• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkes yazıyor ben de yazayım benim de ikili testte bir sorun çıkmadı. çok şükür. amaaan diyordum ama mutlu oldum. :)

Gözünaydın pembe :)

arkadaslar hepinize merhaba. benimde bir kıızm olacak bugun ogrendım .cok mutlu oldum.bırde sızlere sunu soyluyeyım kendı ılınde bım magzası olanlar .jonsens bayby 5 takımda cok guel ındırım yapmıs 18 ytl ye aldım tavsıye ederım
cunku daha bır hafta once tansasta 40 mılyondu aynı takım.sımdıden stoklara baslayalım dımı ya. ılerde bol bol lazım olacak

Tebrik ederim cnm. Sağlıkla gelsin kızın.

Tebrik ederim cnm. Sağlıkla gelsin kızın.[/QUOTE]

canım cok tesekkur edrım.hepımızın kı ınsallah tek duvam o

kızlar göbişinizin resimlerini ekleyinn bebişim buyuyordaki topigee ben ekledim simdii:)

kızlar uctane kız ısmı buldum bırı ecrin:allahtan hediye demek 2belinay:cennette peygamber cicegi 3suden:peygamber efendimiizn cennete en cok sevdıgı agacın ısmı yorumlarınızı beklıyorum sızce en guzel hangısı

Derya canım gözün aydın güzel bir prenses geliyor demek

Sağol canım; Allah hepimize sağlıklı bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

deryacım gözün aydın çoook sevindim .darısı başımızaaa

amin canım, hepberaber mutlu haberler alalım inşallah

hay maşallah yaa, ne güzel haberlerle döndün böyle
nazar değmesin kızına, senin doktorda amma genişmiş hee, anesteji al, ilaç bişe yapmaz
oohhhh
valla beende dün 6 aylık hamile arkadaşımdaydım
doktoru ne kan demir ilacı nede vitamin vermemiş
tahlil sonuçların iyi ilaca gerek yok, doğal yollarla takviye edersin demiş
ohh dedim ne rahat yaa, ben ilacı içinde kusuyorum, demir zaten kabızlık yaptı, dışkım zift gibi
ilaçları kullanmasam mı diyorum, tahlil sonuçlarım iyi çünkü, eksiğim yok elhamdülillah

canım eğer pekmez içmeyeceksen mutlaka kullan çünkü demire çok ihtiyacım var, bir de vitamin hapı gerçekten önemli. Yarım bardak pekmez içersen arada hap almayabilirsin canım...

senden de hayırlı haberler bekliyoruz...

Y

Deryacım gözünaydın yaa. Tebrik ederim kızını allah analı babalı büyütmeye nasip etsin.
Bende yarın kızıma kontrolden sonra pembeler alacağım allah izin verirse tabiki. Güle güle giyerler inşallah..

sağol canım... ayy ne güzel değil mi artık "kızım" oğlum" diye hitap ediyoruz. Ben de pembe uyku seti aldım teyzesi.. bir de barby bebekli kağıtla kaplattım odasını.. Çok mu acele ediyoruz dersin.. bir yandan da korkuyrum dilekcim...

derya hayırlı olsun cinsiyet bilginiz. :) güle güle kullanın pembişleri....

çok sağol.... hepberaber bebişlerimiizn doğumunu da kutlayacağız inşallah

gözünaydın deryacım... biz senle aynıyız bende pazartesi gidicem doktora inşallah öğrenirim... gün geçtikçe daha çok sabırsızlanıyorum

sağol canım, öğrenirsin tabi... ısrracı ol doktor azıcık sabretsin... illa ki açıyorlar bizimkiler...bu defa çok farklı canım görüntüler pazartesi beni anlayacaksın... gitmeden tatlı ye mutlaka.. acaip hareketleri artıyor... güzel haberlerle gel...

hayırlısı olsun canım çok şükür herşey yolundaymış. ama dr.un hakikaten ne kadar rahatmış herşeyi serbest kılmış :) benim dr.um kabızlık için rezene çayını bile önermedi düşün benim tanıdıgım bir çok kişi içiyor. benim taşikardim var onun için bile ilaç almaya korkar oldum dr.um yüzünden. sen temkini elden bırakma tabii dr.larımıza güveneceğiz ama şu pasiflora konusuna hiç girme bence. yaa dediğin gibi gerçekten şu muayne aralıkları çok uzun 1 ay 1 buçuk ay atıyorlar insan merak ediyor ve özlüyor zaman da geçmiyor :)) şimdiden alacağın cicileri bebişin güle güle ve iyi günlerde giysin inşallahhh

sağol emsalciğim... bugün dişime dolgu yaptırdım.. iğne vurdurmadım... allah sabrını veriyor...hap ya da şurup da almıyorum.... sabredeceğim:)

