Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbım gonlune versın canım.ınsallah kendı evın olur tez zamanda da kapını kapatr keyfıne bakarsın.sabredene allah mukafatını verır merak etme.
vallaha canım ben cvp veriyorum altta kalmıyorum aksini yapsam tepeme çıkar. üstelik çok kızgınım ben ona karşı ve bu kırgınlık asla bitmeyecek dinmeyecek.nedenini anlatayım sana. ben eşimle nişanlıydım 1 buçuk yıla yakın nişanlı kaldım kadın kılını kıpırdatmadı düğün için Annem rahmetli demekki içine doğmuş sürekli ben senin düğününü görmeyecegim dedi durdu ki çok sağlıklıydı. birden annem hastalandı kanser oldu 5 ayda eridi kadın önümüzde herkez dediki annen düğünü görmeyi çok istedi yapın düğünü görsün hem seninde kalacak yerin yok annene bişey olursa dedi. düğün yapacagız yapalım diyoruz kadın diyorki benim öbür oğlum var o daha büyük bizde adettir önce o evlenecek ortada ne kız var ne bişey 2 ayda kız buldu evlendirdi milyarlar harcadı. sıra bana geldi öyle agırdan aldılarki anlatamam zor zar üç kuruş parayla düğün yapacaklar ne salon tuttular ne bişey. neyse ev tutuldu eşyalar alındı gelinlik melinlik herşey hazır düğün için 2 hafta var Annem vefat etti yanında kalacabilecegim birileri olmadıgı için evlenmek zorundaydım ama nihaım kıyılsın çekip gideyim dedim hatun nikah önemli degil bizim için ben oğlumun düğününü görecek benim kızlarım geldi memleketten düğün için boşunamı geldiler dedi düğün olacak dedi lanet olsun Allah ınızdan bulun dedim kendi düğünüme 9.30 dan sonra gittim 11 e geliyordu eve geldim ağlamaktan içim dışıma çıktı biz eve geliyoruz kadın gelmiş kulagıma benim yaptıgım yatakta yatın emi diyor. çek git başımdan manyakmısınız siz yaa dedim bindim arabaya geldim. yanii bu kadın yüzünden benim Annem benim düğünümü göremedi. ama oda gün görmedi benim ahımı aldıktan sonra ve bunu çok iyi biliyor.ben kendıme cadı derdım ama ben hayatta konusamıorum kaynanamın karsısında dılım tututluo.cıldırtsa da ya sabır dıorum basıretımı baglamıs kadın.ama baskasının agzına tukururum normalde.nıye ona oyle oluosa.
allahim bize yardim etsin birde bebek anneyi encok kim sinir ederse ondan huyyy alirmissssssssssssssssssssssssssklava:allah korusun yaaaaaaaa ona cekerseeeeÇok üzgünüm çoook amannnnnnnnn takmayalim kafamizada onlar gene bulur birseyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:tomato:
ama kayınpederler cok sevılıo dımı kızlar
ben cok severım kayınpederımı.allahlık bı adamdır yoksa gecınemez zaten kaynanamlakaydirigubbakcemile3 benım her ıstedıgımı hatta bazen yok ıstemıorm dedıklerımı bıle yapar saolsun.
๒คl๒öςєğเ๓;6010549 .!.:arkamdaki kanepede uyuyor.
böyle gündüz uyur her sabahda bu gece hiççç uyuyamadım yine der.
