Bircancım çok geçmiş olsun canım yaaa. Yazdıklarını okurken inan çok korktum.Sen biraz heyecanlandığın için bebeğimiz öyle tepki vermiş olabilir annesi... Hiç korkma eminim miniğimiz çok sağlıklı ve iyidir...Sen endişe korku yaparsan kendi kendine allah korusun ona da zarar verirsin. Ne olur içini ferah tut. O geçici bir durumdur eminimki. Bak tüm ölçümlerin yolunda çıktığına göre zaten endişelenecek bir durum yok...Kırkbir kere maşallah tatlım bebişine herhalde oğlun olacak senin... Bana öyle geldi. Cinsiyeti de lütfen takma kafana o iyi yaa sen ona bak annesi...
Allah kavuştursun Gülcancım...
๒คl๒öςєğเ๓ önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tatlım ne de olsa cinsiyeti er ya da geç belli olacak...
Elifcim bu konuda ne desem boş biliyorum , haklısın endişelenmekte... Özel bir hastaneye gitsen bildiğim kadarıyla SSK ile anlaşmalı ise fazla bir para almıyorlar...
Sonuçta daha testlerinde var. Sen ikili testi yaptırmışmıydın? Doğumdan sonrasını da düşünme artık yaa nasıl olsa bebişin nasibi ile gelecektir ve o zaman bir çözüm bulunacaktır önemli olan şu an... Kendine ve bebeğine iyi bak..
Emsalcim canım hemen tarif edeyim sana. Karabağlardan - Havalimanı istikametine giderken sağ tarafta 6-7 mağazası olan bir outlet center var.. Yan tarafında benzin istasyonu falan var bu outlet centerin... İçindeki LCW mağazası ise bayağı büyük çok güzel şeyler bulursun hemde uygun fiyata tatlım.
Bu arada mina bebeye de gittik hatta dayanamayıp birkaç şey aldım resimlerde vardı yaa beebğime aldığım ciciler onları ordan aldım...