Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya anladım cnm çok sağol.bnm bi böle sıkan şeylere alerjim var kullanabilirmiyim diye tereddüt ediyomda bide yaz olcek takabilirmiyim kiiii
sağol sakuracım evet evet ben alacağım. hepsi buradadan sip. edeyim.
derya canım evet ikiz. :) doğum takip çizelgemde de iki leylek vaaaar, iki bebek vaaar :))
gunaydın herkeseeeeehihoyyyt
mozicim. antalya topiğine ben de neredeyse 2 haftadır girmemiştim. bayağı gelen giden olmuş. oraya da takılmak lazım. orada da hastane doktor vs. tartışmaları iyi gidiyor...
bir de alışveriş yerleri hakkında da konuşursak tam olur. malum buralar hep istanbullu dolu :)
sakuracım şimdi l beden mı istiyim ben m dar mı gelir bizeeee bi akıl ver vercem spariş
ya hakikaten şimdi biz gebelik öncesi bedenimize göre mi seçeceğiz. öbür türlü sürekli büyüyor zaten.
bengi günaydın. :) az geliyorsun sen sanırım. senin 2. çocuğun mu olacak. avatar resminden çıkardım.
ya hakikaten şimdi biz gebelik öncesi bedenimize göre mi seçeceğiz. öbür türlü sürekli büyüyor zaten.
sakura çok bilinçli tüketici gördüm seni :)
benim bulundugum yerde giyim çok pahalı ozelliklede hamile giyim......ben sadece pantolon aldım ust isini normal piyasada plunan bluzlardan secmeyi dusunuyorum çunku artık kıyafetler bizi dusunerek yapılmıs hep kesimleri bol ve rahat.......50-60 milyon bir bluze vermektense 15-20 milyona normal bir bluz alırım en azından bir kaç tane ustum olmus olur
canım ben hamile pantolonumu 1 beden aldım hamilelik oncesi oyle giyinirdim çunku ...ilerki zamanlarda da rahat rahat sıgarım içine çunku benim kalcalar kilo almıyo birazcık gobek o kadar :) ama ben deneyip de almanızı oneririm cunku bacaklarda da sisme oluyo 1 beden buyuyolar yani dar gelmesin sonra
evet canım ez geliyorum baslarda çok sık ugrardım ama hamilelik beni netten soguttu mu nedir anlamadım :))
.............evet benim ikinci cocugum olacak insallah :) bugun 3 lu test icin gidiyorum doktora ve buyuk ihtimalle gosterirse de cinsiyetini ogrenecegiz :) çok heyecanlıyım
kızlar hakikaten bu sene gece kıyafetleri bile robadan büzgülü şanslıyız. çok uyanık hamile giyimciler. ben de anlamıyorum dertleri ne o kadar pahalı veriyorlar acaba. mecburuz ya almaya... fazla alternatif mağaza da olmuyor. biniyorlar tepemize...
fakat bahar gelmedi ki bluz alabilelim. evdeki bol kazaklarla paçoz paçoz idare ediyorum ben de. antalya bile böylese sizin oralar nasıl kim bilir. hala üşüyoruz klima açıyoruz...
burda giyim pazarında çok güzel diz boyu penye elbiseler varmış 5 liraya dündü pazar gitmeyi unuttum, haftaya gidenler alacaklar bana :roflol:
mağazada sordum çok hoş penye elbise 85 lira :1shok: :1shok: :1shok: