlısı olsun canım
bende bugün öğlen dışarı çıkıcam kuzuma bakarım bişeyler eğer oğlum olursa ismi oğuzhan samet kızım olursa nisa olucak
eslem canım sametin anlamı hakkında bilgin varmı

Es- SAMED
İhtiyaçları ve sıkıntıları gideren tek merci
Allahın isimlerinden biridir canım
Samet in manası ise: sonsuzluk, ebedi anlamında

bildiğin üzre samet ismi tek başına konulmamsı söylenir, sende Oğuzhan Samet seçmişsin, hayırlı olsun

bende bugün öğlen dışarı çıkıcam kuzuma bakarım bişeyler eğer oğlum olursa ismi oğuzhan samet kızım olursa nisa olucak

canım ne güzel bende kızım olursa eylül nisa oğlum olursa doğu taha koymayı düşünüyorum adını :)) samet Allahü tealanın 99 isminden biri diye biliyorum ben.

rica ederim canım ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu zahmet ne demek sen merak etme kuzuya bizimde bi katkımız olmuş olur inşallah :) aslında güzel olurdu değilmi izmir li eylül annelerinin buluşması. ben 27 yaşındayım canım. bak taktiği uygulayabilseydin eşini hiç bir zaman görmediğin bir halde görürdün :) ama şimdiki alışverişlerimiz her zamnkinden farklı tek başımıza gezemeyiz dolaşamayız o yüzden kıyamazlar. sorma benim eşim birden çoştu dün :) odayı nasıl yapcaz ordaki kitaplık nereye kalkcak o bilgisayar ne olacak diye bi ton plan yaptı durdu. dediğin gibi onlarda çok heyecanlı ve mutl evet Rabbim hiç birimizin mutlulugunu ve ve huzurunu bozmasın inşallahhh

Banada kıza benziyor dedi ama 2 hafta daha net belli olur dedi bilemiyorum yaniii :(( galiba beni bu listeye kesin olarak 2 hafta sonra yazarsınız

Sağol canım yardımın ve iyi niyetli yaklaşımın için. Kızım ve ben çok öpüyoruz seni ve teşekkür edioruz. İyi aramızda yaş farkı çok yokmuş bende 25 yaşındayım. Hatta ağustosta 26 olacağım. Dediğin gibi artık tek başına gezemeyeceğiz için , gezsekte akıllarının bizde kalacaklarını bildikleri için mecburen dayanacaklar artık:))) Şimdiden başladı valla telaşlar hepimizde doğunca neler yapıcaz kimbilir:)))
Evet tatlım bencede seni biz 2 hafta sonra ekleyelim listeye...

Es- SAMED
İhtiyaçları ve sıkıntıları gideren tek merci
Allahın isimlerinden biridir canım
Samet in manası ise: sonsuzluk, ebedi anlamında

bildiğin üzre samet ismi tek başına konulmamsı söylenir, sende Oğuzhan Samet seçmişsin, hayırlı olsun

eslemcim bi soruda ben sorabilirmiyim canım?? ben Allahü tealanın isimlerinin yanlız başına konulmayacağını biliyorum ama eşim hep oğlum olursa adını Muhammet Mustafa koyacağım diyordu bende her ikiside Peygamber efendimizin ismi olduğu için günah olur diye düşündüm yanlışmı biliyorum

hosbulduk canim bugunlerde isler cok fazla giremiyorum agrilarimda var zaman buldukca nasilsin canim nasil gidio hamilelik ya buarada cinsiyet tablosu nerde bircok kisinin ki belli oldu onlarda eklesin.:emir_bebek:

iyiyim şükürde, ilaçlarımı alınca mide bulantım, kusmalarım oluyor
içmesem ne olur kii? zaten herşeyi tüketiyorum, tahlillerim iyi çok şükür

sad canım ismini sahabiden esinlenerek mi aldın ?[/QUOT

yok canım benim baş harfim (S) eşimin baş harfi (A) ve soy adımızın (D) başlıyor
bu arada benim ismim saniye eşimin ahmet ve bebeğimizin adını da Oğuzhan Samet kız ise Nisa

hımm güzel bi tevafuk valla ben sahabinin ismini koydun sandım

canim doktoruna sor o daha iyisini bilir senin icin bizim tavsiyelerimizle birsey yapmaaaa ok kendine ve bebisinede dikkat ettttt:CüvCüv:

eslemcim bi soruda ben sorabilirmiyim canım?? ben Allahü tealanın isimlerinin yanlız başına konulmayacağını biliyorum ama eşim hep oğlum olursa adını Muhammet Mustafa koyacağım diyordu bende her ikiside Peygamber efendimizin ismi olduğu için günah olur diye düşündüm yanlışmı biliyorum

canım Muhammed Mustafa ismini bir arada koyabilir eşin
nitekim seninde dediğin gibi Allahın isimleri tek başına konmaz, ama eşinin seçtiği isimler Peygamber efendimizi güzel isimleridir
pergamber efendimizinde isminden Muhammed'i tek başına koymak iyi değil

günah olur diyede düşünme canım, caiz olmaz sadece :)
maşallah güzel isim seçmiş eşin, sneinde içine sinerse seviyorsan gönlünüz rahat olsun

