Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chez Elle Lingerie / Kalın Taşıyıcı Bel Bandı Hamile Online Alışveriş Dünyasına Hoş Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
kızlar buna bakın ben alsam diyorum siz ne dersiniz? kullanan birileri oldu mu çevrenizde?
Chez Elle Lingerie / Kalın Taşıyıcı Bel Bandı Hamile Online Alışveriş Dünyasına Hoş Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
kızlar buna bakın ben alsam diyorum siz ne dersiniz? Kullanan birileri oldu mu çevrenizde?
selam, aranıza yeni katıldım, çiçeği burnunda hamileyim bende:)
kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin
hanımlar benimde kızım olacak listeye bizide alırsanız sevinirim
kızlarımız arttı... hayırlı olsun:)
DERYADEVRİM canım önce geçmiş olsun dişin için en azından kurtulmuşsun ağrılardan. bebeğimin cinsiyeti benim için önemli değil kız yada erkek hayırlısı ile doğsun bana yeter.Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımzı. eylül de doğacağı için kız olursa eylül ismini düşündük ve kulağa hoş geliyor güzel bi isim :) nisa ise kuran-ı kerimde bir sure ismi anlamı kadın_kadınlar demek. iki isim koymak sünnetmiş ondan dolayı iki isim düşündük canım.
iki ismin sünnet olduğunu bilmiyordum söylediğin iyi oldu sağol...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nabersiniz kızlar
günaydın canım iyilik valla ne olsun...:))
GÜNAYDINLAAARRR.QUOTE]
günaydın canım nasılsın?
kızlar buna bakın ben alsam diyorum siz ne dersiniz? kullanan birileri oldu mu çevrenizde?
benim karnım çok büyüyecek ya ikizler yüzünden. zaten üst bacaklarımda minicik ve az da olsa varislerim var. varisler için iyi diyor ama ürün tanıtımında her şey derler tabi. kullanan biri varsa duyduysanız diye öğrenmek istemiştim. neyse çok masraflı bir şey değil, inşallah kullanışlıdır. sanırım alacağım...
Evet bende almayı düşünebilirim. Çünkü bendede bel fıtığı var. Sanırım bu biraz rahatlatır belimi ilerki aylarda
benim karnım çok büyüyecek ya ikizler yüzünden. zaten üst bacaklarımda minicik ve az da olsa varislerim var. varisler için iyi diyor ama ürün tanıtımında her şey derler tabi. kullanan biri varsa duyduysanız diye öğrenmek istemiştim. neyse çok masraflı bir şey değil, inşallah kullanışlıdır. sanırım alacağım...
senin için özellikle iyi olur, dediğim gibi annemde de fıtık vardı ve korsesiz kalkamıyordu bile..
o zaman olsaydı böyle kemerlerden haberimiz mutlaka alırdım valla...
kaldı ki pahalı bişey de değil...
Evet cnm fiyatıda uygunmuş. Bende alıcam karar verdim.
bnm bi rahatsızlığım çok ama extradan alsam faydası olurmu ki bana arkadaşlar???
bnm bi rahatsızlığım çok ama extradan alsam faydası olurmu ki bana arkadaşlar???
karın büyümeye başladıkça taşımak sırtı ve beli çok yoruyormuş canım, bi problemin olmasa da faydalı oluyormuş...
okuduğum yorumlar hep sorunu olmayan insanlardandı, sorunu olanlar ekstradan memnundu :)