Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar cinsiyet listenize benide ekleyin kız :) nasıl gidio hamişlik nasılsınız bebiişler nasıl :)))
mozijikuuuuu kaç beden alcez kızım bu bel bandı nı alooo
kızlar bişi sorcam gören yanıtllasın :)) benim sağ yada sol kasığımda bi ağrı oluyo bebek hareket ediyo dicem olamaz küçüçük şey o kadar ağrı yapmaz rahim genişlioyo olabilir diye düşünüyorum yalnız beniim gibi hisseden arkadaşlar varmı bunu dr sordunuz mu çooook merak ediyorum ?
gözüm aydı da biliosun durumları pcden uzak tutuolar beni ailecek :) ben çok iiiyim allaha çok şüküğr kızmda iii teyzesi 13 nisanda randevumuz var biraz geciktik ama dr dan anca randevu alabildik siz neler yaptınız bakıım ?
kızlar bişi sorcam gören yanıtllasın :)) benim sağ yada sol kasığımda bi ağrı oluyo bebek hareket ediyo dicem olamaz küçüçük şey o kadar ağrı yapmaz rahim genişlioyo olabilir diye düşünüyorum yalnız beniim gibi hisseden arkadaşlar varmı bunu dr sordunuz mu çooook merak ediyorum ?
canım benim de oluyor ara ara kasıklarımda ağrı ama geçiyor endişelenme..muhtemelen bağların genişlemesinden...
tebrikler canım ben de eğer kızım olsaydı tuana koyacaktım cennete düşüen ilk yağmur damlalarıymış bi arkadaşım söylemişti anlamını bence güzel isimevet canım nasıpse ınsallah kızım olacak.
merhaba kızlar cinsiyet listenize benide ekleyin kız :) nasıl gidio hamişlik nasılsınız bebiişler nasıl :)))
pushıng gözün aydın cnm kızın oluomuş sağlıkla gelir inşallah
Ayyyy bunlar kocaman çıkmış. Resim eklemeyi yeni keşfediyorumda:)))
tebrikler canım ben de eğer kızım olsaydı tuana koyacaktım cennete düşüen ilk yağmur damlalarıymış bi arkadaşım söylemişti anlamını bence güzel isim
anladım şekerim malesef internet var ama pc yok bende de :))))bence bu sefer cinsiyeti öğrenirsiniz :)) bana dr plesentanın aşağı yerleştiğini sölemişti 15 gün cinsel ilişki yasak dedi şimdide ben çok merak ediyorum durumu nasıl acaba![]()