Hergün aynı terane. duyanda üzülür hiç uyuyamıyor kadın die :roflol:
vallaha canım ben cvp veriyorum altta kalmıyorum aksini yapsam tepeme çıkar. üstelik çok kızgınım ben ona karşı ve bu kırgınlık asla bitmeyecek dinmeyecek.nedenini anlatayım sana. ben eşimle nişanlıydım 1 buçuk yıla yakın nişanlı kaldım kadın kılını kıpırdatmadı düğün için Annem rahmetli demekki içine doğmuş sürekli ben senin düğününü görmeyecegim dedi durdu ki çok sağlıklıydı. birden annem hastalandı kanser oldu 5 ayda eridi kadın önümüzde herkez dediki annen düğünü görmeyi çok istedi yapın düğünü görsün hem seninde kalacak yerin yok annene bişey olursa dedi. düğün yapacagız yapalım diyoruz kadın diyorki benim öbür oğlum var o daha büyük bizde adettir önce o evlenecek ortada ne kız var ne bişey 2 ayda kız buldu evlendirdi milyarlar harcadı. sıra bana geldi öyle agırdan aldılarki anlatamam zor zar üç kuruş parayla düğün yapacaklar ne salon tuttular ne bişey. neyse ev tutuldu eşyalar alındı gelinlik melinlik herşey hazır düğün için 2 hafta var Annem vefat etti yanında kalacabilecegim birileri olmadıgı için evlenmek zorundaydım ama nihaım kıyılsın çekip gideyim dedim hatun nikah önemli degil bizim için ben oğlumun düğününü görecek benim kızlarım geldi memleketten düğün için boşunamı geldiler dedi düğün olacak dedi lanet olsun Allah ınızdan bulun dedim kendi düğünüme 9.30 dan sonra gittim 11 e geliyordu eve geldim ağlamaktan içim dışıma çıktı biz eve geliyoruz kadın gelmiş kulagıma benim yaptıgım yatakta yatın emi diyor. çek git başımdan manyakmısınız siz yaa dedim bindim arabaya geldim. yanii bu kadın yüzünden benim Annem benim düğünümü göremedi. ama oda gün görmedi benim ahımı aldıktan sonra ve bunu çok iyi biliyor.
Allah ım korusun ona benzemesinde kime benzerse benzesinn arkadaşım.
vallaha canım ben cvp veriyorum altta kalmıyorum aksini yapsam tepeme çıkar. üstelik çok kızgınım ben ona karşı ve bu kırgınlık asla bitmeyecek dinmeyecek.nedenini anlatayım sana. ben eşimle nişanlıydım 1 buçuk yıla yakın nişanlı kaldım kadın kılını kıpırdatmadı düğün için Annem rahmetli demekki içine doğmuş sürekli ben senin düğününü görmeyecegim dedi durdu ki çok sağlıklıydı. birden annem hastalandı kanser oldu 5 ayda eridi kadın önümüzde herkez dediki annen düğünü görmeyi çok istedi yapın düğünü görsün hem seninde kalacak yerin yok annene bişey olursa dedi. düğün yapacagız yapalım diyoruz kadın diyorki benim öbür oğlum var o daha büyük bizde adettir önce o evlenecek ortada ne kız var ne bişey 2 ayda kız buldu evlendirdi milyarlar harcadı. sıra bana geldi öyle agırdan aldılarki anlatamam zor zar üç kuruş parayla düğün yapacaklar ne salon tuttular ne bişey. neyse ev tutuldu eşyalar alındı gelinlik melinlik herşey hazır düğün için 2 hafta var Annem vefat etti yanında kalacabilecegim birileri olmadıgı için evlenmek zorundaydım ama nihaım kıyılsın çekip gideyim dedim hatun nikah önemli degil bizim için ben oğlumun düğününü görecek benim kızlarım geldi memleketten düğün için boşunamı geldiler dedi düğün olacak dedi lanet olsun Allah ınızdan bulun dedim kendi düğünüme 9.30 dan sonra gittim 11 e geliyordu eve geldim ağlamaktan içim dışıma çıktı biz eve geliyoruz kadın gelmiş kulagıma benim yaptıgım yatakta yatın emi diyor. çek git başımdan manyakmısınız siz yaa dedim bindim arabaya geldim. yanii bu kadın yüzünden benim Annem benim düğünümü göremedi. ama oda gün görmedi benim ahımı aldıktan sonra ve bunu çok iyi biliyor.