Sağol canım yardımın ve iyi niyetli yaklaşımın için. Kızım ve ben çok öpüyoruz seni ve teşekkür edioruz. İyi aramızda yaş farkı çok yokmuş bende 25 yaşındayım. Hatta ağustosta 26 olacağım. Dediğin gibi artık tek başına gezemeyeceğiz için , gezsekte akıllarının bizde kalacaklarını bildikleri için mecburen dayanacaklar artık:))) Şimdiden başladı valla telaşlar hepimizde doğunca neler yapıcaz kimbilir:)))
Evet tatlım bencede seni biz 2 hafta sonra ekleyelim listeye...

canım bende sizi öptüm kocamann. evet yokmuşş aynı sayılırız :)) canım sen yinede yanında eşinde olsa fazla dolaşma ve kendini yorma.6 nisanda randevum var bakalım kendi dr.ma gideceğim. o zaman cinsiyeti o zaman netleşir inşallahh Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim

eslem msms sad, çok sağolun.

model önerebilir misiniz peki?

başka arkadaşların fikrine de açığım kızlar. kusura bakmayın bebek dışı oldu ama... kardeşimi evlediriyoruz da... bugün yarın alınacak mallar bunlar.

canım benım dolabım arcelık modelı de orbıtal grisinden.ama cok memnunum hem A sınıfı hem cok sessız.tavsıye edrım.

canım Samet ismi Allahu Teala'nın isimlerinden biridir ve Peygamber Efendimiz ismin başına Abdul getirilmeden koyulmasını yasaklamıştır diye biliyorum...

canim doktoruna sor o daha iyisini bilir senin icin bizim tavsiyelerimizle birsey yapmaaaa ok kendine ve bebisinede dikkat ettttt:CüvCüv:

ya benim 6 aylık hamile olan arkadaşım mitamin neyim hiçbişey içmiyor, doktoru gerek yok demiş
bu doktorlar neden hepsi farklı söylüyo kii
ben doktoruma içemiyorum dedim, tahlillerimde iyi çıktı dedim, yok içceksin dedi bana
arkadaşımda böyle deyince, şimdi pek sıkmıyorum kendimi, midem iyiyse içicem, değilse boşuna içipde yediklerimide çıkarmiim diyorum

kaş yapayım derken göz çıkıyor çünkü laelaelaelaelae

kızlar bırcan kaçta dr gitcekti gelmedi dimi
bede ç.ba 2li testimi aldım şükür güzel cıktı sonucu hastaneye götütdügümde doktordan ultrasona girmeyi istedim allah ondan razı olsun aldıgı para sonuna kadar helal olsun..... tabi dedi....gördüm yıne bebebğimi ama benım bu bebış uyuşuk bi şey ya ohhh keyıf yapıyo...cınsiyet konusunda daha tam belli değil dedi bende ısrar etmedım hayırlı artık istediği zaman sölesin

Merhabalar kızlar. Ben size cinsiyet konusunda şunu söyleyeyim bizim sülalede 2009 yılında doğum yapacak 8 adet hamiş ablalarım var. Sadece 1 tanemiz kız geriye kalanlar erkek. Tosuncuk yılı galiba bu yıl. Dün doktorda da kime sorsam erkek dedi. Hayırlısı hakkımızda. Sağlık olsun yeter...

çin takvimine göre cinsiyeti öğrenenlerinki doğru çıktımı acaba?
merak ettim, kimin çin takvimiyle aynı çıktı

canım Muhammed Mustafa ismini bir arada koyabilir eşin
nitekim seninde dediğin gibi Allahın isimleri tek başına konmaz, ama eşinin seçtiği isimler Peygamber efendimizi güzel isimleridir
pergamber efendimizinde isminden Muhammed'i tek başına koymak iyi değil

günah olur diyede düşünme canım, caiz olmaz sadece :)
maşallah güzel isim seçmiş eşin, sneinde içine sinerse seviyorsan gönlünüz rahat olsun

sağol canımm teşekkkür ederim. gerçi dr. dün kıza benziyor dedi ama eşim başından beri erkek olacak ben rüyamda gördüm diyordu :)) ismide hazır diyordu ve o isimleri çok istiyordu hayırlısı Allah tan. benim içime sinmemesi diye bişey söz konusu bile olamaz sadece dediğim gibi ben günah diye duymuştum birde hani öyle bişeye asla kimse yapmaz yapamaz ama o isimleri koyunca bela okumak küfretmek kötü konuşmak lakap takmak çok günah diye duymuştum.

slm, deryacım cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun.
dilekçim, aşıyla ilgili bende 10 yıl biliyorum, netten baktım şimdi onuda aynen kopyalıyorum;

(Difteri, tetanoz toksoid aşısı (Td) ne kadar etkindir?

Td aşısı çocukken veya erişkin yaşta primer aşı serisi tam olarak tamamlanmışsa ve her 10 yılda bir tekrar doz uygulanıyorsa %100 etkindir. )

canım benım dolabım arcelık modelı de orbıtal grisinden.ama cok memnunum hem A sınıfı hem cok sessız.tavsıye edrım.

benimde orbital digital göstergeli çok sessiz ve kullanışlı beyaz eşyada tam zamanı arçelikte indirim var kızlar bilginiz olsun bu arada

gülcan canım bircan dün gitti geldi. miniği bacak bacak ustuneymıs gostermemıs. edeplı işte :)

eslem sağol canım bilgilerin için kocaman öptük teyzesi ben ve bebişim
yarın bizde gidicez dr inşallah öğreniriz

Back
X