Kızlar ben aklıma gelenleri yazayım. Herkes eklesin...
Bugün işim olmazsa çok fazla geriye doğu gider bakarım yinede.
Dilekakal--------------------Kız
Mozijku---------------------Kız
Petibör --------------------Erkek
Zeytingözlü ---------------------Erkek
Kedinihal-------------------------Erkek
Ultlar ---------------------------Erkek
Hko -----------------------------Erkek
Hzenbil -----------------------Kız
Buket27 -----------------------Kız
Deryadevrim-------------------Kız

Arkadaşlar bunlar aklımda kalanlar , eksikler eğer listeden haberleri olursa eklesin. Eğer bir yanlışlık yaptıysam şimdiden özür diler, düzeltmenizi rica ederim.

bir de ben varım:))

Banada kıza benziyor dedi ama 2 hafta daha net belli olur dedi bilemiyorum yaniii :(( galiba beni bu listeye kesin olarak 2 hafta sonra yazarsınız
Benziyor dediyse kızdır:)) bana da öyle demişti...

canım ne güzel bende kızım olursa eylül nisa oğlum olursa doğu taha koymayı düşünüyorum adını :)) samet Allahü tealanın 99 isminden biri diye biliyorum ben.

eylül çok güzel ama sonbahar olunca biraz hüzün veriyor bana.. bir de 12 eylül'ü hatırlatıyor... Nisa çok güzel anlamı ne canım?

derya tebrık ederım cnm kızını.

sağol canım...:))

çin takvimine göre cinsiyeti öğrenenlerinki doğru çıktımı acaba?
merak ettim, kimin çin takvimiyle aynı çıktı

çıkmadı benimki eslemcim

slm, deryacım cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun.

sağol canım.. darısı da sana olsun.. güzel haberlerle gelirsin inşallah..

kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin

kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım

Geçmiş olsun cnm. Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin

hanımlar benimde kızım olacak listeye bizide alırsanız sevinirim
herkese hayırlı doğumlar

selam, aranıza yeni katıldım, çiçeği burnunda hamileyim bende:)
hoşgeldin canım hayırla sağlıkla gelsin bebişin.

çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sağlıkla ve çabucak gelr hayırlısı ile.
hanımlar benimde kızım olacak listeye bizide alırsanız sevinirim
herkese hayırlı doğumlar

hayırlı sağlıklı olsun prensesin seninde sağlıkla gelsin melikecim.

DERYADEVRİM canım önce geçmiş olsun dişin için en azından kurtulmuşsun ağrılardan. bebeğimin cinsiyeti benim için önemli değil kız yada erkek hayırlısı ile doğsun bana yeter.Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımzı. eylül de doğacağı için kız olursa eylül ismini düşündük ve kulağa hoş geliyor güzel bi isim :) nisa ise kuran-ı kerimde bir sure ismi anlamı kadın_kadınlar demek. iki isim koymak sünnetmiş ondan dolayı iki isim düşündük canım.

günaydın arkadaşlar...Bende çalışıyorum malesef....Birkaç gündür sabahları mide bulantım başladı tekrar..Ben bitti diye sevinmiştim ama...Neden acaba ya...-tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlar...Bende çalışıyorum malesef....Birkaç gündür sabahları mide bulantım başladı tekrar..Ben bitti diye sevinmiştim ama...Neden acaba ya...-tatlicadiarzu-

canım benimde sabahları oluyor ama endişenlem mide boş kalıyor uzun bir süre bebeklerimiz acıkıyor. hem iyi bir şey bu bebeğimizin hareketlerini hissetmezken bize iiy olduğunu gösteriyor benim sabah akşam öğlen fark etmiyor midem boş kalınca acıkınca direk bulanıyor

keşke cumartesileri çalışmasaydık ya çok iyi olursu ben hafta sonları dinleceğim yerde daha çok yorulduğumu hissettim yetişmiyorki eşimde yarım etsede ütü çamaşır temizlik

Back
X