• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorumm öptüm herkesi bebekleri sizi. iyi bakın bebeklere iyi hafta sonları olsun inşallah

ben yarın yokum dileğide merak ettima ma artık pzartesi alırım haberlerini

dun azmıstım ama cogunuz gormedı sanırım benımde nasipse bir kızım olacak

dun bırde uc tane kızn ısmı buldum sızlerede soylemek ıstıyorum bakalım beyenecekmısınız 1Ecrin:allahtan hediye anlamına geliyor2belinay:cennette peygamber cicegianlamına geliyor 3Suden:peygamber efendımızın cennette encok sevdigi agacın ısmı hangisi guzel sizce yorumlarınızı beklıyorum

Tebrik ederim gülizarcığım :))))) harika bir haber... Benim de inşallah 20 gün kadar sonra belli olacak... Allah sağlıklı sıhhali bir hamilelik ve doğum nasip etsin canım. Allah analı babalı büyütsün...

ee kriz var şekerim doğru alışveriş yapmak lazım :roflol:
maili attı cevap gelir gelmez yazarım kızlar a.s

ayyy evet yaa, hamile reyonunda göğüs altı büzgülü bi badi 55 lira, normal giyim reyonunda 20 lira...
bana da çok mantıksız geliyor o kadar fark ödemek...

ay bende şimdi biri dükk.kapatmış evde satıyo 25 ytl harika beyaz tk aldım 2 tanede hamile üst aldım tanesi 5 ten yeter gari almam bi daha penye alırım belkiiiii

Tebrik ederim gülizarcığım :))))) harika bir haber... Benim de inşallah 20 gün kadar sonra belli olacak... Allah sağlıklı sıhhali bir hamilelik ve doğum nasip etsin canım. Allah analı babalı büyütsün...

cok tesekkur edıyorum canım senın bellımı cınsıyeti

dun bırde uc tane kızn ısmı buldum sızlerede soylemek ıstıyorum bakalım beyenecekmısınız 1Ecrin:allahtan hediye anlamına geliyor2belinay:cennette peygamber cicegianlamına geliyor 3Suden:peygamber efendımızın cennette encok sevdigi agacın ısmı hangisi guzel sizce yorumlarınızı beklıyorum

ecrin çok moda bence çok güsellll ecrin olsuuunnnhihoyyyt

teşekkür ederim tatlım iyiyim. nasıl gidiyor?
Sanırım kızın olcakmış cok sevindim senin adına.Rabbim hayırlısıyla kucagına verir inşallah.

Back
X