• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldım.soncu tebrık eden tum arkadaslara tesekkuru borc bılıorum.saolsunlar.esım dıo otur.olmaz dedım.arkadaslarımız osledım neler konustular acaba. sen kafayı yedın ııce o forumla dıo:)napım duramıom sızsız-tatlicadiarzu-

bilmiyorum tatlımda bana karataş çok ters o yüzden daha yakın bi yer istiyorum. bide reşata bende gidicektim ama ya hem muaynane hemde tetsleri falan dışarda yaptırma zahmetli yani hastanelerin o avantajı oluyor. ne biliyim kafam karıştı benim ya napcam bilmiyorum şifaya devam etsem mi bilmiyorum eşimin tanıdığıda var orda oda oraya gitmememi istiyo bizede çok yakın arabayla 15. dk. hele yeni evimize çok daha yakın olcak
bilmiyorum ya

karataş ve şifa hastanesinde normal ve sezeryan doğum ne kadarmış bilgin varmı?

kızlar ben geldim..doktor ilk kız dedi şok oldum....sonra suratımın asıldığını gördü.....biraz daha baktı %70 erkek çıktı..hadi hayırlısı bakalım..bu arada beta hcg değerim 46 çıkmış.

boyu 14 cm dedi.110 gram ağırlığındaymış.gününden 2 gün öndeymiş.folik asiti ilacın bitene kadar içicen dedi...bende 5 haftalıkken içmeye başlamıştım o yüzden daha bitmemişti bilginiz olsun..

kızlar ben geldim..doktor ilk kız dedi şok oldum....sonra suratımın asıldığını gördü.....biraz daha baktı %70 erkek çıktı..hadi hayırlısı bakalım..bu arada beta hcg değerim 46 çıkmış.

boyu 14 cm dedi.110 gram ağırlığındaymış.gününden 2 gün öndeymiş.folik asiti ilacın bitene kadar içicen dedi...bende 5 haftalıkken içmeye başlamıştım o yüzden daha bitmemişti bilginiz olsun..

Hoşgeldin cnm. Maşallah bebişine. :nazar::nazar::nazar:

özgeyle konuştuk onun komşusda hayat hastanesine gidiyormuş ama nerdkei hayat bilmiyoruz çok memnunmuş doğumuda orda yapcakmış.

yanımdaki arkadaşa sordum yok ya çok temiz çok iyi bi yer dedi kafam karıştı ya

Valla bilmiyorum canım yaa belkide dediğin gibi iki yer vardır.

bende napsam netsem diye düşünüyom.reşat bozoklar ı çok öneriyolar banada karataşta görev yapıyomuş birde alsancakta muayanesi varmış.ama ben sürekli muayaneye gidemem çok tuzlu olur bana...napsak ne etsek bircan:uhm:

Canım ben Reşat Bey'e gidiyorum Doğumu da Karataşta yapmak istiyorum. Ve Reşat Bey'den çok memnunum. Hiçbir şekilde değiştirmeyi de düşünmüyorum

ecemcım saglıkla gelsın bebegın.kız erkek onemlı dııl bnce.masallah kuzucuguna:nazar:

Canım az önce burdan bir arkadaşla daha konuştuk, bende zaten hep aynı duydum.
Karataşta epiduralli sezeryan 1500TL imiş herşey dahil.

Gözünaydın canım... Demek aramıza bir kız bebiş daha katılıyor. Yaşasın Eylülümün kız arkadaşları çoğalıyor hihoyyyt

kızlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi görüşürüz sizi ben ve bebişim çok öpüyoruz ayrıca
dilek sanada bol bol bebeşini iyice görmeler diliyorum hepiniz kendinize ve bebişlerinize cici bakın pazartesi umarım cinsiyeti yazabilirim

kızlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi görüşürüz sizi ben ve bebişim çok öpüyoruz ayrıca
dilek sanada bol bol bebeşini iyice görmeler diliyorum hepiniz kendinize ve bebişlerinize cici bakın pazartesi umarım cinsiyeti yazabilirim

Güzel haberlerle gel canım a.s.

ooff kızlar sizi çok kıskanıyorum ne güzel cinsiyet öğrenen öğrenene :)))))) bizim daha 10 günümüz var öff :))) şaka bi yana asıl derdim gelişimi nasıl napıyo içerde onun merakındayım.... aslında haraket etse daha fazla alışıcam onun varlığına ama şuan hamilemiyim değilmiyim neyim bende bilmiyorum.. ultrasondan ultrasona gidip görüyoruz... çok haraketliydi nabzı yüksekti dr. şaşkaldı bu duruma bu fazla yaramaz moralinizide istediğiniz gibi bu duruma bozabilirsiniz dedi ama ne gelir elden; alien da olsa o bizim evladımız kıvamındayız eşimle :roflol::roflol: doğum hastanelerini tartışıyosunuz hepsini okudumda her hastane için kötü şeyler söyleniyo mesele kadının kendini iyi hissedeceği yer.. benim dr.um illa ege sağlık olacak diyo başkada bişey demiyo.... ama biz kent istiyoruz.. şuana kadar her türlü işlemimiz testimiz muayenemiz özel olarak yapıldı..... olmuşken hastanede en iyisi olsun diyoruz ama dr. kendini düşündüğünden 50 tane bahane uyduruyo.... çok sıkılıyorum bu duruma burda önemli olan kadının istediği yer olmalı bence... sanki varıp aliağada doğum yapalım dedik adama.. :(((((

bencede değiştirme tatlım şimdi bayadır konuşmadığım arkadşımla konuşuyorum karataşta doğum yapmış doktoruda reşat bozoklarmış oda çok memun bende konuşucam eşimle bu gün reşata gidelim diye çim rahat etmiyor bu adam baya iyi bir doktor

