• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçtım çok belim ağrıyo ve midem bulanıyor azcık dinleneyim sonrada yemek yapayım. hepiniz yavrularla Allah a emanet olun kendinize iyi bakın

Kızlar ben kaçıyorum artık servise yetişmem lazım...
Tosunlarımızı ve prenseslerimizi ve tatlı annelerini çok çok öpüyorum. Hepiniz kendinize ii bakın...
Yarın görüşmek üzere.. Belki akşamda gelirim iyi olursam ama belli de olmaz.
Byeeee

emsalcım gerıye donuk okudumda cok uzuldum senın ıcın bazı ınsanlar var ıste boyle anlayıssız gorgusuz.sen kocanla ıyıysen bosver bırgun gelır onun kafasına dang der.

kızlar ben kaçtım çok belim ağrıyo ve midem bulanıyor azcık dinleneyim sonrada yemek yapayım. hepiniz yavrularla Allah a emanet olun kendinize iyi bakın

bu konuları kafana takıp fala kendını sıkma tammamı canım sende allaha emanet ol

Kızlar ben kaçıyorum artık servise yetişmem lazım...
Tosunlarımızı ve prenseslerimizi ve tatlı annelerini çok çok öpüyorum. Hepiniz kendinize ii bakın...
Yarın görüşmek üzere.. Belki akşamda gelirim iyi olursam ama belli de olmaz.
Byeeee

canım kendine ve meleğine dikkat et öptük seni görüşmek üzere iyi akşamlar

Görüşürüz emsalcim dilekcim. Dikkat edin kendinize ve bebişlere. Canınızıda sıkmayın. Ağzı olan konuşuyo işte.

emsalcım gerıye donuk okudumda cok uzuldum senın ıcın bazı ınsanlar var ıste boyle anlayıssız gorgusuz.sen kocanla ıyıysen bosver bırgun gelır onun kafasına dang der.

canım benim üzülme olur mu ? Allah ım akıl fikir versin ne diyeyim. aslında hiç bir zaman kötü gelin olmak istemedim elimden geleni yaptım onun için her zaman unutup yeni baştan başladım defalarca ama baktım ki olmuyor bende bıraktım herşeyi. eger günahsa düşündüklerim Rabbim beni affetsin ve günah yazmasın. inşallah oda anlar bir gün dediğin gibi

ayy peticim çok güzel bi isim alakası yok ama bi arkadaşımda seymen koydu ben pek sevmiştim hayırlısı olsun bizde cins.bi öğrensekkkk..hayırlısıylaa

Görüşürüz emsalcim dilekcim. Dikkat edin kendinize ve bebişlere. Canınızıda sıkmayın. Ağzı olan konuşuyo işte.

canım sende kendine dikkat et çok sağol. bu arada sen bana çok neşeli biri gibi geldin eger yanılmıyorsam bunu hiç kaybetme ve etrafına neşe saçmaya devam olurmu ??:))

sen kotu gelın deyılsın kı canım kotu bır kayın valıdeye sahıpsın .o yuzden ulme allah bana gunahmı yaar falan dıye. bu kadar buyuk bır problemın ustune hala onun evıne gıttıgıne gore sen ıyı bır gelınsın

canım sende kendine dikkat et çok sağol. bu arada sen bana çok neşeli biri gibi geldin eger yanılmıyorsam bunu hiç kaybetme ve etrafına neşe saçmaya devam olurmu ??:))

Evet cnm öyleyimdir :) Kaybetmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Tşk ederim. Seninde yüzün hep gülsün inşallaha.s.

eymen harıka ısım valla. uğurlu gelsin ismi gibi kzuun ınsallah. bende eymen ıstıyorum ama eşim yok dıyo

ayy peticim çok güzel bi isim alakası yok ama bi arkadaşımda seymen koydu ben pek sevmiştim hayırlısı olsun bizde cins.bi öğrensekkkk..hayırlısıylaa

begedıgınıze cok sevındım kızlar.bebelrımızın ısımlerı kadar o ısımlerın anlamları da gusel olmadı dımı.ben bu ısımde ıkısı bı arada buldum.ıns oglum da sever.

ay mutfakla pc arasında mekık dokudum.ama buttım resmen.bulasık yıgıldı:s ben onları toplıyım bı yandan sıze laf yetstırırım merak etmeyın-tatlicadiarzu-

gercı bız burdan boyleyız bı araya gelsek dur senın gbek ne kadar benım suam soyle oldu ay kaynanam bole ettı derken ac kalırız valla.hepımızde bu cene varken.ama cok eglenırız emınım

gercı bız burdan boyleyız bı araya gelsek dur senın gbek ne kadar benım suam soyle oldu ay kaynanam bole ettı derken ac kalırız valla.hepımızde bu cene varken.ama cok eglenırız emınım

yaa evet benimde yemeğim çok az bu akşam yok denecek kadar ne süperrr olurda..kız senden her eve lazım 1 tnaeeee

Back
X