• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok şirinler yahu , ama ben 4. eşşekoya bayıldım kaydirigubbakcemile2

ya bunlar acikda olanlar birde bunlarin 2 kati dolabimda varrrrrr:roflol::roflol: hayranim ya bu hayvanlaraaaaaaa

kız nerden buldun bukadar SIPAYII evet çok tatlılar

kızlar ben çıkıyorum
markete uğrayıp alışveriş yapmam lazım
dönüncede evim toz içinde gücüm kaldıysa evi süpürcem
kendinize iyi bakın, öpüyorum hepinizi

sad canım inşallah sağlıklı ve güzel haberlerle dönersin yarın

hadii iyi alis verisler kendine dikkat et agir kaldirma fazla esya alma yorgun olursanda evi birakkkkk ok hadi optum

Canım o hastanede kimin doğum yaptırcağına kendin mi karar veriyorsun? Ben hep kontrollerime gittiğim kişinin doğum yaptırmasını istedim bu nedenle Reşat Bey'e gittik ama tabi doğum fazla tutacaksa mecburen başka biri yaptıracak doğumumu. Acaba o hastaneye kontrole gitmeyipte son ay ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum demek gibi bir lüksümüz var mı?

tatlım istersen numarasın vereyim ara konuş

Gözünaydın Elacım. Darısı artık bizlerin başına...

O zaman iyiymiş canım. Hepsi içindeyse gayet iyi ama ayrıca doktora da para verilecekse mümkün değil artık karataşta yapamazdım bende...Sağol canım bilgiler için. Hayat Hastanesi ucuz olmasından dolayıdır sanırım aşırı kalabalık oluyormuş ve seninde dediğin gibi pek temiz olmuyormuş...

tatlım yanlız 2 tane hayat hastanesi varmış bilmiyorum bakalım ben aradım gidip bakıcam çocuk hangisini kasdetti bilmiyorum ama hemşire odaya gelirken bile müsaitmisin diye arıyormuş çok beğenmişler hayat hastanelerimi karıştı ne?

tatlım istersen numarasın vereyim ara konuş

tatlım yanlız 2 tane hayat hastanesi varmış bilmiyorum bakalım ben aradım gidip bakıcam çocuk hangisini kasdetti bilmiyorum ama hemşire odaya gelirken bile müsaitmisin diye arıyormuş çok beğenmişler hayat hastanelerimi karıştı ne?

Valla bilmiyorum ama ben tek bir hayat hastanesi biliyorum o da konak katlı otoparkın ordaymış aslında bende pek iyi şeyler duymadım orası için eğer doğum öncesi ödemin falan olursa biz doğumu burda yaptıramayız deyip başka yerlere gönderiyorlarmış ve hijyen olarakta iyi değilmiş bak şimdi ben bildiğim hayat hastanesinin numarasını vereyim karşılaştır aynı mı diye... 441 21 11

Ayy süpersin kısss. Ne tatlılar bunlar böyle delikafadulden

hele gulen esegimi tam yatagimin karsisindaki makyaj dolabimin ustune koyuyorum her sabah gulerek :roflol:ve onu severek uyaniyorum ya bana enerji veriyorlar walla her odamda var hele oturma odamdada inekli yastiklarim warrrrrrrrhihoyyyt

ya ilk duyanlar cok sasiriyor baska sevecek hayvan bulamadinmi diye ama cok tatli hayvanlar bana gore:lepi:

hele gulen esegimi tam yatagimin karsisindaki makyaj dolabimin ustune koyuyorum her sabah gulerek :roflol:ve onu severek uyaniyorum ya bana enerji veriyorlar walla her odamda var hele oturma odamdada inekli yastiklarim warrrrrrrrhihoyyyt

ya ilk duyanlar cok sasiriyor baska sevecek hayvan bulamadinmi diye ama cok tatli hayvanlar bana gore:lepi:

Benim kullanmadığım odamdada her türlü hayvan mevcut canım. Ayısından tut kuzusuna , kuzusundan tut boğasına kadar. Annem bazen diyor bana sen hiç büyümüceksin diye kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugun erken kaçıyorum. annem babam geldı çok sukur onları gorıuyım:) hepinize iyi sohbetler

Valla bilmiyorum ama ben tek bir hayat hastanesi biliyorum o da konak katlı otoparkın ordaymış aslında bende pek iyi şeyler duymadım orası için eğer doğum öncesi ödemin falan olursa biz doğumu burda yaptıramayız deyip başka yerlere gönderiyorlarmış ve hijyen olarakta iyi değilmiş bak şimdi ben bildiğim hayat hastanesinin numarasını vereyim karşılaştır aynı mı diye... 441 21 11

özgeyle konuştuk onun komşusda hayat hastanesine gidiyormuş ama nerdkei hayat bilmiyoruz çok memnunmuş doğumuda orda yapcakmış.

yanımdaki arkadaşa sordum yok ya çok temiz çok iyi bi yer dedi kafam karıştı ya

özgeyle konuştuk onun komşusda hayat hastanesine gidiyormuş ama nerdkei hayat bilmiyoruz çok memnunmuş doğumuda orda yapcakmış.

Benim dediğim yerde Çiğlide galiba. Yanlış anlamadıysam benneyaptımki

Benim kullanmadığım odamdada her türlü hayvan mevcut canım. Ayısından tut kuzusuna , kuzusundan tut boğasına kadar. Annem bazen diyor bana sen hiç büyümüceksin diye kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyy sorma ayni dertden bende muzdalibim aman bosver ya birde benim esimin alerjisi var birde kaynanami lülülülülülü gorsen walla koyuyorum hic takmiyorum onu esimede iyi geldi alisdi artik yavas yavassssssss

ayyyyyyyyyyyyy sorma ayni dertden bende muzdalibim aman bosver ya birde benim esimin alerjisi var birde kaynanami lülülülülülü gorsen walla koyuyorum hic takmiyorum onu esimede iyi geldi alisdi artik yavas yavassssssss

Ben seviyorum ayıcıklarımı. Bebişimede benden hatıra kalır onlar :asigim:

benimde bir sürü ayıcığım bebeğim var oğlanda olsa bebekelrle oynar erkek bebeklerde sever bebekle oynamatı kardeşim oynardı benimkilerle

bende napsam netsem diye düşünüyom.reşat bozoklar ı çok öneriyolar banada karataşta görev yapıyomuş birde alsancakta muayanesi varmış.ama ben sürekli muayaneye gidemem çok tuzlu olur bana...napsak ne etsek bircan:uhm:

bende napsam netsem diye düşünüyom.reşat bozoklar ı çok öneriyolar banada karataşta görev yapıyomuş birde alsancakta muayanesi varmış.ama ben sürekli muayaneye gidemem çok tuzlu olur bana...napsak ne etsek bircan:uhm:

bilmiyorum tatlımda bana karataş çok ters o yüzden daha yakın bi yer istiyorum. bide reşata bende gidicektim ama ya hem muaynane hemde tetsleri falan dışarda yaptırma zahmetli yani hastanelerin o avantajı oluyor. ne biliyim kafam karıştı benim ya napcam bilmiyorum şifaya devam etsem mi bilmiyorum eşimin tanıdığıda var orda oda oraya gitmememi istiyo bizede çok yakın arabayla 15. dk. hele yeni evimize çok daha yakın olcak
bilmiyorum ya

Back
X