Allah ım korusun ona benzemesinde kime benzerse benzesinn arkadaşım.
Allah razı olsun canım amin inşallah.kimseden ah almaz kimseyi üzmeyiz inşallah evlatlarımızın övüneceği ebeveynler oluruzAllah Rahmet Eylesin canım ,mekanı cennet olsun ... İnsanlar işte aradığını her zaman bulamıyor umarım bizler evlatlarımıza ve onların eşlerine iyi davranabiliriz .
emsall canım babaannemde allah nur içinde yatırsın annen gibiydi ve benim annem babanneme felçliyken hep baktı hep kızım derdi ve tek kelimesi olmamıştır
ben gelinime iyi bakıyım oğluma iyi baksın diye damadıma iyi bakarım kızıma iyi baksın diye derdi ve annem babaannemi doyurmadan asla ve asla bize yemek vermezdi
benim kayınpedeirmde o kadar iyidir ki anlatmama ben galiba kayınpederimi daha çok seviyorum
Tatlım yaşlı degil ki.hadi yaaa komikmiş o öleee...ama yaşlılar öyledir özelliklede eşini görünce sızlanıyordur eminimmm
Sen yine iyisin tatlım ara sıra gidersin benim öyle bir şansım da yok... Çok sorun çıkacak kesin aramızda.Ben geçen hafta sana yaşadıklarımı anlatayım. Eşimin geçen haftasonu eğitimi vardı 2 günlük bu nedenle burdan bir geceliğine uzaktaydı. Bizde zaten yerleşme telaşındaydık annem , kayınvalidem ve ben. O gece hadi gelin bende kalın dedim hepsine...Neyse işler bitti uyku vakti geldi. Oturma odasındaki üçlü koltuğa ben yatıcam dedi, annem de bende yere yatarım dedi. Bu eve taşınmadan öncede kayınvalidemin çeyiz için yaptırdığı koca bir pamuk yatak vardı, bu güne kadar hiç kullanmadığım. Ben onu artık yeni evimde istemiyordum çünkü sadece gereksiz yer kaplıyordu.Bu nedenle ona söyledim senin evine getirelim diye. Tutturdu yok olmaz koyun bir kenara diye.Neyse ben zaten kararlıydım. En son ev taşınırken annemle bunlar biraradayken gittim yatağı almak isteyen varsa alsın yoksa ben fakir birine vericem dedim. Tabi kararlılığımı görünce hemen atladı getirin benim evime koyun o zaman diye:))) Neyse o geceye gelelim yine. Şimdi bana sorduğu ssoruya bakın. Bebek bakmaya geldiklerinde bunlar nerde yatacaklarmış.
Yatağıda köye yollamışım. Sanki bir kez bile o yatakta yattı yani:)) Hep o koltukta yattı neymiş koltuğa sığamıyormuş. Koltuk aslında açılıyor ama yazın geldiğinde kalmaya bu yok yok açmaya gerek yok ben sığıyorum derdi. Artık sığamıyormuş benimde tepemin tası attı. Başka yatacak yer yok. Bakmazsanız bakıcı tutarız bizde dedim. O da sustu bu lafın üstüne:)))
canım arkadaşım inşallah en kısa zamanda sizde yuvanızı kurarsınız Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhh.๒คl๒öςєğเ๓;6010484 .!.:inşallah canlarım.
Hamilelerin duasını rabbim kabul edermiş.
rabbim hayırlısıyla hepimizin gönlündekini versin.
canım çok zor allah herkezi hayırlı insanlarla karşılaştırsın benimkide neler yaptı ama sabır
bizimkide bakar bakmasına çokta iyi bakar bişiy dmeiyorum çok titizdir ama kendi istediği olsun ister hep onun dediği olsun yandık bide kızınca çocuğunuzada kendiniz bakın diyor bazen ben kızdırmıyorum eşim kızdırıyor hemen ösyle söylüyor