• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hakikaten bu sene gece kıyafetleri bile robadan büzgülü şanslıyız. çok uyanık hamile giyimciler. ben de anlamıyorum dertleri ne o kadar pahalı veriyorlar acaba. mecburuz ya almaya... fazla alternatif mağaza da olmuyor. biniyorlar tepemize...

fakat bahar gelmedi ki bluz alabilelim. evdeki bol kazaklarla paçoz paçoz idare ediyorum ben de. antalya bile böylese sizin oralar nasıl kim bilir. hala üşüyoruz klima açıyoruz...

Pembe cumartesi pazarından bakalım bacım giyeceklere. Orda hem ucuz hemde güzel oluyor. Geçen hafta süper bir elbise sordum orda. 25 tl dedi. Mağazada 80 den aşağı değildir

pantolonda öyle ama acaba bu bel bantları için de geçerli mi ki. sen kullandın mı ilk gebeliğinde benzer korse veya bantlar?

bant derken dedigini anlayamadım canım? pantolonların belinde olan lastıkten mi bahsediyorsun ilerleyen aylara gore gevsetiyosun......

kızlar hakikaten bu sene gece kıyafetleri bile robadan büzgülü şanslıyız. çok uyanık hamile giyimciler. ben de anlamıyorum dertleri ne o kadar pahalı veriyorlar acaba. mecburuz ya almaya... fazla alternatif mağaza da olmuyor. biniyorlar tepemize...

fakat bahar gelmedi ki bluz alabilelim. evdeki bol kazaklarla paçoz paçoz idare ediyorum ben de. antalya bile böylese sizin oralar nasıl kim bilir. hala üşüyoruz klima açıyoruz...

valla ben van dayım canım buraya hala bahar gelmedi...iyi kotu ben bogazlı yun bodylerle idare ettim su zamana kadar allahtan cok gobegim yok :) dedigim gibi bir hamile ustune tonlarca para vermek cok yazık kaldi ki bir daha kullanamayacaksın belkide o yuzden en iyisi normal bir magazan satın almak ustlerimizi hem ucuz ve fazla almıs oluruz :)

Son düzenleme:
Canım hangi pazar bu..ben de bursadanım o yüzden..

caım inegölde yaşıyorum ben, inegölün meşhur bulgar pazarı var ordaymış :)

Pembe cumartesi pazarından bakalım bacım giyeceklere. Orda hem ucuz hemde güzel oluyor. Geçen hafta süper bir elbise sordum orda. 25 tl dedi. Mağazada 80 den aşağı değildir

değil değiil indirimli 80 lira bi de :1shok:

o yuzden kızlar su hamile giyimlerine aldanmayalım bence....pazarda ve sıradan dukkanlarda cok daha ucuza ve sık ustler bulmamız mumkun:)

internetten bir suru hamile ustu resimleri arastırdım kızlar iste buluzdu gomlekti falan....eltim istanbul da oturuyor orda muhakkak kı hem ucuz hemde zevkime gore birseyler bulur.....internetten arastırdıgım resimleri de yolladım ona arastırıp yollayacak artık bana....napalım buralarda oyle imkanlar yok ne yazık ki...

mozicim telepati yaptın galiba tam senin mesajı okumadan diyordum ufak ufak cmrts pazarına mı gitsem acaba. bizim buradakini söylüyorsun değil mi? senin ofis hangi semt? yakında mısın? evde misin?

bengicim 2 sayfa önce biz Hepsiburada.com : CHEZ ELLE LİNGERİE / KALIN TAŞIYICI BEL BANDI | Bebek & Çocuk
bu ve bunun gibi ürünleri konustuk da o.

Evet cnm Şirinyalı pazarını diyorum. Benim ofis Barınaklarda cnm evde aynı yerde sayılır. Şuan ofisteyim .

ya kızlar benim hala göbüş çıkmadı galiba çıkmayacak :) ne zaman kendimi hamile gibi hissedicem bilmiyorum. sizde durumlar nasıl. benim sadece bel kalınlaştı pantolonlarım ın beli olmuyo :)

kızlar siz bursayı da araştırın orayı da yazın haftaya c.tesi orda olucam sınav için, orda da bakarım :)

mozi hemen şurdasın yani. ben ilaçlarımı bar ınaklar eczanesinden alıyordum :) pazara gideceğim ben 1 saat kadar sonra geliyorsan sen de gel :)

ya kızlar benim hala göbüş çıkmadı galiba çıkmayacak :) ne zaman kendimi hamile gibi hissedicem bilmiyorum. sizde durumlar nasıl. benim sadece bel kalınlaştı pantolonlarım ın beli olmuyo :)

esercim senin göbüş öne doru değil arkaya doğru gidiyordur belki :) şaka canım zayıfsan daha geç belli olur. çok mu zayıfsın?

benim de hafif belirdi gobegim :)bel ister istemez kalınlasıyor tabii ama yakında 5 aydan sonra gobeklerimiz de cıkar artık...kiminin erkenden belli oluyo gobegi

bengi sen de zayıfmışsın. popon da büyüyormuş baksana. ama ben ikiz gebelik yaşadığım için tırsıyorum biraz. bel ağrılarım da var benim. azıcık da varis. sanırsam lazım olacak bana.

Canım her vücut farklı oluyor. Benimde bu hafta göbeğim fırladı resmen. Önceden gazdı sönüyordu sabahları. Şimdi o göbek hiç inmiyor canım.

mozi hemen şurdasın yani. ben ilaçlarımı bar ınaklar eczanesinden alıyordum :) pazara gideceğim ben 1 saat kadar sonra geliyorsan sen de gel :)

Sen nerdesin cnm? Beyazdünyaya yakınmı oturuyosun? Bugün evi temizlemem lazım. 2 haftadır süpürge değmedi yerlere. Ruhen rahatlatmalıyım kendimi. Sen bak bakalım neler var neler yok.

mozi ben de süpüreceğim. ama fazla yorma kendini. ben esas yemek yapmaya bir üşeniyorum sorma. ki çok severdim ben yemek yapmayı. başkasının yaptığını da pek sevmiyorum. :( şimdi öğle oluyor kara kara ne pişireceğimi düşünüyorum. tamam ben bir tur atayım pazarda...

kızlar ben kaçtım, en güzel hafta sonları sizlerin olsun, öpüldünüz a.s. a.s. a.s. a.s.

bengi sen de zayıfmışsın. popon da büyüyormuş baksana. ama ben ikiz gebelik yaşadığım için tırsıyorum biraz. bel ağrılarım da var benim. azıcık da varis. sanırsam lazım olacak bana.

yok canım popom buyumuyor benim ...arkadan bakıldıgında hamile oldugum belli olmuyo :) ama senin durumun farklı tabii sana gerekebilir buyum ihtimalle...bel agrıların fazla olur senin

mozi ben de süpüreceğim. ama fazla yorma kendini. ben esas yemek yapmaya bir üşeniyorum sorma. ki çok severdim ben yemek yapmayı. başkasının yaptığını da pek sevmiyorum. :( şimdi öğle oluyor kara kara ne pişireceğimi düşünüyorum. tamam ben bir tur atayım pazarda...

Sorma ya yemek yapmak banada çok zor geliyor. Ne pişireceğimi şaşırıyorum ben artık.

kızlar ben kaçtım, en güzel hafta sonları sizlerin olsun, öpüldünüz a.s. a.s. a.s. a.s.

Görüşürüz cnm a.s.

Back
X