ooff kızlar sizi çok kıskanıyorum ne güzel cinsiyet öğrenen öğrenene :)))))) bizim daha 10 günümüz var öff :))) şaka bi yana asıl derdim gelişimi nasıl napıyo içerde onun merakındayım.... aslında haraket etse daha fazla alışıcam onun varlığına ama şuan hamilemiyim değilmiyim neyim bende bilmiyorum.. ultrasondan ultrasona gidip görüyoruz... çok haraketliydi nabzı yüksekti dr. şaşkaldı bu duruma bu fazla yaramaz moralinizide istediğiniz gibi bu duruma bozabilirsiniz dedi ama ne gelir elden; alien da olsa o bizim evladımız kıvamındayız eşimle :roflol::roflol: doğum hastanelerini tartışıyosunuz hepsini okudumda her hastane için kötü şeyler söyleniyo mesele kadının kendini iyi hissedeceği yer.. benim dr.um illa ege sağlık olacak diyo başkada bişey demiyo.... ama biz kent istiyoruz.. şuana kadar her türlü işlemimiz testimiz muayenemiz özel olarak yapıldı..... olmuşken hastanede en iyisi olsun diyoruz ama dr. kendini düşündüğünden 50 tane bahane uyduruyo.... çok sıkılıyorum bu duruma burda önemli olan kadının istediği yer olmalı bence... sanki varıp aliağada doğum yapalım dedik adama.. :(((((

benimde on gunum var canım cook heycanlıyım simdiden ama hayırlısı olsun ne diyelim... dogum için stres yapma erken bence daha rahat ol.....:teselli::teselli:

Görüşürüz tatlım... Sende kendine ve bebişine iyi bak. Umarım pazartesi her ikimizde iyi haberlerle döneriz doktorlarımızdan. Şans melekleri her zaman bebişlerimizin yanında olurlar inşallah...

bencede değiştirme tatlım şimdi bayadır konuşmadığım arkadşımla konuşuyorum karataşta doğum yapmış doktoruda reşat bozoklarmış oda çok memun bende konuşucam eşimle bu gün reşata gidelim diye çim rahat etmiyor bu adam baya iyi bir doktor

Yok canım değiştirmem artık. Görünce zaten sende anlayacaksın ne kadar iyi bir doktor olduğunu. Zaten bana yüzü bile nurlu gibi geliyor:))) Hani içinin nuru yüzüne vurmuş derler yaa aynen öyle:)) Konuş bakalım sende canım bir eşinle... İnşallah olurda kontrollerimizden birinde buluşup görüşürüz.

Yok canım değiştirmem artık. Görünce zaten sende anlayacaksın ne kadar iyi bir doktor olduğunu. Zaten bana yüzü bile nurlu gibi geliyor:))) Hani içinin nuru yüzüne vurmuş derler yaa aynen öyle:)) Konuş bakalım sende canım bir eşinle... İnşallah olurda kontrollerimizden birinde buluşup görüşürüz.[/QUOTE]

EVET YA SÜPEEEEEEEEEEEEEEEEER OLUR CANIM BENİM

DÜN HASTANEDE BİR TANE KIZ VARI TAM 5 AYLIKMIŞ BENDE TAM 4 AYLIĞIM YA DOLU DOLU 1 AY EN FAZLA 5 HAFTA VAR ARAMIZDA KIZLAR KIZIN KARNI O KADAR BÜYÜK Kİ BENİ YENİ HAMİLE SANDIALR KIZ ZAYIF AMA GÖBEĞİ GÖRSENİZ BEN HAMİLE DEĞİLMİŞİM GİBİ OLDUM YANINDA. KARNIN PEK ÇIKMAMIŞ DEDİLER BANA ANNESİ VE KAYINVALİDESİ

Yok canım değiştirmem artık. Görünce zaten sende anlayacaksın ne kadar iyi bir doktor olduğunu. Zaten bana yüzü bile nurlu gibi geliyor:))) Hani içinin nuru yüzüne vurmuş derler yaa aynen öyle:)) Konuş bakalım sende canım bir eşinle... İnşallah olurda kontrollerimizden birinde buluşup görüşürüz.

EVET YA SÜPEEEEEEEEEEEEEEEEER OLUR CANIM BENİM

DÜN HASTANEDE BİR TANE KIZ VARI TAM 5 AYLIKMIŞ BENDE TAM 4 AYLIĞIM YA DOLU DOLU 1 AY EN FAZLA 5 HAFTA VAR ARAMIZDA KIZLAR KIZIN KARNI O KADAR BÜYÜK Kİ BENİ YENİ HAMİLE SANDIALR KIZ ZAYIF AMA GÖBEĞİ GÖRSENİZ BEN HAMİLE DEĞİLMİŞİM GİBİ OLDUM YANINDA. KARNIN PEK ÇIKMAMIŞ DEDİLER BANA ANNESİ VE KAYINVALİDESİ[/QUOTE]

banada cıktı diyolar bana cıkmamıs gibi geliyoo heralde birden komacaannnn olcazzz:):CüvCüv::CüvCüv:

kızlar biz yarım saat sonra izmire gitmek için yola çıkıcaz.. hem oy kullanmak hemde arkadaşlarımızla güzel bir haftasonu geçirmek için..... işallah herkesin haftasonu güzel geçer.... kendinize ve minik meleklerinize iyi bakın.... hepinizi kocamaaannn öpüyorumm...... :))) :ecrin_bebek: :CüvCüv: :nazar:

Back
X